BSc (Hons) / Diploma / HNC Housing Studies

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssin yleiskuvaus

Cardiff Metin perustutkinto-opiskelijoiden ja työnantajien kanssa käydyn konsultoinnin myötä Cardiff Metin perustutkinto-opiskelijat on suunniteltu vastaamaan alan vaatimuksia ja varmistamaan, että tutkinnon suorittaneilla on tarvittavat tiedot ja ammattitaidot, joita tarvitaan markkinoilla. Ammatillinen pätevyys on täysin mukana asuntotutkimusohjelmissa.

Kokopäiväisillä opiskelijoilla on mahdollisuus harjoittaa harjoittelumoduulia, joka on suoritettuaan tutkinto-ohjelman osana oikeutettu täyttämään Chartered Housing Housingin (CMCIH) jäsenyyden.

Ohjelmat noudattavat 2014 CIH Professional Qualification -määrittelyä ja käsittävät neljä teemaa:

 • Asumisen tausta
 • Asuntopalvelun toimittaminen
 • Asuminen liiketoiminnassa
 • Etiikka ja ammattitaito

Ohjelmia tarjotaan kokonaisuudessaan ja osa-aikaisesti, ja opiskelijat voivat myös seurata kiinnostusta työskennellä haavoittuvien aikuisten kanssa erikoistuneiden asumiseen liittyvien tukimoduulien avulla. Opiskelijoille annetaan ohjeita ja neuvoja.

oppiminen

Ohjelmissa korostetaan opetuksen laatua ja opiskelijakeskeisen oppimiskokemuksen merkitystä. Opintojakson aikana opiskelijaa kannustetaan kehittämään luottamusta ja taitoja itsenäisiksi oppijoiksi. Kursseja järjestää kurssin tiimi, joka koostuu akateemikoista, jotka kaikki ovat peräisin käytännön taustoista, jotka varmistavat, että opetus on merkityksellistä nykyisten ja tulevien käytännön tarpeiden kannalta. Harjoittajat osallistuvat vierailevina luennoitsijoina moniin moduuleihin ja varmistavat, että opetus heijastaa nykyaikaisia asuntokäytäntöjä. Kaikilla kokoaikaisilla perustutkinto-opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa käytännön harjoittelumoduuli, jonka avulla he voivat hankkia käytännön kokemusta ja saada ammatillista pätevyyttä akateemisen pätevyytensä lisäksi. Opiskelijoille annetaan myös mahdollisuuksia osallistua opintovierailuihin ja käyttää kansainvälisiä liikkuvuuksia sekä ammatillisia konferensseja ja seminaareja.

Arviointi

Arviointi on mielenkiintoista ja monipuolista. Käytännön harjoittelumoduulissa on käytännön arviointi ja opiskelijoilla on monia mahdollisuuksia soveltaa tietämystään ja taitojaan tapaustutkimuksiin, jotka perustuvat nykyisiin käytäntöihin. Muita arviointeja ovat perinteiset esseet ja tutkimukset sekä raportit, tutkimus, hankkeet ja salkun kehittäminen. Opiskelija harjoittaa myös ammattitaidon kehittämistä, joka parantaa heidän työllistettävyyttään ja antaa heille mahdollisuuden todistaa osaamisensa asumisen ammattilaisina.

työllistettävyys

Asuminen kasvaa edelleen ensisijaisesti paikallisella, alueellisella ja kansallisella tasolla. Tämän seurauksena asuntotyönantajat laajentavat ja monipuolistuvat kumppanuustyöhön ja yhteisöllisyyden uudistumiseen, mikä on luonut suuren työllistymismahdollisuuden sekä palvelutasolla että strategisella tasolla. Asumisen ammattilaiset ovat mukana monissa erilaisissa toimissa ja niillä on monia työaloja, kuten:

 • Asumisen hallinta
 • Asuntostrategia
 • uudistuminen
 • Kehitys ja varainhoito
 • Korjaukset ja ylläpito
 • Asiakaspalvelu
 • Rahoitus, henkilöstöhallinto ja tietotekniikka
 • Tuettu asuminen
 • Yhteisökehitys
 • Vuokraus kestävyys ja tuki
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Lue lisää

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Näytä vähemmän