Read the Official Description

GUtechin soveltuva geotieteiden kandidaatti (AGEO) on räätälöity Omanin ja laajemman alueen tarpeisiin, RWTH Aachenin yliopiston asiantuntemuksen pohjalta. Bachelor-ohjelmassa keskitytään kolmeen alueeseen, joilla on keskeinen merkitys alueen nykyiselle ja tulevaisuudelle: energia, vesi ja mineraalivarat. Sen lisäksi, että GUtech tarjoaa korkeatasoisen koulutuksen, se painottaa voimakkaasti valmistuneidensa työllistyvyyttä tulevaisuudessa. Tästä syystä monet ohjelman kurssit esitetään yhteistyössä paikallisten ja kansainvälisten teollisuuskumppaneiden kanssa. Pehmeät taidot, kuten viestintä, tiimityöskentely ja esittelytaidot, on integroitu koko opetussuunnitelmaan. GUtechin ensimmäisestä päivästä lähtien oppilaita kannustetaan ajattelemaan kriittisesti ja toimimaan vastuullisesti ja professorit auttavat heitä kehittämään näitä kykyjä vastaavasti.

Uramahdollisuudet

Geotieteilijät harjoittavat jännittäviä uran maailmanlaajuisesti. Omanissa ja Persianlahden alueella on suuri kysyntä päteviä ammattilaisia ​​luonnonvarojen, kuten öljyn, kaasun, mineraalien ja rakennusmateriaalien etsinnässä ja tuotannossa. Useita geotieteellisiä tutkijoita käytetään myös vesihuollon ja johtamisen aloilla. Toiset tutkivat luonnollisia vaaroja, kuten tulvia tai ilmastonmuutoksen syitä. Rakennustyöt kuten tunnelit, sillat tai padot tyypillisesti edellyttävät geotieteiden osaamista. Lisäksi nopeasti kasvava matkailuala, geoscientists voi antaa erityistä tietoa Oman geologinen perintö.

Mahdollisuudet jatko-opintoihin

GUtechin korkeakoulututkinnon suorittaneiden korkeakoulututkinnon suorittaneet ja hyvät suoritukset eri geotieteellisissä aiheissa ovat erittäin hyvät mahdollisuudet menestyä kansainvälisessä yliopistoympäristössä Euroopassa (esim. UK, Sveitsi ja Saksa), Yhdysvalloissa tai Australiassa.

Monet AGEO-tutkinnon suorittaneista ovat saaneet apurahoja jatko-opintoihin ja tunnustetut yliopistot hyväksyivät kaikkialla maailmassa. Toiset ovat löytäneet erinomaisia ​​työllistymismahdollisuuksia omalla alallaan.

Muita tutkimuksia voivat olla Petroleum Geosciences and Engineering, Geofysiikka ja Hydrologia.

Program taught in:
Englanti
German University of Technology in Oman

See 7 more programs offered by German University of Technology in Oman »

Last updated March 15, 2019
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
7 lukukautta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä