Read the Official Description

Kaikki, mikä liikkuu

Mekaaniset insinöörit työskentelevät lähes kaikilla aloilla, joita voidaan ajatella - energia, liikenne, ilmailu, robotiikka, lääkkeet ja moottori- tai meriteollisuus. Missä tahansa haluat, mekaanisen tekniikan tutkinto auttaa sinua saamaan sinut sinne. Kurssi on käytännöllinen, jossa on merkittäviä laboratorio- ja korjaamotoimintoja. Yksilöllinen viimeisen vuoden projekti on "design-make-test" -projekti, joka simuloi mekaanisten insinöörien tehtäviä ja haasteita.

Tarjoamme kaikille perusopiskelijoille mahdollisuuden tehdä työharjoittelua, harjoittelua tai työkokemusta opiskellessaan kokopäiväistä opintoja syyskuusta 2019 alkaen.


Miksi opiskella konetekniikkaa LSBU: ssa?

akkreditoinnit

Tärkeimmät kurssitiedot - tilauksen mukaan

tila

moduulit

BEng-koulutusohjelmana kurssilla kehitetään syvällinen käsitys koneenrakennuksen olennaisista tosiasioista, käsitteistä, teorioista ja periaatteista sekä sen perustana olevasta tiedosta ja matematiikasta.

Olemme käytännönläheisiä, käytännöllisiä ja sovellettuja. Siksi voit odottaa "design-make-test" -projekteja koko tutkinnoillanne, ei vain lopussa!

Valmistettu nykyaikaiseen tekniikkaan

Todellisuudessa useimmat insinöörit joutuvat työskentelemään rinnakkain monitieteellisissä projektiryhmissä. Yksi suurimmista ammatillisista voimavaroista, joita sinulla on, on kyky toimia hyvin tässä ryhmässä. Siksi osa moduuleista jaetaan kaikissa teknisissä kursseissamme. Nämä moduulit auttavat sinua ymmärtämään kaupallisia toimintatapoja muotoilevaa käytäntöä - ja maailmankuulujen yritysten, kuten Rolls-Roycen, vierailevat luennoitsijat ovat luennoineet niistä.

Arviointimenetelmät kurssille kokonaisuutena: 42% työselostus.

Vuosi 1

 • Engineering matematiikka ja mallinnus
 • Johdatus koneenrakennukseen
 • Thermofluids ja Dynamics
 • Johdatus sähkötekniikkaan
 • Suunnittelu ja käytäntö
 • Engineering Computing

2. vuosi

 • Kehittynyt tekninen matematiikka ja mallinnus
 • Suunnittelu
 • Kiinteä mekaniikka ja FEA
 • Dynamiikka ja hallinta
 • Termofluidit ja kestävä energia
 • Koneen käyttölaitteet ja mekatroniikka

3. vuosi

 • Valinnainen sijoitusvuosi

Vuosi 4

 • Valmistusjärjestelmät ja materiaalitekniikat
 • Dynamiikka ja järjestelmien mallinnus
 • Innovaatio ja yritys
 • Termofluidit ja turbiokoneisto
 • Yksittäinen projekti

työllistettävyys

Insinöörinä voi olla ongelmanratkaisu, tekninen asiantuntija, johtaja, millaisia ​​projekteja olet tekemässä ovat mielenkiintoisia ja monipuolisia, ja aina tulee olemaan jotain uutta motivoimaan ja inspiroimaan sinua.

Tällaisen monipuolisen uranäkymän luettelon avulla voit olla varma, että elämä mekaanisena insinöörinä ei koskaan ole tylsää. Tällaiset hankkeet riippuvat siitä, mihin sektoriin sinä päätät työskennellä. Voisit löytää itsesi suunnitellaksenne mekaanisen sydämen, joka pidentää ihmisten elämää tai pyydetään parantamaan öljynjalostamon tuotantoprosessia. Se on todellakin niin monimuotoista.

Tämä kurssi on ensimmäinen askel Chartered Engineeriksi.

Valmistuneilla on maailmanluokan yrityksiä, kuten Rolls-Royce, KBR ja EDF, rooleissa tutkimus- ja kehitystoiminnassa, suunnittelussa, valmistuksessa, testauksessa ja asennuksessa.

Työllistettävyyspalvelu

Olemme vuoden ammattikorkeakoulututkinnon yliopisto - Times ja Sunday Times Good University Guide 2018.

LSBU: ssa haluamme luoda sinut menestyksekkään uraan. Opiskelusi aikana - ja kahden vuoden ajan valmistuttuasi - sinulla on mahdollisuus käyttää työllistymispalvelua, joka sisältää:

 • Verkkokortti, jossa näet monenlaisia ​​harjoittelujaksoja: osa-aikaiset, kokopäiväiset tai vapaaehtoiset. Voit myös halutessasi nähdä Job Shop -neuvonantajamme, jotka ovat aina käytettävissäsi auttamaan sinua valitsemaan seuraavan vaiheen haussa.
 • Ura-alueemme tarjoaa kuntosaleja työpajoille ansioluetteloista, haastattelutekniikoista ja työkokemuksen löytämisestä sekä säännöllisistä työnantajien edustajista useilla aloilla.

