BSc Teollisuustekniikka

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Opiskelijamme ovat koulutettuja teollisuusinsinööreinä, joilla on analyyttinen ongelmanratkaisutaito, kokemusta tietotekniikan soveltamisesta tuotantoprosesseissa ja palvelualalla sekä asiantuntevia inhimillisten, teknologisten ja taloudellisten resurssien tehokkaassa ja tehokkaassa käytössä.

126578_126320_Yasar.jpg

Ohjelmarakenne

Tämä ohjelma antaa opiskelijoille ydinvoiman teollisuustekniikan koulutuksen ja antaa heille mahdollisuuden erikoistua niille asiantuntija-alueille, joista he ovat kiinnostuneita. Ohjelman muodostavat kurssit keskittyvät operatiiviseen tutkimukseen, toimitusketjun hallintaan, valmistus- ja palvelujärjestelmiin sekä suunnittelu- ja parannusmuutosten käsitteisiin.

Uramahdollisuudet

Valmistuneet työskentelevät teollisuusinsinööreinä valmistusteollisuudessa.

Heitä vaaditaan myös soveltamaan analyyttisiä taitojaan ja tietotekniikkaosaamistaan, työmahdollisuuksiin terveyspalveluissa, viestinnän yrityksissä, ruoka-, kuljetus- ja pankkialalla sekä koulutusjärjestelmässä, konsultointiyrityksissä, julkisissa laitoksissa, ja sosiaalisten hankkeiden suunnitteluosastoilla.

Kansainvälisten opiskelijoiden sisäänpääsyvaatimukset

  • Valmiit online-hakemuslomake href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Lukion tutkintotodistus, koulunkäyntitodistus, opintosuoritus ja referenssikirje opiskelijoille
  • Korkeakoulututkinto, opintosuoritus ja akateeminen viittaus tutkinnon suorittaneille
  • Todistus englannin kielen taidosta
  • Kopio passista
  • Passivalokuvia
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lue lisää

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Näytä vähemmän