BSc-energiajärjestelmien suunnittelu

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Energia on keskeistä kaikelle luonnossa, yhteiskunnassa ja jopa maailmankaikkeudessa. Energiajärjestelmien suunnittelu on monitieteinen lähestymistapa energiajärjestelmien kehittämiseen suunnittelusta lopputuotteeseen.

Rajoitettujen energiavarojen käyttö, energiatehokkuuden hallinnan vaatimus ja uusiutuvien energialähteiden (kuten aurinko, biomassa, hydrauliikka, tuuli ja geoterminen) lisääntynyt käyttö tarkoittaa, että myös koulutettujen asiantuntijoiden kysyntä kasvaa energiajärjestelmien suunnittelu. Tässä yhteydessä energia-ala muuttuu jatkuvasti ympäristörajoitteiden (kuten fossiilisten polttoaineiden ja kasvihuonekaasupäästöjen), nousevien polttoaineiden hintojen, fossiilisten polttoaineiden ehtymisen sekä energiamarkkinoiden (maakaasu ja sähkö) vähentyvän sääntelyn ja hallinnan vuoksi.

Energiajärjestelmien suunnittelun akateemisella tieteenaloilla pyritään käsittelemään kaikkia näitä kysymyksiä.

126578_126320_Yasar.jpg

Ohjelmarakenne

Ohjelma sisältää teknisiä valinnaisia osia, ja se on tarkoitettu opiskelijoille tullakseen ammattimaisiksi insinööreiksi saamalla laaja näkökulma energiajärjestelmiin.

Ohjelman kaksi ensimmäistä vuotta muistuttavat perinteisten tekniikan alojen opintojaksoja, minkä jälkeen annetaan sarja kursseja, joissa selitetään energiajärjestelmien suunnitteluun liittyviä käsitteitä. Opiskelija osaa tehdä itsenäistä tutkimusta ja osallistua yhteisiin suunnitteluhankkeisiin muiden osastojen opiskelijoiden kanssa.

Uramahdollisuudet

Valmistuneet ovat työllistettävissä suunnittelijoina, järjestelmänvalvojina ja toteutushenkilöinä sekä julkisella että yksityisellä sektorilla Turkissa ja ulkomailla lukuisien organisaatioiden avulla, jotka osallistuvat energiavarojen tuottamiseen, varastointiin, muuntamiseen, johtamiseen, jakeluun, hyödyntämiseen ja suunnitteluun.

Lisäksi tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä myös yliopistoissa ja tutkimusorganisaatioissa tai perustaa omia konsultointiyrityksiä energiatehokkuuden ja johtamisen alalla.

Kansainvälisten opiskelijoiden sisäänpääsyvaatimukset

  • Valmiit online-hakemuslomake href = "https://apply.yasar.edu.tr/
  • Lukion tutkintotodistus, koulunkäyntitodistus, opintosuoritus ja referenssikirje opiskelijoille
  • Korkeakoulututkinto, opintosuoritus ja akateeminen viittaus tutkinnon suorittaneille
  • Todistus englannin kielen taidosta
  • Kopio passista
  • Passivalokuvia
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lue lisää

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Näytä vähemmän