Vertaa luonnontieteiden kandidaatin tutkintoja Energianhallintassa

Kandidaatin tutkinto, joskus lyhennetty BSc, on tutkintotodistus myönnetty onnistuneen loppuun peruskoulun opetussuunnitelma. Sen myöntäminen antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden hakea työtä pääaineensa tai jatko-opintojen alalla. Mikä on BSc Energy Management? Energian hallinnan BSc on tutkinto-ohjelma, jolla pyritään tutustumaan oppilaisiin erilaisten tavanomaisten energianm… Lue lisää

Kandidaatin tutkinto, joskus lyhennetty BSc, on tutkintotodistus myönnetty onnistuneen loppuun peruskoulun opetussuunnitelma. Sen myöntäminen antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden hakea työtä pääaineensa tai jatko-opintojen alalla.

Mikä on BSc Energy Management? Energian hallinnan BSc on tutkinto-ohjelma, jolla pyritään tutustumaan oppilaisiin erilaisten tavanomaisten energianmuotojen ja niihin liittyvien hallintatekniikoiden avulla. Esimerkiksi esimerkiksi Johdatus energiaan voi kattaa ydin-, kemian- ja sähköenergian, kun otetaan huomioon kunkin oikea käsittely. Muita kursseja voivat olla Ymmärtäminen kestävyys, energiatehokkuus ja energialaki.

Tällaisen koulutusohjelman edut ovat monta. Saatat huomata, että kehität paremmin tiedettä koskevia taitoja, ja tarkemmin sanottuna olet todennäköisesti hioa turvallisuustasi ja energiaosaamista.

Energianhoidon BSc: n kustannukset lasketaan perustuen siihen kouluun, johon olet osallistunut, ja kuinka monta opintoviikkoa sisällytetään opetussuunnitelmaan, joten kustannukset vaihtelevat ohjelmasta toiseen. Sinun tulisi ottaa yhteyttä valtakunnallisiin oppilaitoksiin lisätietoja varten.

Energia-alan konsultti, energiaresurssien johtaja ja voimalaitosjohtajat ovat kaiken mukaisia. Valmistuneet voivat harjoittaa tällaisia ​​kantoja tai työskennellä entistä paremmin kehittämällä resursseja sellaisissa työpaikoissa, kuten energianhankintapäällikkö, energiantoimituksen päällikkö tai kestävän kehityksen johtaja. Vaihtoehtoisesti tutkinto voi saada sinut työskentelemään itsenäisenä konsulttina, jonka tehtävänä on lainata energiaa muille yrityksille.

Jos haluat aloittaa uraasi energiasuunnittelussa, sinun on ensin löydettävä koulu, jossa ansaitset tutkinnon. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
Alfred University
Alfred, Yhdysvallat

Tule asiantuntijaan toimialaan, joka muuttaa tapaa, jolla yhteiskunta käyttää energiaa Renewable Energy Engineering majorin kanssa. Yksi vain muutama todellinen uusiutuvan ene ... +

Tule asiantuntijaan toimialaan, joka muuttaa tapaa, jolla yhteiskunta käyttää energiaa Renewable Energy Engineering majorin kanssa. Yksi vain muutama todellinen uusiutuvan energian ohjelmat, jotka sijaitsevat vahvalla teknisellä pohjalla, tämä ohjelma antaa sinulle työkalut, teknologian ja osaamisen, joita tarvitset seuraavasta valmistumisesta, jotta kasvavat uusiutuvan energian työmarkkinat voivat tulla lukemattomilla mahdollisuuksilla. -
BSc
4 vuotta
Syys 2020
Kampus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here