$close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Elintarviketiedessa Yhdysvalloissa 2023

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto (BSc eli Bachelor of Science) on perustutkinto, jonka yleensä suorittaa 3 - 5 vuodessa. Opintojen aikana opiskelijat hankkivat yleistä ja erikoistunutta osaamista, josta on hyötyä tulevien opintojen tai työllistymisen kannalta. Elintarviketieteet käyttää kemian, mikrobiologian, suunnittelu, ja biokemian auttaa tuottamaan kestäviä, ravitsevaa ja helpo… Lue lisää

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto (BSc eli Bachelor of Science) on perustutkinto, jonka yleensä suorittaa 3 - 5 vuodessa. Opintojen aikana opiskelijat hankkivat yleistä ja erikoistunutta osaamista, josta on hyötyä tulevien opintojen tai työllistymisen kannalta.

Elintarviketieteet käyttää kemian, mikrobiologian, suunnittelu, ja biokemian auttaa tuottamaan kestäviä, ravitsevaa ja helposti saatavilla ruokaa. Opiskelu elintarviketieteet voi auttaa saavuttamaan paremman käsityksen kehittämistä elintarvikkeiden järjestelmät ja miten luoda kestäviä ravintoa tuleville sukupolville.

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Näytä vähemmän
Lue lisää opiskelusta Yhdysvalloissa
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
New Mexico State University
Las Cruces, Yhdysvallat

Elintarviketiede on tekniikan, biologisten ja fysikaalisten tieteiden käyttö elintarvikkeiden luonteen, pilaantumisen, käsittelyn ja parantamisen tutkimiseen kuluttajille. Eli ... +

Elintarviketiede on tekniikan, biologisten ja fysikaalisten tieteiden käyttö elintarvikkeiden luonteen, pilaantumisen, käsittelyn ja parantamisen tutkimiseen kuluttajille. Elintarviketekniikka on elintarviketieteen soveltaminen turvallisten, ravitsevien, terveellisten elintarvikkeiden valintaan, säilyttämiseen, pakkaamiseen, jalostukseen, jakeluun ja käyttöön. -
BSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
4 vuotta
Englanti
Tammi 2023
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online
 
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, Yhdysvallat

Vuodesta 1972 lähtien elintarviketieteen laitos on johtanut elintarvikkeiden laadun, turvallisuuden, myyntikelpoisuuden ja saatavuuden edistämisessä erinomaisen opetuksen, tut ... +

Vuodesta 1972 lähtien elintarviketieteen laitos on johtanut elintarvikkeiden laadun, turvallisuuden, myyntikelpoisuuden ja saatavuuden edistämisessä erinomaisen opetuksen, tutkimuksen ja laajentamisen kautta. Kansallisesti tunnustetut perus- ja jatko -ohjelmamme valmistavat opiskelijoita jännittävään ja tyydyttävään uraan teollisuudessa, hallituksessa ja korkeakoulussa. Kutsumme sinut tutustumaan sivustoomme ja tutustumaan Tennessee -yliopiston elintarviketiedeohjelmaan. Elintarviketiede on jännittävä monitieteinen ala, jonka tavoitteena on parantaa maailman elintarviketuotannon laatua, turvallisuutta ja ravitsemusta. Me olemme enemmän kuin ruoka; tutkimme koko prosessia suunnittelusta ruoansulatukseen ja kaikkea siltä väliltä. Täällä UT: ssa opit, miten ruoka saapuu paikalliseen ruokakauppaan. Ohjelmamme on enemmän kuin luennoilla oppiminen. Vietät tuntikausia laboratorioissa oppien ruoan ominaisuuksia ja koostumusta. Jos olet kiinnostunut kemiallisista reaktioista, ymmärrystä siitä, miten estää ruoan takaisinvetäminen tai terveydenhuollon tarjoaminen potilaalle, jätät UT: n valmiiksi ottamaan urasi uudelle tasolle. Tutkintovaihtoehdot Elintarviketieteen pääaineopiskelijat viettävät ensimmäiset kaksi vuotta kehittääkseen ylemmän luokan kursseille tarvittavaa tieteellistä ja yleistä taustatietoa. Pakollisia luonnontieteellisiä kursseja ovat biologia, kemia, matematiikka, mikrobiologia, ravitsemus ja fysiikka. Yleistä taustaa tarjoavat VolCore -opintojaksolle tarvittavat kurssit ja elintarviketieteen alustuskurssi. Ylemmän divisioonan tasolla opiskelijat osallistuvat biokemian, elintarvikeanalyysin, elintarvikekemian, elintarviketekniikan ja elintarvikemikrobiologian kursseille. Joustavan opetussuunnitelman avulla voit keskittyä akateemisiin opintoihisi johonkin neljästä keskittymästä, jotka tukevat ammatillisia tavoitteitasi. Elintarviketieteen keskittymät Tieteen keskittyminen Tämä keskittyminen valmistaa sinut uraan elintarviketeollisuudessa paikallisella, alueellisella, kansallisella tai maailmanlaajuisella tasolla. Muita kurssivaihtoehtoja ovat elintarvikepakkaukset, valmistustoiminnot, elintarvikekemia, elintarvikemikrobiologia, sääntely ja aistitiede. Elintarviketeknologian instituutti (IFT) hyväksyy tämän keskittymän ja sen kurssityöt. Ennen ammatillista keskittymistä Opiskelijoiden, jotka ovat kiinnostuneita urasta terveysalalla, kuten hammaslääketiede, lääketiede, apteekki tai eläinlääkintä, tulisi ilmoittaa tämä pitoisuus. Ammattikouluun pääsemiseksi vaadittavat kurssit suoritetaan elintarviketieteen kandidaatin tutkinnon ydinkurssivaatimusten lisäksi. Esiammattimainen keskittyminen 3 + 1 Pre-Professional-keskittymän tapaan Pre-Professional 3+1 on suunnattu opiskelijoille, jotka on otettu Memphisin Tennessee-yliopiston terveystieteelliseen keskukseen (UTHSC) tai Tennessee University of Veterinary Medicine (UTCVM) ennen valmistumista kandidaatin tutkinnosta. Saat hyvityksen peruskurssin viimeisistä 30 tunnista, kun olet suorittanut ensimmäisen vuoden UTHSC: ssä tai UTCVM: ssä. Viiden vuoden BS/MS Tennessee tarjoaa nopeutetun viiden vuoden yhdistetyn kandidaatin/maisteriohjelman, jonka avulla voit laskea 9 tunnin jatko-opintopisteen sekä elintarviketieteen kandidaatin että maisterin tutkintoon. -
BSc
Täyspäiväinen
8 lukukaudet
Englanti
23 Tammi 2023
Kampus
 
