BCom / BCom Hons logistiikan johtamisessa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

BCom logistiikan johtamisessa

Logistiikan hallinnan BCom: lla voi olla ura logistiikkapäällikkönä, konsulttina ja tuotantopäällikkönä.

Pääsyvaatimukset

  • APS: n vähimmäisvaatimus: 26
  • Englanti: 4 (50%)
  • Matematiikka: 4 (50%)
  • Matemaattinen lukutaito: Ei hyväksytä

Tiedekunnan tietylle ohjelmalle asetettujen vähimmäisvaatimusten täyttäminen ei välttämättä takaa pääsyä kyseiseen ohjelmaan, koska erityisiä valintaperusteita voidaan soveltaa ja tilanrajoituksen vuoksi.

BCom Hons logistiikan johtamisessa

Ohjelma keskittyy logistiikan johtamisen, logistiikan päätöksenteon tukijärjestelmien, toimitusketjun hallinnan ja liiketoiminnan resurssisuunnittelujärjestelmien keskeisiin näkökohtiin. Opiskelijoilla on myös valikoima opiskelevia moduuleja sekä kvantitatiivinen logistiikka ja projektinhallinta. Opiskelijoiden on otettava tutkimusmenetelmät auttaakseen heitä tutkimaan kunkin aiheen tehtäviä. Teollisuuden neuvottelukunnat varmistavat aiheen tarkoituksenmukaisuuden. Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet tämän kurssin, työskentelevät usein yksityisellä sektorilla, varustamoissa, huolinta- ja selvitysasioissa, talouden valmistus-, vähittäis- ja tukkumyynnillä sekä tuonnissa ja viennissä.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijalle annetaan pääsy opiskelijalle, jolla on ylitutkinnon suorittaneen pätevyys NQF-tasolla 7, joka sisälsi logistiikan pääaineeksi. Toisen yliopiston jatko-opiskelijan on noudatettava tiettyjä ehtoja ennen kuin hänet hyväksytään BQ Hons (Logistics Management) -standardiin NQF 7. Huomaa, että kaikki kunniahakemukset kuuluvat seulontaprosessiin. Hakijoille ilmoitetaan, jos heidät on hyväksytty.

Seuraavia hyväksymisvaatimuksia sovelletaan seuraaviin vähimmäisvaatimuksiin BCom-kunniamerkeille (logistiikan hallinta): (a) BCom (logistiikan hallinta) -tutkinto tai (b) BTech (logistiikan hallinta) -tutkinto, tai (c) mikä tahansa muu BCom, jolla on pääaine, jolla on vertailukelpoinen sisältö, ja (tarvittaessa), täydennettynä pääsykokeella, (d) Huomaa, että aiemmat tutkinnot suoritetaan akateemisesti ja e) Riittävä englannin kielen taito.

Ohjelman kesto

Kokopäiväinen: 1 vuosi / Osa-aikainen: 2 vuotta

Yhteystiedot

Nimi: Ms A Kasoojee / Puh: 27 (0) 11 559 2464 / adeelak@uj.ac.za

Kesto

  • BCom logistiikan johtamisessa: 3 vuotta kokopäiväisesti
  • BCom Logistiikkajohtamisen Hons: 1 vuosi kokopäiväinen / 2 vuotta osa-aikainen

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.

Päättymispäivä: Akateeminen aloittaa tammikuussa ja päättyy joulukuussa. Ohjelman määräaika määräytyy ohjelman keston mukaan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lue lisää

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Näytä vähemmän