36 BSc Ohjelmat sisään Keski-Amerikka ja Karibia for 2024

BSc Ohjelmat sisään Keski-Amerikka ja Karibia for 2024Filter
    • Willemstad, Curaçao
    • The Hague, Alankomaat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    EULER tarjoaa yhteistyössä EUCLIDin, hallitustenväliseen sopimukseen perustuvan organisaation, jolla on yliopistojen mandaatti, kanssa valita opiskelijat suurelta yleisöltä lippulaiva-ulkoisen (etä- tai online-) koulutusohjelmansa nimeltä EUCLID Online Bachelor of Science in International Relations and Global Development.

    • Willemstad, Curaçao
    • The Hague, Alankomaat

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    EULER tarjoaa yhteistyössä EUCLIDin, hallitustenvälisen sopimukseen perustuvan organisaation, jolla on yliopiston mandaatti, ja Palo Alto Institute of Science and Technology -instituutin kanssa valita opiskelijat suurelta yleisöltä lippulaivansa ulkoisen (etä- tai verkko-) koulutusohjelmansa nimeltä EUCLID Online Bachelor. perus- ja soveltava tutkimus. Yllä: EULER Prof Klemens Katterbauer, ohjelmanvalvoja Se on ainoa tämän alan online-kandidaatti, joka on järjestetty aktiivisessa yhteistyössä hallitustenvälisen laitoksen kanssa, jonka ohjelmia käyttävät virallisesti aktiiviset diplomaatit ja virkamiehet yli 4 mantereella, joista monet ovat saavuttaneet korkea hallintotaso (suurlähettiläs, ministeri). Tämä ohjelma on arvokas ensimmäinen askel kohti jatko-opintoja tutkimukseen liittyvillä aloilla, mukaan lukien lääketiede, kansanterveys ja tiedekasvatus.

    • Aguadilla Pueblo, Puerto Rico
    • Barranquitas, Puerto Rico
    • + 2 more

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Forensic Science Program esittelee monitieteinen tutkimusohjelma, jonka tavoitteena on kehittää opiskelijoiden tietämystä ja perustavanlaatuinen taidot soveltamiseksi tieteellisten menetelmien käyttää tukemaan löytö syitä, menetelmä ja olosuhteet väkivaltaisten kuolemien ja muiden rikosten.

    • Aguadilla Pueblo, Puerto Rico
    • Bajadero, Puerto Rico
    • + 4 more

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Kandidaatin tutkinto Bioteknologia haluaa kehittää ammattilaisille osaamista etsimään ratkaisuja osaksi yhteiskunnan ongelmia, soveltamalla tietoja ja taitoja Biotekniikan. Opetussuunnitelma sisältää osaamisen kehittämiseen asianmukaisesta hallinnoinnista nykyaikaisen tekniikan sovelletaan elämään tuotannossa kulutustavaroita.

    • Kingston, Jamaika

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Alempi korkeakoulututkinto Business Administration (erikoistuminen ohjelmaan ja Project Management) on terminaali tai siirrettävissä neljä vuotta ohjelman, joka käsittää 120 opintopistettä. Ohjelma on suunniteltu vastaamaan näkökohtia tuotannon tarpeisiin yhteiskunnassa. Näin ollen osallistujat kehittää teknisiä erikoistuminen aloilla, jotta varmistetaan mahdollisimman siirrettävyyden tai ansiotyötä kuin tuottavia yksilöitä ...

    • Kingston, Jamaika
    • Montego Bay, Jamaika

    Täysaikainen

    Kampuksella

    Viimeisten 40 vuotta, sähkötekniikan ohjelma on valmistuvia yksilöiden valioluokan työllisyyden sähkötekniikan alalla.

    • San Marcos, Nicaragua

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    4 vuotta

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Espanja

    Keiserin yliopiston integroidun markkinoinnin ja viestinnän kandidaatti kouluttaa ammattilaisia viestinnän suunnitteluun ja hallintaan markkinointiprosessissa, suhdetoiminnassa sekä organisaatio-, yritys- ja institutionaalisessa viestinnässä.

