Täältä löydät Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Rahoitus ja pankkialassa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2020

BSc (luonnontieteiden kandidaatti eli Bachelor of Science) on perustutkinto, joka on hyvä lähtökohta oman alan työtehtäviin. Yleensä BSc-tutkinto suoritetaan jollain luonnontieteen alalla, mutta tutkinnon voi joskus suorittaa myös muillakin akateemisilla aloilla. Opiskelijat, jotka jatkaa rahoitus- ja pankkialan ohjelma usein saada yleiskuva rahoituskäytäntöihin ja maailmantalouteen. Ohj… Lue lisää

BSc (luonnontieteiden kandidaatti eli Bachelor of Science) on perustutkinto, joka on hyvä lähtökohta oman alan työtehtäviin. Yleensä BSc-tutkinto suoritetaan jollain luonnontieteen alalla, mutta tutkinnon voi joskus suorittaa myös muillakin akateemisilla aloilla.

Opiskelijat, jotka jatkaa rahoitus- ja pankkialan ohjelma usein saada yleiskuva rahoituskäytäntöihin ja maailmantalouteen. Ohjelmat vaihtelevat, mutta ne voivat analysoida taloudelliset teoriat, nykysuuntauksista globaalissa rahoitus- ja eri rahoitus periaatteita.

Arabiemiirikunnat, joskus yksinkertaisesti nimeltään Emirates tai UAE, on arabien maa kaakkoon Arabian niemimaalla Persianlahden rajalla Oman itään ja Saudi-Arabia etelään, sekä jakaa meriraja Qatar ja Iran.

Suositut Luonnontieteiden kandidaatin tutkinnot Rahoitus ja pankkialassa Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa 2020

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 

Emirates Institute for Banking and Financial Studies
Dubai, Arabiemiirikunnat +2 More

Tehtävä Tavoitteet

Tehtävä Tavoitteet -
BSc
Full-time
4 vuotta
Englanti
Syys 2020
Kampus
 

Emirates Institute for Banking and Financial Studies
Dubai, Arabiemiirikunnat +2 More

Corporate Governance Islamilainen Accounting Tutkimusmenetelmät Vuosi 4

Corporate Governance Islamilainen Accounting Tutkimusmenetelmät Vuosi 4 -
BSc
Full-time
4 vuotta
Englanti
Syys 2020
Kampus