Filter
Luonnontieteiden kandidaatti
Eurooppa

Täältä löydät Perustutkinto-ohjelmat Ekosysteemitssa Eurooppa 2019

Yliopisto-opiskelijat voivat suorittaa luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon (BSc eli Bachelor of Science). Suosittu perustutkinto-ohjelma tarjoaa opiskelijoille korvaamattoman tärkeitä taitoja sekä työelämää että jatko-opintoja ajatellen.  

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Näytä kaikki Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnot Ekosysteemitssa Eurooppa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Ekosysteemit, Eurooppa

Other options within this field of study:
Lund University

Lund University tarjoaa maailmanluokan kandidaattiohjelman fyysisen maantieteen ja ekosysteemin tiedekunnassa, jossa keskitytään ympäristön mallintamiseen ja hallintaan. ... [+]

Ympäristöasioiden hallinta on ratkaisevan tärkeää ihmiskunnan hyvinvoinnin kannalta. Ympäristön ymmärtäminen, mukaan lukien luonnonvarojen kasvava kysyntä ja käyttö väestönkasvun seurauksena, on luultavasti suurin tulevaisuuden haaste, joka vaikuttaa tulevaisuuteen. Koulutettujen ja korkeasti koulutettujen tutkintojen kysyntä tällä alalla on ja tulee olemaan erittäin korkea.

Lund University tarjoaa maailmanluokan BSc-ohjelman fyysisen maantieteen ja ekosysteemitieteen alalta, jossa keskitytään ympäristön mallintamiseen ja hallintaan. Ainutlaatuinen yhdistelmä kursseja johtaa korkealuokkaiseen korkeakoulututkintoon kansainvälisestä korkeakoulusta - täydellinen foorumi urakehitykselle tai jatko-opinnoille. Ohjelma perustuu klimatologian, ilmastonmuutoksen, ekosysteemitieteen ja geomorfologian kursseihin. Se kattaa myös ekosysteemin mallinnuksen, maantieteelliset tietojärjestelmät (GIS), kaukokartoituksen ja tilastot sekä kemian ja fysiikan osatekijät.... [-]

Ruotsi Lund
September 2019
Full-time
3 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi