BACHELORSTUDIES

Suositut Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Heilbronn Saksassa 2021

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto (BSc eli Bachelor of Science) on perustutkintokokonaisuus, jonka suorittaminen kestää yleensä 3 - 5 vuotta. Opinnot sisältävät monipuolisesti erilaisia kursseja, jotka valmistavat sekä jatko-opintoihin että tulevaan työelämään.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Heilbronn on kaupunki Pohjois-Baden-Württemberg, Saksa tunnettu viineistään teollisuudelle. Se on tärkeä taloudellinen keskus alueella Heilbronn-Franken alueella. Sen asukasluku on yli 100000 asukasta. Heilbronn Kaupungissa on useita korkea-asteen oppilaitokset.

Vertaa luonnontieteiden kandidaatin tutkintoja Heilbronn Saksassa 2021

Tulokset Filter

Johtamisen ja teknologian BSc

TUM School of Management Heilbronn
BSc
<
Täyspäiväinen
<
6 lukukaudet
Englanti
Kampus

Olemme luoneet johtamisen kandidaatin

Lue lisää

Ammattikorkeakoulu Sovellettu psykologia

Diploma University of Applied Sciences
BSc
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
8 lukukaudet
Saksan kieli
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

DIPLOMA-yliopiston soveltavan psykologian (B.Sc.) kandidaatin tutkinto-ohjelmassa opetetaan aiheeseen liittyvää, aiheeseen liittyvää ja käytännöllistä psykologian aihetta. Opi ...

Lue lisää

Kauppatieteiden kandidaatti

Diploma University of Applied Sciences
BSc
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
7 lukukaudet
Saksan kieli
Kampus
Online

Kaupallisen tietotekniikan kandidaatin tutkinnon voi suorittaa osa-aikaisena etäopetuksena luokkahuoneluennoilla Berliinissä, Friedrichshafenissa, Kasselissa, Leipzigissä ja M ...

Lue lisää