Read the Official Description

60 vuoden kokemus

Tiesitkö, että yli puolet rakennustekniikan alalla työskentelevistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa on koulutettu LSBU: ssa? Yli 60 vuoden kokemuksella tällä alueella kurssimme on suunniteltu tarjoamaan sinulle teknistä osaamista, viestintä- ja johtamisvalmiuksia tehokkaan johtajan tälle erikoisalalle.

Tarjoamme kaikille perusopiskelijoille mahdollisuuden tehdä työharjoittelua, harjoittelua tai työkokemusta opiskellessaan kokopäiväistä opintoja syyskuusta 2019 alkaen.

Talotekniikka kattaa kaikkien sellaisten asioiden suunnittelun, asennuksen, käytön ja huollon, jotka tekevät rakennuksesta turvallisen, mukavan, energiatehokkaan ja toimivan. Se on aina kysyntää ja kasvaa, kun rakennusten mallit kehittyvät kestävämmiksi.

BEng (Hons) Building Services Engineering on suunniteltu antamaan sinulle tekniset, hallinto- ja viestintätaidot, joita tarvitaan tehokkaiden johtajien rakentamiseen kiinteistöjen suunnittelussa ja rakennusten energiansäästössä. Kurssi on akkreditoitu rakennuspalvelun insinöörien (CIBSE) ja energiainstituutin hyväksymänä insinööri-aseman vaatimusten täyttämiseksi.

Miksi opiskella LSBU: n rakennuspalveluiden suunnittelua?

akkreditoinnit

Tärkeimmät kurssitiedot - tilauksen mukaan

tila

moduulit

Ensin opettamme teille keskeiset tieteelliset periaatteet, jotka tukevat mekaanisia ja sähköisiä rakennuspalveluita. Sitten lähdemme perusteellisemmin selvittämään, kuinka voit käyttää ja ohjata lämmitystä, ilmanvaihtoa ja ilmastointia. Viime vuonna keskitymme kestävyyteen: rakennusten dynaaminen lämpötehokkuus, energiaresurssit, yhdistetty lämpö ja teho, tuulivoiman tuotanto ja valaistus, sähköjärjestelmät ja jakelu.

Laadimme paljon suunnitteluprojekteja simuloimaan työympäristöä ja voit odottaa käyttävän tietokoneen mallinnustekniikoita optimoimalla ja tarkentamalla suunnittelua.

Kokopäiväisen opiskelijoille kolmannen vuoden sijoituksesi antaa sinulle mahdollisuuden edelleen hioa taitojasi kehittämällä todellisia järjestelmiä ammattimaisissa ympäristöissä.

Arviointimenetelmät kurssille yleisesti: 43% työselostus.

Vuosi 1

 • Engineering matematiikka
 • Talotekniikan periaatteet
 • Rakennuskäytäntö
 • Johdanto rakennuspalveluihin
 • Sisäinen ympäristö ja mukavuus
 • Lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmät

2. vuosi

 • Kehittynyt tekniikan matematiikka
 • Thermofluids-tekniikka
 • Jäähdytys-, ilmastointi- ja lämpöpumppujen suunnittelu
 • Integroitu rakennussuunnittelu
 • Projektin ja liiketoiminnan johtaminen
 • Sähköiset palvelut rakennuksissa

3. vuosi

 • Valinnainen sijoitusvuosi

Vuosi 4

 • Energian hallinta ja valvonta
 • Passiivinen rakennussuunnittelu
 • Suuri projekti


Plus kaksi moduulia joko sähköisestä tai mekaanisesta reitistä:

Sähköinen reitti

 • Sähköjärjestelmät ja jakelu
 • Valaistus ja sähköjärjestelmät

Mekaaninen reitti

 • Lämpö- ja massansiirtosovellukset
 • Lämpöenergiajärjestelmät

työllistettävyys

Rakennuspalveluinsinöörit auttavat rakennuksia tarjoamaan mahdollisuuksiaan. He työskentelevät arkkitehtien ja rakennusinsinöörien kanssa tuottamaan rakennuksia, jotka tarjoavat odottamamme toimivuuden ja mukavuuden minimoivalla tavalla ympäristöömme. He suunnittelevat valaistuksen, joka sopii tilaa, lämmitystä, jäähdytystä, ilmanvaihtoa ja kaikkia järjestelmiä, jotka takaavat mukavuus, terveys ja turvallisuus kaikentyyppisissä rakennuksissa, asuinrakennuksissa, kaupallisissa ja teollisissa tiloissa.

Tutustu potentiaalisiin urakohtiin, mukaan lukien rakennusalan insinööri, Perspectives.

