Read the Official Description

Valoisa tulevaisuus

Kun kysyntä yli teollisuusaloilta öljystä ja kaasusta elintarvikkeisiin ja juomateollisuuteen sekä rahoitus- ja ympäristöalalla, kemian tekniikka on erinomainen valinta. Tämä kurssi valmistaa sinut uraan, jossa voit tutkia ja testata uusia tuotteita - olivatpa ne bensiiniä, muovia, lääkkeitä, elintarvikkeita tai juomia - ja tekevät niistä kaupallisesti elinkelpoisia.

Tarjoamme kaikille perusopiskelijoille mahdollisuuden tehdä työharjoittelua, harjoittelua tai työkokemusta opiskellessaan kokopäiväistä opintoja syyskuusta 2019 alkaen.

Miksi suunnittelu LSBU: ssa?

akkreditoinnit

Tärkeimmät kurssitiedot - tilauksen mukaan

tila

moduulit

Kurssi yhdistää perinteiset luennot, laboratoriokäytännöt ja atk-työpajat ja antaa sinulle erinomaisen oppimiskokemuksen. Matematiikka ja termodynamiikka ovat tärkeitä aloja, jotka johtavat syvälliseen analyysiin kemiallisesta reaktiosta, tislauksesta, nestevirtauksesta ja lämmönsiirrosta. Teidän viimeisen vuoden aikana työskentelet muiden opiskelijoiden kanssa haastavasta harjoituksesta suunnitella täydellinen valmistusprosessi tyhjästä. Kurssi on räätälöity teollisuustarpeiden tyydyttämiseksi, jolloin saat tietoa siitä, että rekrytoijat suosivat.

Kaiken kaikkiaan kurssi arvioidaan 39% kurssityöhön.

Vuosi 1

 • Tekniset periaatteet
 • Suunnittelu ja käytäntö 1
 • Engineering matematiikka ja mallinnus
 • Johdatus kemianteollisuuteen ja öljytekniikkaan
 • Konetekniikka

2. vuosi

 • Kemiantekniikan prosessit 1
 • Kemiantekniikan suunnittelu ja käytäntö
 • Termodynamiikka
 • Nesteet ja erottelu
 • Kehittynyt tekninen matematiikka ja mallinnus
 • Valvonnan periaatteet

3. vuosi

 • Valinnainen sijoitusvuosi

Vuosi 4

 • Kemiansuunnitteluprojekti
 • Kehittyneet nesteet ja hallinta
 • Prosessien turvallisuus ja ympäristönsuojelu
 • Kemiantekniikan prosessit 2

Plus yksi vaihtoehto:

 • Puhdas prosessitekniikka
 • Innovaatio ja yritys


työllistettävyys

Löydät runsaasti aloja, jotka ovat avoinna sinulle: öljy ja kaasu, elintarvikkeet ja juomat, lääkkeet, energia ja kemialliset tuotteet. Voit suorittaa projekteja, jotka suunnittelevat ja simuloivat kemiallisia prosesseja, tai olla tutkimus- ja kehitysinsinööri, joka työskentelee uusissa laitoksissa, järjestelmissä ja prosesseissa.

Ammattitaitoinen lähestymistapa antaa meille houkuttelevan mahdollisuuden työnantajille - ymmärrätte teorian, mutta kykenet myös soveltamaan oppimistasi ja taitojasi työpaikalla varmuudella.

Sinun urasi

Kun olet suorittanut kurssin, olet valmis ammattiinsinöörin uraan. Voit olla öljyinsinööri, joka käyttää tieteen ja tekniikan suunnittelua, käyttöä ja hallintaa varten, kuten poraus ja tuotanto öljyn ja kaasun talteenottoon. Käytitte monimutkaisia ​​matemaattisia malleja sen varmistamiseksi, että materiaali saadaan talteen tehokkaasti sekä suunnitella kaivon ja tuotantojärjestelmän osat. Tyypilliset tulot ovat 52 000-95 000 euroa vuodessa.

Tai voit olla kemian insinööri, joka työskentelee prosessikemistien ja valvontainsinöörien kanssa varmistaakseen, että prosessin osat ovat tehokkaita. Soveltaisit uutta teknologiaa, suunnittelemalla ja asentamalla uusia tuotantolaitoksia - tämä voisi olla valmistuksessa ja pakkaamisessa lääkeyrityksissä tai kehittämällä uusia turvallisen ydinvoiman tuotannon menetelmiä. Kokeneet insinöörit ansaitsevat noin 50 000 puntaa.

Työllistettävyyspalvelu

Olemme vuoden ammattikorkeakoulututkinnon yliopisto - Times ja Sunday Times Good University Guide 2018.

