BACHELORSTUDIES

Suositut Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Chatham Iso-Britanniassa 2021

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon (BSc eli Bachelor of Science) voi suorittaa akateemisissa oppilaitoksissa ympäri maailmaa. Tämä suosittu perustutkinto valmistaa opiskelijoita työelämään ja myös jatko-opintojen suorittamiseen. BSc-tutkinnon suorittaminen kestää yleensä 3 - 5 vuotta.

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Chatham sijaitsee Kent, joten suurin osa kansalaisista mennä Mid-Kent College ja University College Creative Arts (entinen Kent Institute of Art & Design). Kuitenkaan kumpikaan näistä sijaitsee suoraan Chatham.

Vertaa luonnontieteiden kandidaatin tutkintoja Chatham Iso-Britanniassa 2021

Tulokset Filter

BSc (Hons) Musiikkitekniikka ja äänituotanto

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
BSc
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
3&nbsp;-&nbsp;6 vuotta
Englanti
Kampus

Musiikkiteknologian ja audiotekstin opiskelu Musiikki- ja audioteknologiakeskuksessamme antaa sinulle tietoa, taitoja ja luottamusta uraasi musiikkiteollisuudessa.

Lue lisää