close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Chatham Iso-Britanniassa 2021

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon (BSc eli Bachelor of Science) voi suorittaa akateemisissa oppilaitoksissa ympäri maailmaa. Tämä suosittu perustutkinto valmistaa opiskelijoita työelämään ja myös jatko-opintojen suorittamiseen. BSc-tutkinnon suorittaminen kestää yleensä 3 - 5 vuotta.Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan,… Lue lisää

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon (BSc eli Bachelor of Science) voi suorittaa akateemisissa oppilaitoksissa ympäri maailmaa. Tämä suosittu perustutkinto valmistaa opiskelijoita työelämään ja myös jatko-opintojen suorittamiseen. BSc-tutkinnon suorittaminen kestää yleensä 3 - 5 vuotta.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Chatham sijaitsee Kent, joten suurin osa kansalaisista mennä Mid-Kent College ja University College Creative Arts (entinen Kent Institute of Art & Design). Kuitenkaan kumpikaan näistä sijaitsee suoraan Chatham.

Vertaa luonnontieteiden kandidaatin tutkintoja Chatham Iso-Britanniassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
Chatham , Yhdistynyt kuningaskunta

Musiikkiteknologian ja audiotekstin opiskelu Musiikki- ja audioteknologiakeskuksessamme antaa sinulle tietoa, taitoja ja luottamusta uraasi musiikkiteollisuudessa.

Musiikkiteknologian ja audiotekstin opiskelu Musiikki- ja audioteknologiakeskuksessamme antaa sinulle tietoa, taitoja ja luottamusta uraasi musiikkiteollisuudessa. -
BSc
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
3 - 6 vuotta
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä