BFA-ohjelma metallitaiteessa

1200 neliömetrin metallityöpaja sijaitsee ainutlaatuisessa akateemisessa ympäristössä Dals Långedissä, 170 kilometriä Göteborgista pohjoiseen, jossa työskentelet sekä piirustuspöydällä että työpöydällä. Tämä ympäristö tarjoaa erinomaiset edellytykset monipuoliselle, kolmiulotteiselle, kokeelliselle taiteelle. Opit tuotannon tekniikoita, kuten kuuma taonta, valmistus, hitsaus ja levytuotanto.

Työpajan koko, laitteet ja esteettömyys mahdollistavat toimimisen kaikissa muodoissa, usein todellisissa projekteissa, joissa on mukana asiakkaiden ja näyttelyiden käyttöönotto. Koulutuksen aikana sinulla on myös mahdollisuus näyttää työsi monilla julkisilla asetuksilla.

Opiskelijana tutustut nykyaikaisiin metalli- ja käsityötaiteisiin eri yhteyksissä ja voi syventää syvemmälle taiteellista ilmaisua ja käsityötä.

117961_117956_HDK_FotografNatalieGreppi.jpg

Tietoja ohjelmasta

Kolmen vuoden ohjelma sisältää metalli-, julkisten ja galleriatilojen kursseja, visuaalisen tulkinnan, viestinnän, teorian ja historian. Työskentelet taiteellisten projektien, materiaalien, veneiden ja sivuston parissa. Inspiraatiota ja teoriaa syötetään kenttämatkojen, vierailevien taiteilijoiden, työpajojen ja opetusohjelmien kautta. Opiskelijana sinua kannustetaan osallistumaan kansallisiin ja kansainvälisiin vaihtoihin, kilpailuihin ja näyttelyihin, jotka muodostavat tulevien verkkojen perustan.

Visuaalisen tulkinnan ja viestinnän, teorian ja historian kursseja käydään Stenebyn muiden taiteiden BA-ohjelmien opiskelijoiden kanssa.

Ohjelma on osa kansainvälistä ympäristöä Stenebyssä. Opetuskieli on englanti. Ruotsalaisia voidaan käyttää satunnaisesti ruotsinkielisille opiskelijoille.

pitoisuus

Ensimmäinen vuosi keskittyy pohjimmiltaan teknologian, materiaalien ja ilmaisujen kehittyneeseen tuntemukseen. Saat tietoa metallien erilaisista ominaisuuksista, kuten teräksestä, alumiinista ja pronssista. Sinulla on myös aikaa luoda ja parantaa taiteellista kieltä ja tutkia, miten taiteellinen ideasi on vuorovaikutuksessa sosiaalisten kontekstien kanssa.

Toisena vuonna painotetaan taiteilijan ja ympäröivän maailman välistä suhdetta. Osallistut meneillään oleviin keskusteluihin taide-, käsityö- ja design-kohtauksista ja sinulla on mahdollisuus liittyä vaihto-ohjelmaan muiden akatemioiden kanssa kansainvälisen verkostomme kautta.

Kolmas vuosi antaa opiskelijoille enemmän mahdollisuuksia yksilöllisesti muotoiltuihin hankkeisiin ohjaajan kanssa kuullen. Painopiste on oman taiteellisen ilmaisun kehittämisessä metallitaiteessa. Kevään lukukauden lopussa esitellään kymmenen viikon kokeen projektin tulokset yleisölle.

Työalueet / jatko-opinnot

Ohjelma valmistelee sinua työskentelemään palkkioina yksityisille ja julkisille asiakkaille, näyttelyille ja omille taiteellisille yrityksillesi. Ohjelma valmistelee myös maisterin tutkintoja.

aste

Kuvataiteen kandidaatti taideteollisuudessa ja metalliteollisuuden erikoisalana

Sisäänpääsyvaatimukset ja sovellus

Sisäänpääsyvaatimukset:

Yleiset pääsyvaatimukset

Valinta:

Valinta perustuu arvioituun työnäytteeseen ja henkilökohtaiseen haastatteluun.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Viimeksi päivitetty Syyskuu 15, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
816,846 SEK
Koko ohjelman hinta. Hakemusmaksu: 900 SEK. Hakemus- ja lukukausimaksut eivät koske EU / ETA-kansalaisia tai vaihto-opiskelijoita.
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä