BACHELORSTUDIES

Suositut Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Annandale Yhdysvalloissa 2021

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto (BSc eli Bachelor of Science) on akateeminen tutkinto, jossa yhteiset opinnot ja erikoistuneet kurssit yhdessä valmistavat opiskelijoita työelämään. Tutkinnon voi suorittaa useissa eri aineissa, ja sen suorittaminen kestää keskimäärin neljä vuotta.  

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

University of Northern Virginia on ehkä tunnetuin yliopisto Annandale. Se on tiiviisti hinattava jälkeensä Washington Baptist University ja Old Dominion University.

Vertaa luonnontieteiden kandidaatin tutkintoja Annandale Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto

Washington University of Virginia (Washington Baptist)
BSc
Syys 2021
Englanti

Tehtävä Kirjanpito-, rahoitus-, markkinointi-, toiminta- ja kansainvälisen liiketoiminnan opetuksen yhdistettynä raamatullisiin ja teologisiin tieteenaloihin tarjoamaan työkal ...

Lue lisää

TIETEEN KÄSITTELY LASKENTOON

Washington University of Virginia (Washington Baptist)
BSc
Syys 2021
Englanti

Laskentatoimen kandidaatin tutkinto on kirjanpidon tärkein akateeminen ohjelma ja se on perustutkintotodistus, joka on tunnustettu myöhemmäksi käytökseksi ammatillisena kirjan ...

Lue lisää