BTech Hons arkkitehtitekniikassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

BTech Honors -arkkitehtuuritekniikka (sovellettu suunnittelu)

Ohjelman tavoitteena on tuottaa ehdokkaita vanhempiksi arkkitehtitekniikoiksi rekisteröintiin, ylemmän keskitason rekisteröintikategorian, jonka Etelä-Afrikan neuvosto määritteli arkkitehtitoimintaa varten. Ohjelmalla on SACAP-, RIBA- ja CAA-osan 1 akkreditointi.

Ohjelma keskittyy arkkitehtisuunnitteluun, muotoiluteoriaan ja suunnittelun kehittämiseen, ja se on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka ovat tutkintotodistuksensa aikana osoittaneet suunnittelutaitoa ja jotka haluavat kehittää tätä kykyä voidakseen rekisteröityä ammattimaisiksi vanhoiksi arkkitehtitekniikoiksi tai jatka opintoilla saadakseen ammattiarkkitehdiksi tai haluavat harjoittaa itsenäisesti.

Kahden vuoden kuluttua vanhempien tekniikoiden kandidaatista ja suoritettuaan SACAP-kelpuutuksen, ehdokkaat voivat rekisteröityä ammattimaisiksi vanhoiksi arkkitehtitekniikoiksi.

Pääsyvaatimukset

Kansallinen tutkintotodistus: Arkkitehtuuritekniikka arkkitehtitoimistolta, joka suorittaa osan 1 hyväksynnän Etelä-Afrikan neuvostolta arkkitehtitoimintaa varten, tai vastaava pätevyys vastaavalla standardilla, kuten ministerikomitea on päättänyt.

Laitoksen johtajan harkinnan mukaan ehdokkaita voidaan vaatia rekisteröimään ja siirtämään siltamoduulit pääsyä varten Baccalaureus Technologiae: Architectural Technology (Applied Design) -ohjelmaan.

opetussuunnitelma

MODUULI

 • Arkkitehtisuunnittelu 4
 • Arkkitehtoninen digitaalitekniikka 4
 • Rakenne ja yksityiskohdat 4
 • Kaupunkisuunnittelun periaatteet 4
 • Suunnittelun teoria 4

ohjelman rakenne

 1. Ohjelman luonne: Yhden vuoden ohjelma.
 2. Vähimmäiskesto: yhden vuoden kokopäiväinen.
 3. Moduulien lukumäärä vuodessa: Viiden vuoden moduulit.

BTech Honors arkkitehtitekniikka (hallinta)

Ohjelman tavoitteena on tarjota mahdollisuus arkkitehtiteknologille, joka haluaa jatkaa opintojaan, uransa edistämiseksi tässä ominaisuudessa.

Ohjelma keskittyy arkkitehtuurikäytäntöjen, hankkeiden, asumisen, kaupunkivarojen ja kehityksen hallintoon ja hallintaan.

Pääsyvaatimukset

Kansallinen tutkintotodistus: arkkitehtuuritekniikka tai kansallinen korkea-arvoinen tutkintotodistus: arkkitehtuuri, tai vastaava tutkinto vastaavalla standardilla, kuten ministerikomitea on päättänyt.

Laitoksen johtajan harkinnan mukaan ehdokkaita voidaan vaatia rekisteröimään ja siirtämään siltamoduulit pääsyä varten Baccalaureus Technologiae: Architectural Technology (Management) -ohjelmaan.

opetussuunnitelma

MODUULI

 • Arkkitehtoninen hallinta 4
 • Toimistoharjoittelu 4
 • Asuminen 4
 • Tietokonesovellukset 4
 • Kaupunkipolitiikan tutkimukset 4

ohjelman rakenne

 1. Ohjelman luonne: Yhden vuoden ohjelma.
 2. Ohjelmaa tarjotaan sekä kokopäiväisesti että osa-aikaisesti.
 3. Pienin kesto: Yksi vuosi kokopäiväisesti, kaksi vuotta osa-aikaisesti.
 4. Ohjelman moduulien lukumäärä: Viiden vuoden moduulit.

Rekisteröinti- ja alkamispäivät

Ilmoittautuminen alkaa tammikuussa ja luennot helmikuussa sekä perus- että jatkotutkinto-ohjelmiin.

Kaikki maisteri- ja tohtorintutkinto-ohjelmat voivat ilmoittautua ympäri vuoden.

Päättymispäivä: Akateeminen aloittaa tammikuussa ja päättyy joulukuussa. Ohjelman määräaika määräytyy ohjelman keston mukaan.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lue lisää

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Näytä vähemmän