BACHELORSTUDIES

Täältä löydät Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Energia-alan opinnotssa Turkissa 2020

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto (BSc eli Bachelor of Science) on akateeminen perustutkinto. Joissain kandidaattiohjelmissa BSc-tutkinnon suorittaneet siirtyvät heti työelämään, ja joissain opintoja yleensä jatketaan jatkotutkintoon.

Energian opiskelijat oppivat, miten sähköenergian kysyntään voi vastata. Energiaa voidaan tuottaa perinteisillä menetelmillä tai vaihtoehtoisilla tavoilla, joiksi luetaan myös tuuli- ja aurinkoenergia. Osa tutkinto-ohjelmista keskittyy uusien energialähteiden kehittämiseen.

Yliopistot Turkissa tarjota joko kaksi tai neljä vuotta koulutuksen opinnoissa, mutta jatko-ohjelmia viime vähintään kaksi vuotta. On noin 820 korkeakoulujen Turkki mukaan lukien 76 yliopistoissa yhteensä opiskelijamäärien yli miljoona. Opetuksen laadusta Turkin yliopistojen vaihtelee suuresti, jotkut tarjoavat koulutusta ja tiloja par kansainvälisesti tunnettu kouluissa.

Suositut Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnot Energia-alan opinnotssa Turkissa 2020

2 tulosta kohteessa Energia-alan opinnot, Turkki Filter

BSc-energiajärjestelmien suunnittelu

Yasar University
BSc
27 Syys 2020
<
Full-time
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

Energia on keskeistä kaikelle luonnossa, yhteiskunnassa ja jopa maailmankaikkeudessa. Energiajärjestelmien suunnittelu on monitieteinen lähestymistapa energiajärjestelmien keh ...

Lue lisää

BSc Department of Energy Systems Engineering

Atilim University
BSc
Syys 2020
<
Full-time
<
4 vuotta
Kampus

Energia on yksi suurimmista ongelmista maailmassa ja maamme jo energiavarat ovat rajalliset

Lue lisää