    • Roseau, Dominica

    Täysaikainen

    3 vuotta

    Kampuksella

    Englanti

    B.Sc. Culinary Arts is a roadmap for students who are passionate about food and are ready to explore the culinary world. It is a three-year 6 semester program. It includes classroom lab-based teaching to prepare students for employment also for entrepreneurship.

    • Carolina, Puerto Rico

    Täysaikainen

    5 vuotta

    Kampuksella

    Espanja

    Opiskelija oppii suorittamaan johtamistehtäviä muun muassa huoneosaston hallinnassa, tulojen hallinnassa, kirjanpidossa, ravintolamyynnissä ja markkinoinnissa sekä kasinotoiminnassa.

    • New Kingston, Jamaika

    Täysaikainen

    4 vuotta

    Etäopiskelu

    Englanti

    Kansanterveystieteen kandidaatti on suunniteltu edistämään kansanterveyden periaatteisiin perustuvaa ymmärrystä terveydestä ja sairauksista. Opetussuunnitelma tarjoaa yleistä tietoa kansanterveyden periaatteista ja käytännöistä. Kenttätyö tarjoaa opiskelijoille kokemuksen, joka sisältää luokkahuoneen oppimisen kansanterveyskäytäntöön ja valmistaa heidät tulevaan työhön.

    • Mayagüez, Puerto Rico

    Kampuksella

    Espanja

    Antillien adventistisen yliopiston tietojenkäsittelytieteen kandidaatti valmistaa opiskelijoita erilaisiin tekniikkaan liittyviin ammateihin. Ohjelmassa korostetaan kuitenkin sovellusten ohjelmointia. Ohjelmamme opiskelijat hankkivat vankan pohjan ongelmanratkaisutekniikoissa, algoritmeissa ja ohjelman kehittämisessä. Lisäksi opiskelija hankkii kokemusta innovaatioista, kuten ihmisen ja tietokoneen välisestä vuorovaikutuksesta, tekoälystä ja Internet-ohjelmoinnista.

    • San Pedro, Costa Rica

    Kampuksella

    Espanja

    Uralla pyritään syventämään sihteeristön opettajien tietämystä vahvistamaan ja täydentämään heidän pedagogisia taitojaan taatakseen paremman opiskelijoiden oppimisen.

    • Alajuela, Costa Rica

    Kampuksella

    Espanja

    Koulutushallinto on kasvatustieteisiin kuuluva ala, joka tutkii koulutuskeskusten johtamisen ja hallinnon perusteita. Se syvenee koulutuksen henkilöstöresurssien analysointiin, suhteisiin opiskelijoihin sekä koulutuspalveluiden suunnitteluun, arviointiin ja hallintaan. Koulutushallinnon ammattilainen on koulutettu ottamaan ohjat koulukeskukselle, jolla on tietoa henkilöstöresursseista, hallinnosta, pedagogiikasta ja laista. Jotkut koulutushallintoon liittyvistä urista ovat liiketalous, koulutus ja julkinen hallinto.

    • Valsayn South, Trinidad ja Tobago

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Kampuksella

    Englanti

    Työturvallisuuden, työterveyden ja ympäristön kandidaatin tutkinto on suunnattu eri alojen ammattilaisille. Näitä ovat työturvallisuus ja työterveys, ympäristönhallinta, teollisuushygienia, hoitotyö, tilojen ylläpito, työmarkkinasuhteet ja työ.

    • Guatemala City, Guatemala

    Kampuksella

    Espanja

    Tietotekniikan tiedekunnasta valmistuneella ammattilaisella on vankka teoreettinen ja käytännön koulutus, joka on suunnattu analyyttiseen ja systemaattiseen päätöksentekoon. Edistämme osaavien, ennakoivien ja motivoituneiden ammattilaisten kehittymistä tavoitteiden saavuttamiseksi. Meillä on erikoistuneita laboratorioita, joiden avulla voimme tukea vastaavia opinto-ohjelmia ja hankkeita.