BSc (Hons) kriminologiassa ja rikosoikeudessa

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Kurssin yleiskuvaus

Tämä tutkinto antaa sinulle mahdollisuuden tutkia monia rikollisiin käyttäytymiseen liittyviä tekijöitä ja miten yhteiskunta reagoi rikosoikeusjärjestelmän kautta.

Opiskelet tärkeimpiä rikoksen ja poikkeamisen teorioita ja niiden merkitystä nykyisessä rikosoikeuspolitiikassa, tutkimuksessa ja käytännössä.

Tämän lisäksi saat syvällisen tiedon rikosoikeusjärjestelmän rakenteista, jotka kattavat tuomioistuimet, vankilan, koeajan ja poliisin.

Koko opintosi aikana kehität erinomaista tutkimus- ja analyyttitaitoa ja opit esittämään ideasi tehokkaasti sekä suullisesti että kirjallisesti.

Miksi kriminologia ja rikosoikeus Swanseassa?

Perustuen Hillary Rodham Clinton Law Schooliin, hyödyt siitä, että olet osa vilkasta ja monipuolista tutkimus- ja opetusympäristöä.

Meillä on myös kadehdittava maine opetuksellamme, kriminologian sijalla:

  • 4. Iso-Britanniassa (Times
  • 12. Iso-Britanniassa (Guardian University Guide 2020)

Liityt yliopistoon, joka on Ison-Britannian kymmenen parhaan mahdollisen opiskelijoiden tyytyväisyyden suhteen (NSS 2019) ja Ison-Britannian kymmenen parhaimmista opiskelijoista (DLHE 2018).

Kriminologia- ja rikosoikeudellinen kokemuksesi

Joustava tutkintorakenteemme, jossa on valinnaisia moduuleja toisella ja kolmannella vuodella, antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia räätälöidä opinnot erityisiin kiinnostuksenkohteisiisi, uratavoitteisiisi tai jatko-opintoihin liittyviin tavoitteisiisi.

Voimme tukea sinua järjestämällä harjoittelumahdollisuuksia monenlaisissa ympäristöissä, niin Isossa-Britanniassa kuin ulkomaillakin.

Kriminologian ja rikosoikeuden työllistymismahdollisuudet

Opiskelemalla kriminologian ja rikosoikeuden kandidaatin Swansea University voi johtaa uraan. Valmistuneemme jatkavat monenlaisissa ammateissa, joihin sisältyy työskentely:

Yhteisökehitys, rikosoikeus, paikallishallinto, poliisivoimat, jatko-opinnot, vankilapalvelu, koelaitos, tutkimus, sosiaalityö, koulutus, koulutus, Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus, uhrien tuki ja vapaaehtoisjärjestöt.

Työpaikat ja työllistyvyys

Ura-alueet ja työllistyvyys Swansea Employability Academy (SEA) tukee sinua urasi jokaisessa vaiheessa auttaa sinua rakentamaan kirkas tulevaisuus.

Urakehityspalveluihin kuuluu:

  • Työllistyvyyskurssit, työnantajakeskustelu, räätälöityjä tapahtumia ja uramessuja.
  • Yksilölliset neuvoja ja opastusta ammattipäteviltä uranneuvojilta.
  • Apua työpaikkojen, työharjoittelujen, harjoittelupaikkojen ja vapaaehtoistyömahdollisuuksien löytämisessä.
  • Pääsy tietoresursseihin monenlaisista uranhallinnan aiheista.
  • Neuvontaa ja opastusta jatko-opiskelusta ja rahoituksesta.
  • Rahoitusta opiskelijoiden harjoittelumahdollisuuksien ja opiskelijaseuran / klubin tapahtumien tukemiseksi.

Me tarjoamme myös apua ja neuvoja Swansea University Alumniin jopa kahden vuoden kuluttua valmistumisesta.

Työllistettävyys lakikorkeakoulussa

Oikeustieteellinen korkeakoulu ottaa proaktiivisen lähestymistavan parantaa tutkinnon suorittaneiden työllistyvyyttä, ja hänellä on erityinen työllistettävyys- ja sijoitusjohtaja. Koulu tarjoaa valikoiman paikallisia, kansallisia ja kansainvälisiä harjoittelupaikkoja, ammatillisia kursseja, neuvoja ja tukea, joiden avulla voit kehittää tavoitteidesi saavuttamiseen tarvittavia taitoja.

Viimeksi päivitetty Syys 2019

Oppilaitoksesta

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lue lisää

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Näytä vähemmän