Opiskelijayritysten tiimimme voivat myös auttaa sinua aloittamaan oman yrityksenne ja kehittämään arvokkaita yrittäjätaitoja.

Opettaminen ja oppiminen

Luennoitsijasi ovat alansa johtavat ammattilaiset, joten kaikki, mitä teemme, on alan kannalta tärkeää. Opit luentoja, seminaareja, tutoriaaleja ja käytännön työtä. Kun otetaan huomioon sekä konserni- että yksittäishankkeet, arvioimme teoksesi sekoituskurssilla ja tentteillä, projekti- ja laboratoriotöiden mukaan lasketaan lopulliseen palkintoosi.

Opetamme myös tehokkaan viestinnän, ongelmanratkaisun, projektisuunnittelun ja ryhmätyöskentelyn elämäntaidoista, jotka asettavat sinut erilleen ja antavat sinulle parhaan mahdollisuuden saada työsi haluamasi suorittamisen jälkeen.

Sovellettu tieto on se, mitä laskee

Projektisuuntautunutta oppimäärää, jota teet insinööritutkinnossa, vaihtelee yliopistosta yliopistoon. LSBU: ssa tarjoamme "design-make-test" -projekteja koko tutkintoon sen sijaan, että keskitatte ne kaikki viimeiseen vuoteen. Tämä tarkoittaa, että sovitat teoreettiset periaatteet ratkaistaksesi todellisia tekniikan ongelmia hyvin varhaisessa vaiheessa yliopistollesi.

Tämä kokemus innovaatioiden tuottamisesta tekee houkuttelevista työnantajille. Innovaatio on ydin, mitä insinööri tekee päivittäin. Insinöörit etsivät käytännön tapoja tehdä asiat paremmiksi, tehokkaammiksi, halvemmiksi, turvallisemmiksi, vahvemmiksi, joustavammiksi, nopeammiksi, integroiduiksi ja tehokkaammiksi. Meidän insinöörikurssit opettavat sinulle ensikäden, kuinka kehittää näitä ratkaisevia taitoja ja piirteitä.

Henkilökohtainen tutorointi

Suunnitteluopiskelijaksi sinulle myönnetään nimetty opettaja kolmen ensimmäisen viikon aikana LSBU: ssa. Opettajan rooli on olla ensisijainen yhteyksiesi akateemiselle ja ammatilliselle kehitystyölle.

Ohjaaja tukee sinua saadaksesi suurimman osan ajastasi LSBU: ssa, antamalla neuvoja ja merkitsemällä muita tukipalveluja yliopistossa.

Heidän pitäisi olla yliopiston ensimmäinen henkilö, josta puhut, jos sinulla on vaikeuksia, jotka vaikuttavat työhösi. Nämä voivat olla akateemisia, taloudellisia, terveyteen liittyviä tai muita ongelmia.

Sinulla on tapaamiset henkilökohtaisen ohjaajan kanssa vähintään kaksi kertaa lukukaudella. Jotkut kokoukset ovat yksi-to-one ja toiset ovat pienissä ryhmissä. Voit ottaa yhteyttä tutorisi ylimääräiseen tukeen sähköpostitse tai henkilökohtaisesti.

Sisäänpääsyvaatimukset

2018 Merkintä

 • Taso BBB tai ;
 • BTEC: n kansallinen tutkintotodistus DDM tai;
 • Pääsy korkeakoulututkintoihin, joissa on 24 eroa ja 21 ansiota, mukaan lukien 3 eroa matematiikassa ja 9 ansioiden fysiikkaa tai;
 • Vastaava taso 3 -tutkinnon arvo 122 UCAS-pistettä
 • Tason 3 pätevyyden on sisällettävä matematiikka tai fysiikka
 • Hakijoilla on oltava 5 GCSE: tä AC mukaan lukien matematiikka ja englanti tai vastaava (uudistetut GCSE-arvot 4 tai yli).

Olemme tyytyväisiä pätevyyteen ympäri maailmaa. Englannin kielen pätevyys kansainvälisille opiskelijoille: IELTS-pisteet 6,0 tai Cambridgen pätevyys tai Advanced C -aste.

Program taught in:
Englanti

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 24, 2019
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 23, 2019
Duration
3 - 4 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
9,250 GBP
Vuosi 1 Kokopäiväinen UK / EU-hinta: £ 9250; Kansainvälinen maksu: £ 13125. Vuosi 1 Osa-aikainen UK / EU-maksu: 6935 €; Kansainvälinen maksu: £ 9843.75
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 23, 2019
Päättymispäivämäärä
Tammi 24, 2022
Application deadline

Syys 23, 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Tammi 24, 2022