BACHELORSTUDIES

Suositut Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Tukholma Ruotsissa 2021

BSc (luonnontieteiden kandidaatti eli Bachelor of Science) on perustutkinto, joka on hyvä lähtökohta oman alan työtehtäviin. Yleensä BSc-tutkinto suoritetaan jollain luonnontieteen alalla, mutta tutkinnon voi joskus suorittaa myös muillakin akateemisilla aloilla.

Ruotsi, virallisesti Ruotsin kuningaskunta, on pohjoismaa Pohjois-Euroopassa. Ruotsin rajojen Norjassa ja Suomessa, ja se on kytketty Tanskaan silta-tunneli Juutinrauman. Ruotsissa on kehitetty jälkiteollisen yhteiskunnan kehittynyt hyvinvointivaltion. Elintason ja elinajanodotteen joukossa korkeimpia maailmassa.

Koska suurin kaupunki Ruotsissa, Tukholmassa on yli 1,3 miljoonaa ihmistä kaupunkialueella. Kaupunki koostuu useista saarista ja se on pääkaupunki Ruotsissa. Tukholmassa on yli 10 yliopistoissa ja korkeakouluissa.

Vertaa luonnontieteiden kandidaatin tutkintoja Tukholma Ruotsissa 2021

Tulokset Filter

Tieto- ja viestintätekniikan kandidaatti

KTH Royal Institute of Technology
BSc
Elo 2021
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
15 Tammi 2021
Englanti
Kampus

Tämän päivän yhteiskunta on erittäin riippuvainen tieto- ja viestintätekniikasta (ICT). Tämän ohjelman tavoitteena on vastata yhteiskunnan tieto- ja viestintätekniikan ratkais ...

Lue lisää

Kandidaatin tutkinto vähittäiskaupan hallinnassa

Stockholm School of Economics
BSc
<
Täyspäiväinen
<
3 vuotta
Englanti
Kampus

Vähittäiskaupan hallinnan BSc-ohjelma (180 op) on vähittäiskauppaan erikoistunut erikoistumiskoulutus. Vähittäiskaupan hallinnointiohjelma on erikoistunut vähittäiskauppaan en ...

Lue lisää