BSBA - Human Resource Management

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Miksi opiskella henkilöresurssien hallintaa?

Henkilöstöhallinto kattaa henkilöstö-, työ- ja työmarkkinasuhteet, korvaukset ja edut, koulutus ja kehittäminen sekä oikeudelliset kysymykset. Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle vankka käsitys alan laajoista mahdollisuuksista. Kurssit korostavat sekä teoreettisia näkökulmia että käytännön taitoja menestykseen. Valittavien kurssien varovaisella valinnalla voit suunnitella ohjelman, joka sopii yksilöllisiin urasuhteisiisi.

Miksi opiskella HR-henkilöstöhallintoa?

Shippensburgin yliopiston opiskelijat kehittävät tietoja ja taitoja työn analysoinnissa, henkilöstöhallinnon suunnittelussa, rekrytoinnissa, haastattelussa, koulutuksessa ja kehityksessä, laissa, työsuhteissa ja jatkuvassa parantamisessa. Valmistuneitamme aloittavat uraansa yritysten, viranomaisten, liittojen ja muiden yksityisten ja julkisten organisaatioiden henkilöstöosastoissa.

Aluksella on vakiintunut Business Internship -ohjelma, joka tarjoaa mahdollisuuksia työkokemukselle samalla, kun hän saa korkeakoulututkinnon. Nämä harjoittelupaikat ovat yrityksiä ja yrityksiä, joissa tarvitaan henkilöstöhallinnon asiantuntijoita. Harjoittelupaikat muuttuvat usein työpaikkatarjousten mukaan Ship business -opiskelijoiden jatko-opintojen mukaan.

Uramahdollisuudet

Harjoittelupaikat muuttuvat usein työpaikkatarjousten mukaan Ship business -opiskelijoiden jatko-opintojen mukaan. He työskentelevät seuraavasti:

 • haastattelijat
 • rekrytoijat
 • Työn analyytikot
 • Asianajajat ja välimiesasiantuntijat
 • neuvottelijat
 • Korvausasiantuntijat
 • Turvallisuusjohtajat
 • Koulutuskoordinaattorit

Ohjelma tarjoaa myös vankan pohjan jatko-opiskelijoille henkilöstön, työelämän suhteiden, henkilöstöhallinnon ja organisaation kehittämisen aloilla.

Henkilöstöhallinnon keskimääräinen palkka PA: ssa on 63 000 dollaria.

Pääsy ja tutkintovaatimukset

Yliopistotutkinnon maisterin tutkinto edellyttää vähintään 120 luotto tuntia seuraavilla alueilla:

 • Yleiskoulutuskurssit: Kaikkien opiskelijoiden on täytettävä yliopiston yleinen koulutusohjelma, joka tarjoaa tasapainoisen vapaiden taiteiden säätiön.
 • Liiketoiminnan perusopetussuunnitelma: Kirjanpidon päätoimittajat noudattavat samaa perusopetussuunnitelmaa kuin muutkin suuryritykset. Tämä ydin sisältää talouden, rahoituksen, tietojärjestelmät, markkinoinnin, organisaation käyttäytymisen ja liiketoimintaoikeuden sekä muut liiketoiminta-alat. Katso College of Business -sivustosta täydelliset opintojaksot.
 • HRM-kurssit: HRM-laajuisten kurssien sarja, joka tarjoaa tarvittavaa teknistä tietoa työkalujen, tekniikoiden ja käsitteiden suhteen. HRM-kurssit

akkreditoinnit

John L. Grove College of Business, perustettu vuonna 1971, on yksi Keski-Atlantin alueen johtavista kauppakorkeakouluista. Vuodesta 1981 kollegamme on kansainvälisesti akkreditoitu AACSB Internationalin arvostetuimmalla yritystodistuslaitoksella.

Opiskeluryhmät

John L. Grove College of Businessilla on useita klubeja, joihin opiskelijat voivat osallistua ja oppia lisää oppimisalistaanan luokkahuoneen ulkopuolella. Opiskelija-alan organisaatiot tarjoavat opiskelijoille monenlaisia ​​mahdollisuuksia kehittää ammatillisia yhteyksiä, parantaa heidän opintojaan käytännön sovelluksella ja rakentaa kestäviä ystävyyssuhteita liike-elämässä. Human Resources Management Club (SHRM) edistää henkilöstöhallinnon ideoita ja periaatteita. Yrityksiä kutsutaan kokouksiin keskustelemaan nykyisistä suuntauksista ja henkilöstöresursseista ja SHRM-opiskelijat kilpailevat alueellisissa ja kansallisissa opiskelijakilpailuissa. Jäseneksi SHRM: ään on avoin kaikille kiinnostuneille opiskelijoille.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most p ... Lue lisää

The John L. Grove College of Business, established in 1971, is one of the premier business schools in the Mid-Atlantic Region. Since 1981, our college has been internationally accredited by the most prestigious business-accrediting agency, AACSB International. Näytä vähemmän
Shippensburg , Harrisburg + 1 Lisää Vähemmän