BACHELORSTUDIES

Suositut Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Peterborough Iso-Britanniassa 2021

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto (BSc eli Bachelor of Science) on akateeminen tutkinto, jossa yhteiset opinnot ja erikoistuneet kurssit yhdessä valmistavat opiskelijoita työelämään. Tutkinnon voi suorittaa useissa eri aineissa, ja sen suorittaminen kestää keskimäärin neljä vuotta.  

Koulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa on siirretty asian kunkin maan Yhdistyneen kuningaskunnan, joilla on erilliset järjestelmät eri hallitukset: Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus on vastuussa Englannin ja Skotlannin hallitus, Walesin hallituksen ja Pohjois-Irlannin Executive vastaavat Skotlannissa , Walesin ja Pohjois-Irlannin osalta.

Peterborough asuu neljän korkeakoulun, enimmäkseen kampuksilla muista yliopistoista. Se on tunnettu teatterit, elokuvateatterit ja Cathedral perustettiin vuonna 7.-luvulla. On myös monia suojellaan maamerkkejä.

Vertaa luonnontieteiden kandidaatin tutkintoja Peterborough Iso-Britanniassa 2021

Tulokset Filter

BSc laskentatoimen ja rahoituksen

University Centre Peterborough
BSc
Englanti
Kampus

Tämän tutkinnon päätavoitteet ovat tarjota opiskelijoille korkeatasoinen tekninen kyky ja tietämys rahoituksen ja kirjanpidon kannalta.

Lue lisää

BSc urheilu valmennus ja liikunta

University Centre Peterborough
BSc
Englanti
Kampus

Valmentaja vastaa ohjeistuksesta, kouluttaa ja ohjaa urheilija tai joukkue. Niiden tavoitteena on kehittää pelaajien taitoja tai saavuttaakseen tietyn tavoitteen.

Lue lisää

BSc in Computing-ja Information Systems

University Centre Peterborough
BSc
Kampus

Mikä erottaa tämän kurssin lisäksi on sen joustavuus.Se on ihanteellinen, jos haluat saada monenlaisia ​​tietotekniset taidot web suunnittelu ja verkostoituminen

Lue lisää

BSc in Business Management

University Centre Peterborough
BSc
Kampus

Kuten monilla liiketoiminta asteen Kurssin päämääränä on antaa sinulle vankka liikkeenjohdon teoria siten, että

Lue lisää