Tämä kurssi valmistaa sinut urasuunnitteluteollisuuden alalle esimerkiksi suunnitteluun ja rakentamiseen, urakointiin, konsultointiin, energianhallintaan ja laitosten hallintaan.

BEng-asteita ovat mm. monet rekrytoijat katsovat tästä syystä myönteisesti BEng-tutkinnon suorittaneita. Jos yhdistät BEng (Hons) Building Services Engineeringin akkreditoidun Mastersin kanssa, voit saavuttaa Chartered Engineerin tilan.

Työllistettävyyspalvelu

Olemme vuoden ammattikorkeakoulututkinnon yliopisto - Times ja Sunday Times Good University Guide 2018.

LSBU: ssa haluamme luoda sinut menestyksekkään uraan. Opiskelusi aikana - ja kahden vuoden ajan valmistuttuasi - sinulla on mahdollisuus käyttää työllistymispalvelua, joka sisältää:

 • Verkkokortti, jossa näet monenlaisia ​​harjoittelujaksoja: osa-aikaiset, kokopäiväiset tai vapaaehtoiset. Voit myös halutessasi nähdä Job Shop -neuvonantajamme, jotka ovat aina käytettävissäsi auttamaan sinua valitsemaan seuraavan vaiheen haussa.
 • Ura-alueemme tarjoaa kuntosaleja työpajoille ansioluetteloista, haastattelutekniikoista ja työkokemuksen löytämisestä sekä säännöllisistä työnantajien edustajista useilla aloilla.

Opiskelijayritysten tiimimme voivat myös auttaa sinua aloittamaan oman yrityksenne ja kehittämään arvokkaita yrittäjätaitoja.

Opettaminen ja oppiminen

BEng-ohjelman arvo

BEng-ohjelmana tämä kurssi tarjoaa sinulle ympäristöä ja ohjausta, jotta saat syvemmän käsityksen koneenrakennuksen olennaisista tosiasioista, käsitteistä, teorioista ja periaatteista sekä sen perustana olevasta tieteestä ja matematiikasta. Nämä matematiikan, tieteellisen ja johtamisen taidot ovat välttämättömiä Chartered Engineerin tilan vaatimusten täyttämiseksi. Monet rekrytoijat näyttävät tästä syystä myönteisesti BEng-tutkinnon suorittaneita.

Vuosi tutorointi

Rakennetun ympäristön ja arkkitehtuurin opiskelijaksi myönnetään nimetty opettaja ensimmäisten kolmen viikon aikana LSBU: ssa. Opettajan rooli on olla ensisijainen yhteyksiesi akateemiselle ja ammatilliselle kehitystyölle.

Ohjaaja tukee sinua saadaksesi suurimman osan ajastasi LSBU: ssa, antamalla neuvoja ja merkitsemällä muita tukipalveluja yliopistossa.

Opettajasi tulisi olla yliopiston ensimmäinen henkilö, josta puhut, jos sinulla on vaikeuksia, jotka vaikuttavat työhösi. Nämä voivat olla akateemisia, taloudellisia, terveyteen liittyviä tai muita ongelmia.

Sinulla on tapaamisia vuoden tutorisi pienryhmissä joka viikko koko kurssin ajan. Yksitellen tapaamisia voidaan järjestää pyynnöstä. Voit ottaa yhteyttä tutorisi ylimääräiseen tukeen sähköpostitse tai henkilökohtaisesti

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Taso BBC tai;
 • BTEC: n kansallinen tutkintotodistus DDM tai;
 • Teknisen tutkinnon saatavuus 15 erottelulla ja 30 ansiolla tai;
 • Vastaava taso 3: n pätevyys 128 UCAS-pistettä
 • Tason 3 pätevyyteen on sisällyttävä matematiikka ja fysiikka
 • Hakijoilla on oltava 5 GCSE: tä AC mukaan lukien matematiikka ja englanti tai vastaava (uudistetut GCSE-arvot 4 tai yli).
 • Olemme tyytyväisiä pätevyyteen ympäri maailmaa. Englannin kielen pätevyys kansainvälisille opiskelijoille: IELTS-pisteet 6,0 tai Cambridgen pätevyys tai Advanced C -aste.
Program taught in:
Englanti

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated February 24, 2019
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 23, 2019
Duration
36 - 54 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
9,250 GBP
Vuosi 1 Kokopäiväinen UK / EU-hinta: £ 9250; Kansainvälinen maksu: £ 13125. Vuosi 1 Osa-aikainen UK / EU-maksu: £ 5550; Kansainvälinen maksu: 7875 puntaa
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 23, 2019
Päättymispäivämäärä
Tammi 24, 2022
Application deadline

Syys 23, 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Tammi 24, 2022