BSc-älykäs toimitusketju

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Seuraamalla XJTLU : n jännittävää ja innovatiivista syntegratiivista koulutusmallia, tämä ohjelma on yliopiston ja sen teollisuuskumppanin, AMT: n, tasa-arvoinen yhteistyö älykkään rahoituksen ja liiketoiminnan XJTLU Entrepreneur Collegessa (Taicang) .

BSc-älykäs toimitusketjun ohjelma integroi sovelluksen ja käytännön tarjoamalla sinulle huippuluokan koulutuksen toimitusketjuissa keinoälyn aikakaudella.

Opiskelet strategioiden, prosessien, tietojärjestelmien, taloudellisten tukijärjestelmien, mallien simuloinnin ja tekoälyn optimoinnin teorioita operaatioissa ja toimitusketjussa, ja saat koulutusta toimitusketjun hallintaan ja optimointiin.

Lisäksi saat hyötyä XJTLU : n yhteistyöstä teollisuuskumppaneiden kanssa älykkään toimitusketjun alalla, saaden vahvan käsityksen siitä, kuinka toimitusketju muodostaa yrityksen myynti- ja XJTLU ja miten teknologia voi olla rooli mullistuksessa. toimitusketjun hallintakäytäntöjä ympäri maailmaa.

Paitsi, että tämän ainutlaatuisen ohjelman tutkinnon suorittaneet vastaavat myös monenlaisten työnantajien tarpeita, koska koulutusmallin ainutlaatuinen keskittyminen yrittäjyyteen ja innovaatioon antaa sinulle kyvyt ja kyvyt ajatella yrittäjänä ja tarjoaa perustan sinulle jatkaa tullakseen yhdeksi tulevaisuuden uusien teollisuudenalojen johtajiksi.

Miksi minun pitäisi opiskella älykästä toimitusketjua XJTLU Entrepreneur Collegessa (Taicang)?

 • Ole osa ainutlaatuista koulutuskokemusta, joka valmistaa sinut työskentelemään nopeatempoisessa, nopeasti muuttuvassa, älykkäässä teknologiavetoisessa teollisuudessa;
 • Hyödy XJTLU : n strategisesta sijainnista XJTLU korkean teknologian kehitysvyöhykkeellä nopeasti kasvavilla teknologiavetoisilla aloilla;
 • Opi käytännön sovellusten avulla tietosi ja taitosi ratkaisemaan todellisia ongelmia tutkimus- ja teollisuusympäristössä;
 • Hyöty alan asiantuntijoiden mentoroinnista ja koulutuksesta osana ainutlaatuista teollisuusaiheista koulun kumppanuutta johtavien yritysten kanssa;
 • Hanki arvokkaita yrittäjä- ja johtamistaitoja tutkimalla tutkinnon osaavia nykyaikaisia yrittäjämoduuleja, mikä antaa sinulle kilpailuedun valitsemallasi urapolulla;
 • 600 tuntia ongelmapohjaista harjoittelujaksoa osana koulutusohjelmaa;
 • Opiskelu tarkoitukseen rakennetuissa, huipputeknisissä tiloissa XJTLU : n uudessa XJTLU kampuksella (avattava vuonna 2021);
 • Tutkinnon suorittanut maailmanluokan tutkinnot, mukaan lukien kaksi astetta: XJTLU tutkinto Kiinan opetusministeriöltä ja maailmanlaajuisesti tunnustettu tutkinto Liverpoolin yliopistosta, joka kuuluu Yhdistyneen kuningaskunnan johtavien yliopistojen Russell-ryhmään.

Tieto ja taidot

Siihen mennessä, kun olet valmistunut BSc: n älykkäästä toimitusketjun ohjelmasta, sinulla on:

 • kattava ja perusteellinen teoreettinen perusta toimitusketjun hallinnalle;
 • kyky käyttää tekniikkaa toimitusketjuissa toimitusketjun toiminnan käytännön ongelmien ratkaisemiseksi nykyaikaisilla nousevilla liiketoimintamalleilla;
 • globaali näkymä toimitusketjun hallinnassa sekä syvä käsitys Kiinan teollisuudesta;
 • kyky yhdistää teoria, käytäntö ja kriittinen ajattelu innovatiivisten yritysratkaisujen löytämiseksi;
 • kattava tieto yrittäjyydestä ja johtamisesta, projektinhallinnasta ja innovaatiokonsepteista sekä niiden soveltamisesta käytännössä;
 • korkean tason viestintä-, ihmissuhde-, ongelmanratkaisu- ja analyyttiset taidot, jotka ovat siirrettävissä monelle uralle ja toimialalle.

Shot with @expeditionxdrone

moduulit

Vuosi yksi

Ison-Britannian tutkinnot ovat kolme vuotta pitkät, kun taas Kiinassa ne ovat neljä, joten hyväksymme tietyn tutkinnon suorittaneet opiskelijat suoraan toiseen vuoteen, joka on akateemisen pääohjelman alku. Suurin osa opiskelijoista kuitenkin osallistuu Year One -kurssiin , joka tarjoaa sinulle valikoiman mielenkiintoisia moduuleja, kielitunteja ja tutkinnon ydinosaamista.

Kaksi vuotta

Tärkein: Pakolliset moduulit

Tärkein: Valinnaiset moduulit

Minor: Pakolliset moduulit

Kolmas vuosi

Tärkein: Pakolliset moduulit

Tärkein: Valinnaiset moduulit

Minor: Pakolliset moduulit

Neljäs vuosi

Tärkein: Pakolliset moduulit

Tärkein: Valinnaiset moduulit

Minor: Pakolliset moduulit

Työpaikat

Tämän ohjelman suorittaneet ovat hyvin valmiita pääsemään ylimmälle johtotehtävälle tai tullakseen toimintojen tai toimitusketjun hallinnan strategiaksi kansallisissa ja kansainvälisissä huippuorganisaatioissa. Sinulla ei ole vain erityistietoa, mutta myös laaja valikoima taitoja, jotka asettavat sinut erittäin arvostettuun asemaan tulevassa työpaikallasi.

palkkiot

Kansainväliset opiskelijat

88 000 RMB lukuvuodessa.

