BACHELORSTUDIES

Suositut Luonnontieteiden kandidaattiohjelmat Des Moines Yhdysvalloissa 2021

Luonnontieteiden kandidaatin tutkinto (BSc eli Bachelor of Science) on akateeminen tutkinto, jossa yhteiset opinnot ja erikoistuneet kurssit yhdessä valmistavat opiskelijoita työelämään. Tutkinnon voi suorittaa useissa eri aineissa, ja sen suorittaminen kestää keskimäärin neljä vuotta.  

Yhdysvallat on suuri maa Pohjois-Amerikassa, usein kutsutaan "USA ", "USA ", "United States ", "America ", tai yksinkertaisesti " Yhdysvallat ". American oppilaitokset rahoitetaan "opetusta " veloitetaan opiskelija, joka on usein melko kalliita, hyvin yleisesti päästä osaksi kymmeniä tuhansia dollareita vuodessa.

Des Moines sijaitsee Iowassa ja sen tiedetään olevan yksi enemmän asutuilla kaupungit tilassa. Se on myös tunnettu siitä hyvä toimintaympäristö, varsinkin kun ne on äänestänyt Forbes Magazinen "Best Place for Business" vuonna 2010 ja 2011.

Vertaa luonnontieteiden kandidaatin tutkintoja Des Moines Yhdysvalloissa 2021

Tulokset Filter

Kandidaatti ympäristötieteessä ja kestävyydessä

Drake University College of Arts and Sciences
BSc
Englanti

Ympäristötiede Tämä monitieteinen tieteellinen tutkinto valmistaa sinut osana taiteiden perinnettä ymmärtämään ihmisten välisiä yhteyksiä ja niiden vaikutuksia maapallon ympär ...

Lue lisää