Cincinnati State
Cincinnati, Yhdysvallat

Kulinaaristen ja elintarviketieteiden kandidaatin tutkinto valmistaa opiskelijoita liittymään elintarviketeollisuuteen lähtötason elintarviketieteilijöinä ja -teknologeina tai ... +

Kulinaaristen ja elintarviketieteiden kandidaatin tutkinto valmistaa opiskelijoita liittymään elintarviketeollisuuteen lähtötason elintarviketieteilijöinä ja -teknologeina tai siirtymään vastaaville ammattialoille, mukaan lukien tuotetutkimus ja -kehitys, laadunvalvonta ja elintarviketurvallisuus, lainsäädännön noudattaminen, elintarviketuotannon valvonta ja erikoisainesosien myynti. Kandidaatin tutkinnon kahden ensimmäisen vuoden aikana opiskelijat keskittyvät kulinaarisen taiteen perusteisiin. Opiskelijat kehittävät taitojaan Midwest Culinary Institutein huippuluokan kulinaarisissa ja leivontalaboratorioissa ammattitaitoisten tiedekunnan jäsenten valvonnassa. Kolmannella ja neljännellä vuodella opiskelijat laajentavat kulinaarisia ja elintarviketieteellisiä taitojaan. Ylemmän tason kursseihin sisältyy elintarvikkeiden ainesosien toiminnallisuus, elintarviketuotteiden suunnittelu ja kehittäminen, aistien arviointi ja testaus, ruoan mikrobiologia ja muu valmistautuminen ammatilliseen uraan. Opiskelijat osallistuvat kokemukselliseen oppimiseen osuuskuntakoulutuksen kautta kandidaatin tutkinnon joka vuosi. Opiskelijoiden, jotka haluavat siirtää luottoa Cincinnati State kulinaarisista kursseista, jotka on suoritettu toisessa laitoksessa, on tavattava ohjelman puheenjohtaja. Kurssinsiirtopiste voi olla rajoitettu, joka perustuu ohjelman akkreditointiin ja opiskelijoiden menestykseen edellisessä kulinaarisessa työselostuksessa. -
BSc
Englanti
 

Ansaitse stipendi, jonka arvo on jopa 10 000,00

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin.
Michigan State University College of Agriculture and Natural Resources
Michigan, Yhdysvallat

Elintarviketiede on monitieteinen ohjelmakenttä, joka kemiaa, mikrobiologiaa, tekniikkaa ja ravitsemusta kehittää uusia elintarvikkeita ja prosesseja ruoan turvallisuuden ja l ... +

Elintarviketiede on monitieteinen ohjelmakenttä, joka kemiaa, mikrobiologiaa, tekniikkaa ja ravitsemusta kehittää uusia elintarvikkeita ja prosesseja ruoan turvallisuuden ja laadun parantamiseksi. Elintarviketieteiden tutkinto on kansainvälisesti tunnustettu ja sen on hyväksynyt Elintarviketeknologian instituutti. Monet opiskelijat osallistuvat harjoitteluun elintarvikeyrityksissä ja niihin liittyvillä teollisuudenaloilla. Opiskelijat voivat saada kurssipisteitä harjoittelusta samalla kun he saavat arvokasta ammatillista kokemusta. Elintarviketieteen ja ihmisten ravitsemuksen osastolla on myös monia apurahoja. -
BSc
Englanti
 
Salem College
Winston-Salem, Yhdysvallat

Salem tarjoaa kandidaatin tutkinnon biokemiassa. Pääaineenaan biokemia, opit kemian, biologian, fysiikan ja matematiikan perusasiat, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja ratkai ... +

Salem tarjoaa kandidaatin tutkinnon biokemiassa. Pääaineenaan biokemia, opit kemian, biologian, fysiikan ja matematiikan perusasiat, jotka auttavat sinua ymmärtämään ja ratkaisemaan terveyteen, ympäristöön, oikeuslääketieteeseen ja elintarviketurvallisuuteen liittyviä ongelmia molekyylitasolla. -
BSc
Englanti
Kampus