BS mekatroniikan tekniikka

Yleistä

Ohjelman kuvaus

TIETOJA MEKATRONIIKASTA

Mekatroniikka on nopeasti kasvava tekniikan ala, joka on luonteeltaan tieteidenvälinen, koska se yhdistää mekaniikan, ohjausteorian, tietojenkäsittelytieteen ja elektroniikan näkökohdat, jotta voidaan parantaa ja optimoida järjestelmien suunnittelua ja toiminnallisuutta sekä tehdä niistä taloudellisempia. ja luotettava. Teollisuusrobotit ja dronit ovat keskeisiä esimerkkejä mekatroniikkajärjestelmistä: ne sisältävät elektroniikkaa, mekaniikkaa ja tietojenkäsittelyä. Nykyaikaiset tuotantolaitteet koostuvat mekatronisista moduuleista, jotka on integroitu sopivan ohjausarkkitehtuurin mukaisesti. Suosittuja esimerkkejä ovat autoteollisuuden osajärjestelmät, mukaan lukien lukkiutumattomat jarrut ja spin-assist, sekä jokapäiväiset laitteet, kuten automaattitarkennuskamerat, video, kiintolevyt ja CD-soittimet.

Mekatroniikan monimutkaisuus vaatii ainakin kandidaatin tutkinnon päästäksesi kentälle. Vaikka Yhdysvaltain työvaliokunta (BLS) ei tarjoa erityisiä palkkatietoja mekatroniikan insinööreille, se osoittaa, että kaikkien luokittelemattomien erikoistuneiden insinöörien vuosipalkat olivat toukokuussa 2013 keskimäärin 92680 dollaria. Näiden ammattilaisten keskimmäinen 50% ansaitsi 68610 dollaria ja 117 930 dollaria vuodessa.

MEKATRONIIKAN TARPE CI: ssä

CSU Channel Islands on ainoa julkinen yliopisto Venturan kreivikunnassa. Kampus sijaitsee strategisella paikalla ns. "101 Tech Corridor" -kadulla, jakamalla naapuruston sellaisten yritysten kanssa kuin Amgen, Haas, Teledyne Technologies, HRL Laboratories ja monet muut, puhumattakaan Point Mugun ja Port Huenemen merivoimien tukikohdista sekä Lockheed, Rocketdyne ja muut yritykset suuremmalla Los Angelesin alueella. Siksi paikallisen teollisuuden ja yhteisön insinööreille on suuri tarve ja kysyntä.

Paikalliset yritykset tukevat voimakkaasti suunnitteluohjelman perustamista CI-kampuksella, ja vuonna 2013 laadittiin kattava raportti, jossa suositeltiin insinöörin tutkintoa, joka vastaisi yhteisön tarpeita. Tässä raportissa todettiin, että Venturan piirikunta palkkaa vuosittain noin 290 insinööriä, puhumattakaan siitä, että paikalliset merivoimien tukikohdat lähettävät upseereitaan suorittamaan insinöörin tutkintonsa koko maassa, mikä johtaa laivaston korkeisiin kustannuksiin ja tulojen menetykseen joukkueelle Ventura County.

OPPIMISTULOKSET

Mekatroniikalla on seuraavat ohjelman oppimistulokset:

Ole päteviä insinöörejä ja ongelmanratkaisijoita.

Omistaa korkea koulutustaso mekatroniikan tekniikan alalla.

Hänellä on tietoa standarditekniikan työkaluista ja niiden soveltamisesta kentällä.

Ole tehokas kommunikoija.

Ole valmis suorittamaan insinööritöitä useilla eri tekniikan aloilla.

Kokemuksemme ja muiden ohjelmien kokemusten perusteella ehdotamme seuraavaa ensimmäistä opiskelijoiden oppimistulosten joukkoa:

Käytä matematiikan, luonnontieteiden ja tekniikan osaamista.

Suunnittelukokeet mekatronisen järjestelmän tai komponentin suorituskyvyn arvioimiseksi eritelmien suhteen.

Suunnittele mekatroninen järjestelmä, komponentti tai prosessi vastaamaan haluttuja tarpeita.

Määritä ja ratkaise tekninen ongelma.

Kehittää ja puolustaa kirjallista lausuntoa ammatillisesta eettisestä vastuusta, joka liittyy heidän tutkimusalaansa.

Kyky kommunikoida tehokkaasti.

1 katetaan kahden ensimmäisen vuoden luonnontieteiden ja johdantokurssien (ohjelmointi, laskenta, kemia, fysiikka jne.) Ja tiukkaa loogista / kriittistä ajattelua opetetaan monilla kursseilla, esimerkiksi MATH / PHIL 230. 2, 3 , 4 käsitellään useilla kursseilla, esimerkiksi tekniikan suunnittelua opetetaan EMEC 225: ssä, kun taas teknisten ongelmien ratkaisemista opetetaan mobiilirobotiikassa (EMEC / COMP 470) tai sulautetuissa järjestelmissä (EMEC / COMP 462). Viestintätaitoja opetetaan yleisopetuksen kursseilla, kuten ensimmäisen vuoden kirjoituskursseilla.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. ... Lue lisää

Feels like family. Imagine a big family—one that’s warm, welcoming, smart and fun. That’s California State University Channel Islands (CSUCI), a four-year, public university in Camarillo, California. Established in 2002, we’re the youngest of 23 campuses in the CSU family. Näytä vähemmän