$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Osa-aikainen Luonnontieteiden kandidaatit Elintarviketiedessa 2023

BSc (luonnontieteiden kandidaatti eli Bachelor of Science) on perustutkinto, joka on hyvä lähtökohta oman alan työtehtäviin. Yleensä BSc-tutkinto suoritetaan jollain luonnontieteen alalla, mutta tutkinnon voi joskus suorittaa myös muillakin akateemisilla aloilla. Elintarviketieteet on tärkeitä tietoa ravintova- soveltamalla tieteellisiä periaatteita luomiseen, kehittämiseen ja ylläpito… Lue lisää

BSc (luonnontieteiden kandidaatti eli Bachelor of Science) on perustutkinto, joka on hyvä lähtökohta oman alan työtehtäviin. Yleensä BSc-tutkinto suoritetaan jollain luonnontieteen alalla, mutta tutkinnon voi joskus suorittaa myös muillakin akateemisilla aloilla.

Elintarviketieteet on tärkeitä tietoa ravintova- soveltamalla tieteellisiä periaatteita luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon elintarvikkeiden lähteistä. Yksilöt, jotka tutkivat ravitsemustiede voivat halutessaan toimia elintarvikkeiden tuotekehittäjät, laadunvalvonta asiantuntijoita, tai myyntiedustajat elintarvikkeita ja elintarvikkeiden teknologiayrityksiä.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
New Mexico State University
Las Cruces, Yhdysvallat

Elintarviketiede on tekniikan, biologisten ja fysikaalisten tieteiden käyttö elintarvikkeiden luonteen, pilaantumisen, käsittelyn ja parantamisen tutkimiseen kuluttajille. Eli ... +

Elintarviketiede on tekniikan, biologisten ja fysikaalisten tieteiden käyttö elintarvikkeiden luonteen, pilaantumisen, käsittelyn ja parantamisen tutkimiseen kuluttajille. Elintarviketekniikka on elintarviketieteen soveltaminen turvallisten, ravitsevien, terveellisten elintarvikkeiden valintaan, säilyttämiseen, pakkaamiseen, jalostukseen, jakeluun ja käyttöön. -
BSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
4 vuotta
Englanti
Tammi 2023
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 
University of Saskatchewan
Saskatoon, Kanada

Opit elintarvikkeiden kemiallisen ja fyysisen luonteen, elintarvikkeiden heikkenemisen syyt, elintarviketurvallisuuden perustan sekä elintarvikkeiden jalostuksen, säilyttämise ... +

Opit elintarvikkeiden kemiallisen ja fyysisen luonteen, elintarvikkeiden heikkenemisen syyt, elintarviketurvallisuuden perustan sekä elintarvikkeiden jalostuksen, säilyttämisen ja pakkaamisen periaatteet. Tarkastellaan, mitä tapahtuu ravitsemuksen kysynnän tyydyttämiseksi, keskustelemaan elintarvikkeiden lisäaineita koskevista kysymyksistä ja luonnollisista elintarvikkeista, tutustu luonnollisiin myrkyllisiin aineisiin ja tutkimaan uusia menetelmiä vaarallisten tai epäterveiden elintarvikkeiden havaitsemiseksi. -
BSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
4 vuotta
Englanti
Kampus
Online