Filter
Bachelor of Science ‑tutkinnot
Botswana Palapye

Näytä kaikki Perustutkinto-ohjelmat Biotekniikkassa 2019 Palapye Botswanassa

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto (BSc eli Bachelor of Science) on perustutkintokokonaisuus, jonka suorittaminen kestää yleensä 3 - 5 vuotta. Opinnot sisältävät monipuolisesti erilaisia kursseja, jotka valmistavat sekä jatko-opintoihin että tulevaan työelämään.

Bioteknologia on akateeminen ala, joka käsittelee sitä, miten biologisia prosesseja voidaan käyttää tuotteiden ja välineiden tuotannossa ja sitä kautta parantaa maailmaa. Opiskelijat pääsevät hiomaan osaamistaan muun muassa bioinformatiikan, molekyylibiologian, biotekniikan ja biokemian aloilla.

Botswana sijaitsee eteläisessä Afrikassa ja on edistynyt merkittävästi kehittämisessä korkeakoulujärjestelmää. Löytö timantteja merkittävästi lisää tuloja kansakunnan, ja suuri osa tästä tulo on funneled parantaminen kouluissa ja oppilaitoksissa.

Aloita tänään Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnot Biotekniikkassa Palapye Botswanassa 2019

Read More Read Less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
PhD

1 tulosta kohteessa Biotekniikka, Palapye

Tutkinnot
Sijainti
Botswana
Palapye
Opiskelutyyppi
Tahti
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
PhD
Botswana International University Of Science And Technology

Biologian ydintekijät sisältävät perustiedot solujen ja solujen rakenteesta, biologisista molekyyleistä ja molekyylibiologiasta, fysiologiasta ja organisoitumisesta, ekol ... [+]

Biologian ydintekijät sisältävät perustiedot solujen ja solujen rakenteesta, biologisista molekyyleistä ja molekyylibiologiasta, fysiologiasta ja organisoitumisesta, ekologiasta ja evoluutiosta sekä geenitekniikasta ja modernista genetiikasta.

[-]
Botswana Palapye
Syyskuu 2019
Englanti
Kampus
Lue lisää suomeksi