LSBU: ssa haluamme luoda sinut menestyksekkään uraan. Opiskelusi aikana - ja kahden vuoden ajan valmistuttuasi - sinulla on mahdollisuus käyttää työllistymispalvelua, joka sisältää:

 • Verkkokortti, jossa näet monenlaisia ​​harjoittelujaksoja: osa-aikaiset, kokopäiväiset tai vapaaehtoiset. Voit myös halutessasi nähdä Job Shop -neuvonantajamme, jotka ovat aina käytettävissäsi auttamaan sinua valitsemaan seuraavan vaiheen haussa.
 • Ura-alueemme tarjoaa kuntosaleja työpajoille ansioluetteloista, haastattelutekniikoista ja työkokemuksen löytämisestä sekä säännöllisistä työnantajien edustajista useilla aloilla.

Opiskelijayritysten tiimimme voivat myös auttaa sinua aloittamaan oman yrityksenne ja kehittämään arvokkaita yrittäjätaitoja.

laitteisto

Harjoittelu on tärkeä osa kurssia, ja LSBU: ssa on nykyaikaisia, hyvin varustettuja laboratorioita kemian, biologian, tekniikan ja tietotekniikan sovelluksiin. Tämä johtaa myöhempinä vuosina alkuperäisiin laboratoriotutkimuksiin.

Öljyn insinöörien teollisuusohjelmisto

LSBU: n kemian, prosessin ja öljytekniikan alojen opiskelijat hyötyvät yksityiskohtaisesta ohjeistuksesta, jota he saavat sarjasta alan standardipaketteja, joihin kuuluvat: PETREL, HYSYS, Eclipse, Prosper ja GAP.

Opettaminen ja oppiminen

Sinulla on aikataulu osallistua luokka- ja laboratoriotilaisuuksiin, yleensä maanantaista perjantaihin klo 9-17. Kaikki luokat järjestetään Southwarkin kampuksella. Käytännön istuntoihin kuuluvat kemia, kemian tekniikka ja työpajat.

Uralla

Lähes kaikki opintojaksot ovat osa työselostusta. Kurssilla voi olla kirjallisia esseitä, ongelmapapereita, laboratorioraportteja, projektiraportteja, suullisia esityksiä, luokkatestit ja läsnäololistat. Laboratoriokurssien läpäisemiseksi sinun on osallistuttava käytännön istuntoihin.

Henkilökohtainen tutorointi

Suunnitteluopiskelijaksi sinulle myönnetään nimetty opettaja kolmen ensimmäisen viikon aikana LSBU: ssa. Opettajan rooli on olla ensisijainen yhteyksiesi akateemiselle ja ammatilliselle kehitystyölle.

Ohjaaja tukee sinua saadaksesi suurimman osan ajastasi LSBU: ssa, antamalla neuvoja ja merkitsemällä muita tukipalveluja yliopistossa.

Heidän pitäisi olla yliopiston ensimmäinen henkilö, josta puhut, jos sinulla on vaikeuksia, jotka vaikuttavat työhösi. Nämä voivat olla akateemisia, taloudellisia, terveyteen liittyviä tai muita ongelmia.

Sinulla on tapaamiset henkilökohtaisen ohjaajan kanssa vähintään kaksi kertaa lukukaudella. Jotkut kokoukset ovat yksi-to-one ja toiset ovat pienissä ryhmissä. Voit ottaa yhteyttä tutorisi ylimääräiseen tukeen sähköpostitse tai henkilökohtaisesti.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Taso BBB tai
 • BTEC National Diploma DDM tai
 • Pääsy korkeakoulututkinnon suorittaneille 24 erotteluun ja 21 ansioihin, mukaan lukien kolme eroa matematiikassa ja 3 ansioita fysiikassa tai
 • Vastaava taso 3 -tutkinnon arvo 122 UCAS-pistettä.
 • Hakijoilla on oltava 5 GCSE: tä AC mukaan lukien matematiikka ja englanti tai vastaava (uudistetut GCSE-arvot 4 tai yli).
 • Olemme tyytyväisiä pätevyyteen eri puolilta maailmaa. Englannin kielen pätevyys kansainvälisille opiskelijoille: IELTS-pistemäärä on 6,0 tai Cambridge Proficiency tai Advanced Grade C.

Kaikki moduulit voivat muuttua yliopistossa ja ne voivat poiketa opintojaksosi tarjottavista moduuleista.

Program taught in:
Englanti

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 24, 2019
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 23, 2019
Duration
3 - 4 vuotta
Full-time
Hinta
9,250 GBP
Vuosi 1 Kokopäiväinen UK / EU-hinta: £ 9250; Kansainvälinen maksu: £ 13125.
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 23, 2019
Päättymispäivämäärä
Tammi 24, 2022
Application deadline

Syys 23, 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Tammi 24, 2022