BS ympäristötekniikassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ympäristöinsinöörit suunnittelevat saastumisen ehkäisemistä (P2) ja energiatehokkaita (E2) järjestelmiä ympäristön laadun parantamiseksi hallinnoimalla resursseja kestävällä tavalla.

Laitos tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia käytännön ja muita oppimiskokemuksia kurssityön ja tutkimuksen avulla. Esimerkkejä ovat sisä- ja ulkoilman, veden ja jäteveden, maaperän sekä kivien ja mineraalien näytteenotto ja analysointi.

Wilkes on yksi harvoista maan yliopistoista, jossa toimii sekä ympäristöinsinöörejä että tutkijoita samassa osastossa. Tämä ainutlaatuinen ilmapiiri tuottaa korkealaatuisia insinöörejä ja tutkijoita, joilla on parempi kyky työskennellä yhteistyössä keskenään.

Wilkesissä saat käsityksen siitä, kuinka luonnollinen ja ihmisen vaikutus vaikuttaa maapalloon. Tavoitteenamme on kehittää taitojasi vahvana kriittisenä ajattelijana ja valmistautua uraan teollisuudessa, konsultoinnissa, voittoa tavoittelemattomassa maassa, hallituksessa tai korkeakoulussa.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The brand new 72,500-square-foot Cohen Science Center is a monument to research and innovation. Housing the departments of Biology and Health Sciences, Chemistry and Biochemistry, and Environmental En ... Lue lisää

The brand new 72,500-square-foot Cohen Science Center is a monument to research and innovation. Housing the departments of Biology and Health Sciences, Chemistry and Biochemistry, and Environmental Engineering and Earth Sciences, its state-of-the-art labs are designed for flexibility and interdisciplinary research. This promotes creative collaboration where students can work side-by-side with faculty mentors on sophisticated research equipment. Näytä vähemmän