BACHELORSTUDIES

Vertaa 2 Luonnontieteiden kandidaattiohjelmaa Audiovisuaalinen viestintässa

Bachelor of Science (BSc) on perustutkintoa opintojen, jotka edellyttävät tyypillisesti kolmesta viiteen vuotta. Tavallinen rakenne sisältää enemmän perusluokkia laajempaa luonteeltaan alussa. Myöhemmin, kurssi tulee kehittyneempiä ja tarkempia valittuun kenttään.

Mikä on BSc Audiovisuaalisen viestinnän? Tutkinto audiovisuaalisen viestinnän auttaa opiskelijoita kehittämään teknisiä taitoja luomisessa tiedotusvälineissä, sekä oppia, miten tehokkaasti kommunikoida haluamasi viesti kohdeyleisölle. Kurssit voivat sisältää kuvan ja äänen tuotanto, valokuvaus, graafinen suunnittelu, screenwriting, animaatio, joukkoviestinnän, ohjaus, kuvaus, piirustus, historiaa taiteen ja kulttuurin, joka toimii, luovaa kirjoittamista, mainonta ja suhdetoiminta.Valmistuttuaan, alumnien pitäisi osata olla luova käyttämällä eri tiedotusvälineissä, miten tehokkaasti ilmaista, mitä he yrittävät kommunikoida, ja ymmärtää sosiaalisia vaikutuksia ja kulttuurisia huolenaiheita viestintää.

Kandidaatin tutkinto mahdollistaa tutkinnon harkita paremmin maksamalla asemassa kuin olisi saatavilla yksinkertaisesti ottaa todistettu asiantuntemus audiovisuaalisen viestinnän. Se on erityisen hyödyllistä kaikille, jotka haluavat olla nopeutettu tämäntyyppisessä uran.

Kuten minkä verran, kustannukset riippuvat siitä, missä päätät opiskella. Pidemmät ohjelmat todennäköisesti kalliimpaa kuin hyvin. Valitsemalla ohjelma, joka perustuu verkossa auttaa vähentämään kustannuksia.

Tämä tutkinto valmentaa monia erilaisia ​​urapolkuja, kuten radiotoiminta, televisiolähetykset, journalismi, elokuvan, mainonta, suhdetoiminta, ja tuotanto.Erityisiä uraa kuuluu copywriter, graafinen suunnittelija, teollinen muotoilija, kaupallinen suunnittelija, johtaja, elokuva tai video editor, animaattori, tuottaja, ja ääniteknikko. Toimialat, että palkata tämäntyyppisille kannat kuuluvat mainostoimistot, elokuvien tuotantoyhtiöitä, radio tuotantoyhtiöt, sanomalehdet, televisioasemat, radioasemat, lavastus yritykset, viihde yritysten ja kustantamot. Suuremmat yritykset muilla teollisuudenaloilla myös usein omaa in-house viestintää osastolle.

Löydät kandidaatin tutkinto audiovisuaalisen viestinnän saatavilla verkossa monet kansainväliset instituutiot. Opiskelu tällä tavalla antaa sinulle paljon enemmän joustavuutta ja on täydellinen ihmisille, jotka työskentelevät samanaikaisesti. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

2 tulosta kohteessa Audiovisuaalinen viestintä Filter

BSc audio kuvataiteen

American University Of Technology
BSc
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

BSc Audio Visual Arts

Lue lisää

Kandidaatti visuaalisen viestinnän

American University of Sharjah
BSc
<
Täyspäiväinen
Englanti
Kampus

Lisäksi Core Design luokat, visuaalisen viestinnän suuret tarjoukset erikoistunut luokat suunnitteluun aiheita, kuten kuvassa, taidegrafiikan, kehittynyt valokuvaus ja julkais ...

Lue lisää