Varhainen lintu alennus

Kaikki kansainväliset, jotka hyväksyvät tarjouksensa 1. toukokuuta 2020 mennessä, saavat automaattisesti 8000 RMB: n varhaisen lintujen alennuksen

Liity ilmaiseen kiinan kielen kurssiin

Tarjoamme nyt ilmaisen kiinan kielikurssin kaikille perus- ja jatko-opiskelijoille, jotka aloittavat tutkinnonsa syyskuussa 2020.

Valitse kahden tai neljän viikon tai kuuden viikon kielikurssista.

Hongkongin, Macaon ja Taiwanin opiskelijat

88 000 RMB lukuvuodessa.

Varhainen lintu alennus

Kaikki Hongkongin, Taiwanin ja Macaon opiskelijat, jotka hyväksyvät tarjouksensa 1. toukokuuta 2020 mennessä, saavat automaattisesti 8000 RMB: n varhaisen lintujen alennuksen.

Hongkongin, Macaon ja Taiwanin opiskelijat, jotka hakevat XJTLU kautta yhteisen sisäänpääsykokeen kautta valtiollisessa online- XJTLU (Guangdongin maakunnan koulutuksen tarkastusviranomainen), saavat automaattisesti 8000 RMB: n varhaisen lintujen alennuksen.

Manner-Kiinan opiskelijat

88 000 RMB lukuvuodessa.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kansainväliset opiskelijat

Vuosi 1

Olemme tyytyväisiä korkealaatuisten hakijoiden hakemuksiin kaikilla aiheilla, joilla on sopiva lukio tai vastaava pätevyys. Opiskelijoiden odotetaan tavallisesti olevan korkealla tasolla korkeakoulututkinnassaan vähintään B-keskiarvolla kaikissa oppiaineissa ja asiaankuuluvissa aiheissa.

Vuosi kaksi

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet A-tasot tai kansainvälisen tutkinnon (tai vastaavan), otetaan huomioon kahdessa vuodessa, eri ohjelmissa on erilaiset aiheeseen liittyvät vaatimukset.

 • A-taso: BBB
 • IB-tutkintotodistus: 30 pistettä
 • Advanced Placement Tests / Subject SATS - lukion tutkintotodistus, jonka GPA on 3,0 tai enemmän, sekä:
  • Uudelleen suunnitellut SAT: 1280 (opiskelijat, jotka ottivat SAT: ia edeltävään vuoteen 2016 edellyttävät 1800) tai ACT: 27, ja 2 AP -tutkimusta: 4 tai 2 SAT -testit: 600 tai
  • 3 AP-tutkimusta: 4 tai
  • 3 SAT kohdetta: 600

Hongkongin, Macaon ja Taiwanin opiskelijat

Opiskelijat Hongkongista, Macaosta ja Taiwanista voivat hakea seuraavia:

 • Vähintään 400 arvosana Kiinan yliopistojen yhteiseen pääsykokeen suorittamiseen merentakaisille kiinalaisille opiskelijoille ja opiskelijoille Hongkongista, Macaosta ja Taiwanista tai
 • Yleinen koulutuskykytesti (GSAT), joka on vähintään 50 prosenttia 4: lle henkilölle, mukaan lukien englanti ja matematiikka. Katso tarkemmat tiedot kiinan kielellä .

Englannin kielivaatimukset

Kansainvälisille hakijoille, jos olet muulla kielellä kuin äidinkielenään XJTLU kieli tai jos et ole aiemmin opiskellut englantia, sinulla on oltava tyydyttävä englannin kielen taito opiskellaksesi XJTLU . Eri englanninkieliset pätevyydet hyväksytään:

Vuoden yksi merkintä

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

2. vuosi merkintä

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Englannin kielen pätevyyttä ei vaadita Hongkongin, Macaon ja Taiwanin opiskelijoilta, jotka suorittavat yhteisen kokeen tai GSAT: n.

Opiskelijat, jotka ovat tulossa ensimmäiseen vuoteen vähemmän kuin IELTS 6.0 tai vastaava englanninkielinen taitonsa, suorittavat 10 opintopistettä EAP ja opiskelijat, joiden IELTS 6.5 tai uudempi, viisi opintopistettä EAP.

"Tämä ohjelma yhdistää älykkään BSc-toimitusketjun sekä yrittäjyyden ja innovaatioiden koulutuksen; antaa sinulle mahdollisuuden kehittää kriittinen näkemys todellisesta teollisesta toiminnasta."

Tri Guoquan Liu
Ohjelmajohtaja

Kuinka hakea

Hakemukset tulee jättää online-hakujärjestelmämme kautta:

 1. Napsauta / napauta Käytä- linkkiä
 2. Luo tili tai kirjaudu sisään nykyiselle tilillesi
 3. Suorita hakemus

Kun sovellustilisi on luotu onnistuneesti, kirjoita kaikki hakulomakkeessa vaadittavat tiedot huolellisesti ja varmista, että antamasi tiedot ovat oikeita, täydellisiä ja ajantasaisia. Lataa tarvittavat asiakirjat vastaaviin kenttiin.

Voit kirjautua sisään nähdäksesi hakemuslomakkeen milloin tahansa.

Lisätietoja siitä, miten onnistuneesti hakeutua XJTLU , käy hakumenettelystä sivulle .

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Lue lisää

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Näytä vähemmän