BACHELORSTUDIES

Täältä löydät Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Energia-alan opinnotssa Saksassa 2020

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto (BSc eli Bachelor of Science) on akateeminen tutkinto, jossa yhteiset opinnot ja erikoistuneet kurssit yhdessä valmistavat opiskelijoita työelämään. Tutkinnon voi suorittaa useissa eri aineissa, ja sen suorittaminen kestää keskimäärin neljä vuotta.  

Energian opiskelijat oppivat, miten sähköenergian kysyntään voi vastata. Energiaa voidaan tuottaa perinteisillä menetelmillä tai vaihtoehtoisilla tavoilla, joiksi luetaan myös tuuli- ja aurinkoenergia. Osa tutkinto-ohjelmista keskittyy uusien energialähteiden kehittämiseen.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Suositut Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnot Energia-alan opinnotssa Saksassa 2020

2 tulosta kohteessa Energia-alan opinnot, Saksa Filter

BSc Ympäristö ja energia

Rhine-Waal University of Applied Sciences
BSc
Loka 2020
Kampus

Tällä erittäin dynaamisella alalla on kysyntää asiantuntijoiden laajaa tietopohjaa, joka ymmärtää monimutkaisia ​​tieteellisiä ja oikeudellisia seikkoja sekä ympäristö ja ener ...

Lue lisää

Bachelor of Science in energiateollisuuden

SRH Hochschule für Logistik und Wirtschaft Hamm
BSc
Loka 2020
<
Full-time
<
6 lukukaudet
Kampus

Meidän kandidaatin tutkinto energia on kaikin puolin hyvä valinta: Koska teollisuuden insinööri, opit eri alojen ja hankkia teknisiä ja liiketoiminnan osaamista. Näin ollen ne ...

Lue lisää