close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Tradenomin koulutusohjelmaa Humanististen tieteiden opinnotssa

Yksityishenkilöt, jotka haluavat jatkaa koulutustaan ​​12. luokan jälkeen, voivat harjoittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa. Tämä on perustutkinto, joka opettaa liiketoiminnan ja johtamisen perusperiaatteita. Useimmat ohjelmat voidaan suorittaa kolmesta viiteen vuoteen. Mikä on humanististen tieteiden BBA? Tähän viitataan myös yhteiskuntatieteinä, humanistiset tieteet ovat mo… Lue lisää

Yksityishenkilöt, jotka haluavat jatkaa koulutustaan ​​12. luokan jälkeen, voivat harjoittaa kauppatieteiden kandidaatin tutkintoa. Tämä on perustutkinto, joka opettaa liiketoiminnan ja johtamisen perusperiaatteita. Useimmat ohjelmat voidaan suorittaa kolmesta viiteen vuoteen.

Mikä on humanististen tieteiden BBA? Tähän viitataan myös yhteiskuntatieteinä, humanistiset tieteet ovat monitieteinen ohjelma. Kurssilla painotetaan taidetta, kirjallisuutta, filosofiaa ja historiaa. Ihmiskäyttäytymisen näkökulmat tutkitaan menneiden saavutusten kautta. Yleiskurssiin voi liittyä terveyspsykologiaa, digitaalisen median käyttöönottoa ja kirjanpitoperiaatteita. Ohjelmat voidaan räätälöidä, jolloin opiskelijat voivat keskittyä tiettyihin keskittymiin, kuten kansainväliseen liiketoimintaan, rahoitukseen, kirjanpitoon, kiinteistöihin ja tietojärjestelmiin.

Humanististen opintojen opiskelijat voivat hyötyä monista ohjelman aikana saavutetuista taidoista. Ongelmanratkaisuun ja kriittisiin ajatteluihin liittyviä taitoja voidaan hyödyntää erilaisissa johtotehtävissä ohjaajasta johtajalle ja ohjaajalle. Tehokkaat viestintätaidot, sekä kirjalliset että suulliset, voivat auttaa ihmisiä edistymään urallaan ja henkilökohtaisessa elämässään.

Humanististen tieteiden tutkinto-ohjelmat voivat olla saatavilla yliopistoissa ja yliopistoissa maailmanlaajuisesti. Ohjelmakustannukset vaihtelevat koulusta toiseen. On suositeltavaa, että henkilöt ottavat suoraan kiinnostuneille kouluistaan ​​ajankohtaisimmat opetus- ja apupaketit.

BBA Humanities Studies valmistaa opiskelijoita liiketoiminnan, oikeuden ja lääketieteen mahdollisuuksiin. Yksilöt saattavat saada lähtötason työpaikkoja hallinnollisiksi apuvälineiksi, tutkimusapulaisina ja myynti- tai johtamisaiheisina harjoittelijoina. Korkeakoulututkinnon suorittaminen voi johtaa etenemiseen ja korkeampiin maksaa asemiin, kuten tietoturvallisuusvirkailijaan, menetysten ehkäisyyn ja kustannusarviointiin. Yksilöt, jotka haluavat jatkaa koulutustaan, voivat täyttää peruskoulun jälkeisen toisen asteen opinto-ohjelman edellytykset.

Humanististen opintojen tutkinto voi tarjota uramahdollisuuksia monilla eri aloilla. Työssäkäyvät aikuiset, jotka haluavat jatkaa oppimistavoitteitaan, voivat löytää joustavuutta verkko-luokissa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
St. Olaf College
Northfield, Yhdysvallat

Klassikko on tutkimus kreikkalaisista ja roomalaisista - etenkin heidän kielistään (kreikan ja latinan) - ja heidän vuorovaikutuksestaan muihin kulttuureihin esihistoriasta ke ... +

Klassikko on tutkimus kreikkalaisista ja roomalaisista - etenkin heidän kielistään (kreikan ja latinan) - ja heidän vuorovaikutuksestaan muihin kulttuureihin esihistoriasta keskiaikaan asti. -
BBA
Englanti
Syys 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä