Filter
Bachelor of Science ‑tutkinnot
Eurooppa

Täältä löydät Perustutkinto-ohjelmat Biotekniikkassa Eurooppa 2019/2020

Luonnontieteiden kandidaatti (Bachelor of Science eli BSc) on toisen asteen opintoja seuraava tutkinto, jonka voi suorittaa useissa eri aineissa. BSc-ohjelmia löytyy yliopistoista ja collegeista eri puolilta maailmaa, ja tutkinnon suorittaminen kestää 3 - 5 vuotta.

Bioteknologia on haastava ala, joka yhdistelee tieteen ja tekniikan käsitteitä. Tätä koulutusta hankkimaan lähtevät opiskelijat saavat mitä todennäköisimmin tutustua ainakin seuraaviin aiheisiin: mikrobiologia, kemia, genetiikka, solubiologia, bioetiikka, geenien kloonaus, bioinstrumentointi, genomiikka ja biometriikka.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Näytä kaikki Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnot Biotekniikkassa Eurooppa 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Maailmanlaajuinen

2 tulosta kohteessa Biotekniikka, Eurooppa

Castelo Branco University of Applied Sciences

Kehittäminen tekniikoita, jotka voivat toimia sopusoinnussa biologian elävien olentojen kanssa teknistä tukea elintarvikkeiden jalostuksen ja sen biologisten prosessien a ... [+]

Tavoitteet

Opiskelijan tulee tietää perusteellisesti ruokaa, jotta hallita muutosta raaka-aineiden, joilla pyritään optimointiteknologian säilyttää niiden ravintoarvo ja aistien arvo, ottaen huomioon kaikki näkökohdat laatu-, ympäristö- ja elintarviketurvallisuuteen.

Pitäisi pystyä suorittamaan karakterisointi ja valvonta biologisia parametrejä ja fysikaalis-kemialliset, mikrobiologiset ja aistien ruokaa.

Lopuksi teknikko muodostumista Biological Engineering ja elintarvikkeiden olisi voitava käyttää hankkimiaan tietoja kerätä, valitse, analysoida ja tulkita asiaa koskevat tiedot perustella ratkaisuja työpaikalla.

Ura Business - biotekniikan tuottee... [-]
Portugali Castelo Branco
Request Info
Englanti
3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi
University of Wroclaw

Biotekniikan BSc-opintojen tavoitteena on saada perustiedot biologisten ilmiöiden ja prosessien molekyylipohjasta matematiikan, tilastojen, kemian, fysiikan, molekyylibio ... [+]

Biotekniikan BSc-opintojen tavoitteena on:

perustiedot biologisten ilmiöiden ja prosessien molekyylipohjasta matematiikan, tilastojen, kemian, fysiikan, molekyylibiologian, genetiikan, mikrobiologian, solun biologian ja bioteknologian oppimisella, \ tsyvempien tietojen hankkiminen proteiinien, hiilihydraattien ja lipidi- yhdisteiden biokemiassa, niiden rakenteissa ja toiminnoissa sekä niiden aineenvaihdunnassa,hankkia taitoja käyttää erilaisia bioteknologiateollisuudessa työssä tarvittavia kokeellisia tekniikoita sekä erilaisia laboratorioita (analyyttisiä, tutkimus- tai teollisuusaloja),ymmärrystä tietokoneen ja kielen työkaluista, niiden soveltamisesta tietojen keräämiseen, analysointiin ja esittämiseen ammatillisen työn aikana,Valmistellaan opiskelijaa suorittamaan itsenäinen tai yhteistyöhön perustuva tutkimuskäytäntö, keskustelemaan tuloksista, laatimaan lausuntoja ja kirjoittamaan raportteja.... [-]
Puola Wrocław
Lokakuu 2019
Englanti
Full-time
6 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi