BSc-arkkitehtuuri

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Arkkitehtuurin laitos inspiroi tieteiden, tekniikan ja taiteen fuusiota. Opiskelijat koulutetaan ammatillisiin tietoihin ja taitoihin, joita tulevaisuuden menestyvät arkkitehdit tarvitsevat, joilla on edistyneitä suunnittelutaitoja, jotka ovat herkkiä ihmiskunnan tarpeille, tietoisia ympäristöstä ja osoittavat tutkimusta, kyseenalaistamista ja heijastavaa lähestymistapaa.

Opiskelijoille annetaan jokainen mahdollisuus saavuttaa maksimipotentiaalinsa yliopistovuosiensa aikana. Opetuskieli on englanti. Teoreettisen ja käytännön luokkien tilat sisältävät luokkahuoneet ja hyvin varustetut laboratoriot, joissa on alan esimerkillisiä suunnittelusstudioita.

126578_126320_Yasar.jpg

Ohjelmarakenne

Opiskelijoita tuetaan tarvittavien tietojen ja ammattitaitojen hankkimisessa sellaisilla kursseilla kuin Perussuunnittelu, Teknologia, Taide- ja arkkitehtuurihistoria, Talotieto- ja rakennustekniikat, Arkkitehtoniset projektit, Tietokoneavusteinen suunnittelu ja Edistyneet esittelytekniikat.

Uramahdollisuudet

Arkkitehtuurin tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä suunnittelijoina julkisen ja yksityisen sektorin rakennushankkeissa.

Heitä voidaan käyttää projektipäällikkönä tai toimijana. He voivat myös perustaa omat yritykset toimimaan itsenäisesti, suunnitelleen ja toteuttaen hankkeita julkisen tai yksityisen sektorin organisaatioiden puolesta.

Kansainvälisten opiskelijoiden sisäänpääsyvaatimukset

  • Valmiit online-hakemuslomake href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Lukion tutkintotodistus, koulunkäyntitodistus, opintosuoritus ja referenssikirje opiskelijoille
  • Korkeakoulututkinto, opintosuoritus ja akateeminen viittaus tutkinnon suorittaneille
  • Todistus englannin kielen taidosta
  • Kopio passista
  • Passivalokuvia
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lue lisää

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Näytä vähemmän