Ba (Hons) maisema-arkkitehtuuri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tämä on muotoilu ja teknisesti pohjainen maisema-arkkitehtuurin ohjelma. Valtaosa tutkimuksesta tapahtuu meidän Avery Hill Campus joidenkin kurssien toimitettu Hadlow College.

Vuosi 1 tarjoaa perusrakenne säätiö kattaa visuaaliset opinnot, maiseman suunnittelu, puutarhanhoito, tekninen piirustus ja rakentaminen. Seuraavina vuosina, voit toteuttaa yhä erikoistuneempia ja kunnianhimoisia maiseman suunnitteluprojekteja.

Vuosi 2 sisältää enemmän tieteellinen tutkimus perustuu ekologiaan ja kestävyyttä ja niiden merkitystä suunnitella, ekologiset tutkimukset ja istutus muotoilu. Saat myös opetetaan tietokoneavusteista suunnittelua AutoCAD ja Key Terra-Firma-ohjelmisto. Tutkimuksen ensimmäisessä ja toisessa vuosina sisältää yhden päivän viikossa klo Hadlow College.

Lopullinen vuosi tuo kaikki nämä langat yhteen kattavan suuren suunnitteluprojekti. On myös tosielämän projekteja ulkomaille ja opintomatkoihin kaikkina vuosina.

Yliopisto panostaa £ 76 miljoonaa uuteen rakennukseen taloon kampuksen kirjasto, TV-studioissa ja akateemisen tilat aloja, kuten arkkitehtuurin, suunnittelun ja rakentamisen. Stockwell Street on lyhyen kävelymatkan päässä Greenwich Campus ja tämä ohjelma toimitetaan sinne 2014.

Ohjelman tavoitteet ovat:

  • Luovia ja kekseliäitä maisema suunnittelijat, joilla on laaja tietämys ja valikoima luottavainen, tehokas ammattitaitoa
  • Tuota maisema-arkkitehdit, jotka voivat toimia sekä yhteisöllisesti tai itsenäisesti aloitteen ja huomaavaisuus
  • Valmentaa opiskelijoita tulevaa etenemistä ammattiin maisema-arkkitehtuurin ja vuoden ulos käytäntö
  • Muodostavat perustan opiskelijoille, jotka haluavat jatkaa uraa kehittyneen tason tutkimusta liittyvillä aloilla.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Lue lisää

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Näytä vähemmän
Lontoo , Rochester + 1 More Vähemmän