BSc (Hons) tilastollisessa tieteessä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Tilastotietotiede on nykyaikaisen data-analytiikan ydin, joka muuttaa tiedot älykkyydeksi päätöksenteon tiedottamiseksi ja haastavien ongelmien ratkaisemiseksi. Sovellukset vaihtelevat taloustieteestä ja lääketieteestä yhteiskunta- ja ympäristötieteisiin. Tämä tutkinto kattaa nykytilastojen teoreettiset ja sovelletut elementit sekä tarjoaa koulutusta ja käytännön kokemusta taloudessa, teollisuudessa ja tutkimuksessa tarvittavien todellisten tietojen mallintamisesta, analysoinnista ja tulkinnasta. Tutkinnon alkuvuodet kattavat matematiikan, laskennan, todennäköisyyden ja tilastot. Viimeiset vuodet keskittyvät edistyneisiin asiantuntijaaiheisiin tilastollisessa mallinnuksessa, datatieteessä, koneoppimisessa, todennäköisyydessä ja stokastisissa prosesseissa.

Kurssin sisältö

Ensimmäinen vuosi

Calculus; Johdatus tilastotieteeseen ja valinnaiset kurssit, mukaan lukien logiikka ja todentaminen, diskreetti matematiikka ja ohjelmistokehitys.

Toinen vuosi

Todennäköisyys ja tilastot; Lineaarialgebra; Vakuutusmatemaattinen ja taloudellinen matematiikka; Todellinen analyysi ja valinnaiset kurssit, mukaan lukien tietokannat ja ohjelmistosuunnittelu.

Kolmas vuosi

Tilastomallit; Stokastiset prosessit; Bayesin tilastot; Selviytymismallit; Tilastomenetelmät yhteiskuntatieteille ja valinnaiset kurssit, mukaan lukien tekoäly ja tietokannan hallintajärjestelmät.

Neljäs vuosi

Aikasarja; Optimointi; Simulointi ja tilastollinen laskenta; Muut tilastolliset menetelmät; Tilastollisen koneoppimisen perusteet; Väitöskirja ja vaihtoehdot laajasta valikoimasta, mukaan lukien tilastollisen mallinnuksen erikoisaiheet (esim. Epidemiologia, ekologia tai rahoitus), tilastollinen laskenta ja tietojen visualisointianalyysi.

Englannin kielivaatimukset

Jos englanti ei ollut keskiasteen opetusväline, hakijoiden on osoitettava englannin kielen taito, joka vastaa IELTS 6.0 Academic (ei elementtiä alle 5.5).

Hakemuksen määräaika

Dubain kampuksellamme järjestetään jatkuvaa pääsyprosessia ympäri vuoden: heti kun yksi vastaanotto on suljettu, alamme hyväksyä hakemuksia seuraavalle. Voit myös lykätä aloituspäivääsi jopa vuodella.

Suurin osa opiskelijoista hakee 6–10 kuukautta ennen valittuaan ottoa. Voimme hyväksyä hakemuksia 3 viikkoa ennen kunkin vastaanoton alkamista, mutta sinun tulee huomata, että myöhäinen hakemus merkitsee varmasti viivästystä välttämättömien hallinnollisten palveluiden, kuten opiskelijan ylioppilaskortin, tarjoamisessa (ilman jota et tule pääsy kirjastoon tai verkkopalveluihin).

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Näytä vähemmän
Akateeminen kaupunki