Filter
Bachelor of Science ‑tutkinnot
Australia

Täältä löydät Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Biotieteetssa Australiassa 2019/2020

Yliopisto-opiskelijat voivat suorittaa luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon (BSc eli Bachelor of Science). Suosittu perustutkinto-ohjelma tarjoaa opiskelijoille korvaamattoman tärkeitä taitoja sekä työelämää että jatko-opintoja ajatellen.  

Biologia ja biotieteet ovat usein hyvä reitti terveydenhuollon uralle. Joissain koulutusohjelmissa ihmisen biologiaa opiskellaan rinta rinnan kemian, fysiikan ja jopa maantieteen kanssa, jotta opiskelijat oppisivat, kuinka elävät organismit ovat vuorovaikutuksessa keskenään.

Australia on kolmanneksi suurin ulkomaalaisten opiskelijoiden lukumäärä maailmassa huolimatta yhteisö vain 23 miljoonaa euroa. Nämä ovat vahva akateeminen valtakirjaa, mutta Australian laitokset ovat yhtä korkealle rankattu kuin kaupungeissa että talossa niitä ympäri synnyinmaa.

Suositut Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnot Biotieteetssa Australiassa 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Biotieteet, Australia

University of Southern Queensland (USQ)

Opit ruokakemian ja -analyysin, elintarvikkeiden jalostuksen ja tuotekehityksen sekä elintarvikkeiden turvallisuuden. Lisäksi kehität käsityksen elintarvikekomponenttien ... [+]

Houkutella intohimosi ruokaa ja tiedettä kohtaan

Elintarviketeollisuus tuo lisäarvoa maan vahvaan maatalouden vahvuuteen ja vie yhä enemmän vientiä maailmanmarkkinoille. Voit olla osa Australian suurinta tehdasteollisuutta opiskelemalla USQ: n Bachelor of Science (Food Science) ja tutustumalla uusien elintarvikkeiden kehityksen taitoihin.

Opit ruokakemian ja -analyysin, elintarvikkeiden jalostuksen ja tuotekehityksen sekä elintarvikkeiden turvallisuuden. Lisäksi kehität käsityksen elintarvikekomponenttien vaikutuksista ihmisen ravitsemukseen ja terveyteen.

USQ on "toimivien elintarvikkeiden", kuten purppurapähkinöiden ja Queen Garnet -luumujen, kehittyvien markkinoiden eturintamassa. Yliopisto on maailman johtava toiminnallinen elintarviketutkimus (ERA National Report, 2015).... [-]

Australia Toowoomba Australia Online
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
3 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi