$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Luonnontieteiden kandidaatit (BSc:t) Julkishallintossa

Ne, jotka haluavat parantaa heidän urakehitystään ja oppia uusia taitoja seuraavat lukion tai sen jälkeen siirtymässä työelämään usein hakea kandidaatin tutkinnon. Suunniteltu täsmällisiä aiheita, opiskelija voi yleensä lopettaa yhden näistä asteen sisällä neljän vuoden aikana. Mikä on BSc in Public Management? Kun opiskelijat saavat tutkinnon julkisen hallinnon, ne todennäk… Lue lisää

Ne, jotka haluavat parantaa heidän urakehitystään ja oppia uusia taitoja seuraavat lukion tai sen jälkeen siirtymässä työelämään usein hakea kandidaatin tutkinnon. Suunniteltu täsmällisiä aiheita, opiskelija voi yleensä lopettaa yhden näistä asteen sisällä neljän vuoden aikana.

Mikä on BSc in Public Management? Kun opiskelijat saavat tutkinnon julkisen hallinnon, ne todennäköisesti ovat vahvan perustan kaupunkisuunnittelu, yleisen järjestyksen ja hallinta. Osa luokista opiskelijat voivat suojautua aiheita kuten yleisen prosesseja, henkilöstö, tilastollinen analyysi, hallintaan julkiset yhteisöt, sekä suunnittelun ja kehittämisen. Opiskelija voi myös ottaa luokat ongelmanratkaisuun, liikkeenjohdon, talouden, ja tutkimusmenetelmät.

Kandidaatin julkisen hallinnon, valmistuneet voivat saada hyvin maksaa ammattilainen tehtävissä julkisella tai yleishyödyllisten organisaatioiden kannalta.Kun vying edistäminen, valmistuneet voivat myös olla paremmat mahdollisuudet saada työtä, koska heidän asteen.

Kustannukset vaihtelevat suuresti kouluittain julkisen hallinnan ohjelmia. Vaikka opetusta on usein suurin tekijä, joka vaikuttaa mitä se maksaa saada tämän verran, kuinka kauan kestää suorittaa ohjelmaa ja jossa koulun sijaitsee voi myös vaikuttaa kustannuksiin.

Kandidaatin tutkinto julkisen hallinnon, valmistuneet voivat odottaa työskennellä joko voittoa tai valtion sektorilla. Esimerkiksi henkilö voi toimia valtion virasto ylläpitäjä, voittoa budjetti analyytikko, henkilöstöpäällikkö, tai terveysviranomainen. Vaikka valmistuneet tämän tutkinnon voi saada lähtötason tehtävissä, he voivat myös jatkaa opintojaan etsimällä maisteria.

Vaikka jotkut julkinen hallinto opiskelijat haluavat käydä koulua osa-aikaisesti, toiset päättävät mennä osallistua opetukseen koko ajan joko hengen tai verkossa. Aloittaa hakuprosessi, etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Middle Tennessee State University
Murfreesboro, Yhdysvallat

Yleisen turvallisuuden keskittymä antaa yleisen turvallisuuden ammattilaisille mahdollisuuden edetä urallaan. Ohjelmassa yleisen turvallisuuden viranomaisilla on mahdollisuus ... +

Yleisen turvallisuuden keskittymä antaa yleisen turvallisuuden ammattilaisille mahdollisuuden edetä urallaan. Ohjelmassa yleisen turvallisuuden viranomaisilla on mahdollisuus kehittää tärkeitä tietoja ja taitoja kriisinhallintaan, monimuotoisuuteen, viestintään ja johtamiseen. MTSU:n normaalit pääsyvaatimukset ovat voimassa. BS Integrated Studies, Public Safety keskittyminen on monitieteinen ohjelma, jossa hyödynnetään viiden akateemisen yksikön kursseja keskittymän sisällä. Ohjelma alkaa virallisesti vuoden 2022 syyslukukaudella. Ohjelmaan suositellaan sellaisia, jotka tällä hetkellä työskentelevät lainvalvonta-, kotimaanturva-, hätätilanteiden hallinnassa, paloturvallisuudesta ja muista julkisen palvelun ammattilaisista paikallisella, osavaltion ja liittovaltion tasolla, joilla on jonkin verran korkeakoulututkintoa, mutta ei ylioppilastutkintoa. Keskittymä palvelee myös erilaisia turvallisuus- ja muita palvelualan ammattilaisia sekä yksityisellä että voittoa tavoittelemattomalla sektorilla. Tutkinto on saatavilla verkossa, jolloin opiskelijat voivat suorittaa tutkinnon ja jatkaa työskentelyä kokopäiväisesti. Tarjolla on myös mahdollisuus aikaisempaa oppimisarviointiin. Aikuisten opiskelijoiden valinnaiset kurssivaatimukset täytetään usein PLA (Prior Learning Assessment) -ohjelman kautta, joka arvioi korkeakoulutason oppimista, joita olet saattanut hankkia työn, koulutuksen ja todistusten kautta. Lisenssi, armeija. Ja muita ohjelmia. PLA-kurssin opiskelija tuottaa keskimäärin 24 opintopistettä opiskelijalle. Tämä säästää opiskelijan suorittamasta kahdeksaa valinnaista kurssia ja yli 9 000 dollaria. (Yhteensä perustuu vuosien 2021-2022 osavaltion lukukausimaksuihin.) Ohjelman yksityiskohdista tulee keskustella neuvonantajasi kanssa. -
BSc
Täyspäiväinen
4 vuotta
Englanti
Kampus