BACHELORSTUDIES

Suositut Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Norwich Iso-Britanniassa 2021

BSc (luonnontieteiden kandidaatti eli Bachelor of Science) on perustutkinto, joka on hyvä lähtökohta oman alan työtehtäviin. Yleensä BSc-tutkinto suoritetaan jollain luonnontieteen alalla, mutta tutkinnon voi joskus suorittaa myös muillakin akateemisilla aloilla.

UK, Iso-Britannia on yli 300 vuotta vanha ja se käsittää neljä kansojensa: Englanti, Skotlanti, Wales ja Pohjois-Irlanti. UK on ollut oppilaitoksessa viimeiset 1000 vuotta ja hänellä on monia vanhoja ja erottaa yliopistot. Ulkomaiset opiskelijat muodostavat merkittävän osan opiskelijoista Britannian yliopistoissa.

Norwich oli yksi neljästä finalistit arvostetun otsikko UK kulttuuripääkaupunki vuonna 2010, ja vuonna 2012 siitä tuli Englannin ensimmäinen Unescon City of Literature. On olemassa myös erilaisia ​​korkea-asteen oppilaitoksiin.

Vertaa luonnontieteiden kandidaatin tutkintoja Norwich Iso-Britanniassa 2021

Tulokset Filter

BSc (Hons) Pelien kehittäminen

Norwich University of the Arts
BSc
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
3&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Kampus

Meidän BSc (Hons) Games Development-tutkinto on kyse käytännön pelien kehittämisestä. Tässä kurssissa opit loppukohdat -prosessin pelaamiseen ja selvittämään, mitä tarvitset o ...

Lue lisää

BSc (Hons) Käyttäjäkokemus

Norwich University of the Arts
BSc
Syys 2021
<
Täyspäiväinen
<
3&nbsp;-&nbsp;4 vuotta
Englanti
Kampus

BSc (Hons) User Experience (UX) -suunnittelukurssilla tutkitaan kahta peruskysymystä: miten käyttäjä kokee digitaalisen tuotteen tai palvelun? Ja kuinka voimme suunnitella hei ...

Lue lisää