BACHELORSTUDIES

Suositut Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat São José dos Campos Brasiliassa 2021

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto (Bachelor of Science eli BSc) on perustutkinto, jonka suorittaminen kestää yleensä 3 - 5 vuotta. Opintoja suorittaessa voi valita sekä yleisiä että erikoistuneita kursseja, ja yhdistellä niistä tutkintoon tarvittavan määrän opintopisteitä.

Brasiliassa on kolmenlaisia ​​tutkinto: Alempi - kestää neljästä kuusi vuotta aikaa suorittaa ja opiskelijat voivat työskennellä opettajien valmistumisen jälkeen neljän vuoden tutkimuksen. Masters - kestää yhdestä kaksi vuotta saavuttaa; Jatko / PhD - mahdollisimman suurta voit opiskella ja kestää kolmesta neljään vuotta saavuttaa. Nämä kolme astetta löyhästi vastaavat kolme sykliä Bolognan prosessin - Euroopan korkeakoulujärjestelmää. Tämä tarkoittaa, että jos olet saavuttanut perustutkintoa tutkinnon eurooppalainen yliopisto, sinun pitäisi olla pätevä saavuttaa Masters Brasiliassa.

Tämä kaupunki on keskeinen rooli Brasiliassa tutkimus-ja koulutuskeskus. Monet korkeakoulujen sijaitsevat täällä, ja opiskelijat joko ulkomaan tai paikallisena voi opiskella Faculdade INPG, Instituto Brasileiro de Technologias Avancadas ja monet muut.

Vertaa luonnontieteiden kandidaatin tutkintoja São José dos Campos Brasiliassa 2021

Tulokset Filter

Kemiantekniikan kandidaatti

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)
BSc
Maalis 2021
<
Täyspäiväinen
<
5 vuotta
Portuguese (Brazil)
Kampus

Bachelor of kemisti valmistui UNIVAP on ammatillinen yleis, joka hoitaa niin tiedonsaannin, jotta voit työskennellä kaikilla teollisuudenaloilla sekä hallita ja tutkia erilais ...

Lue lisää