Ba maisema-arkkitehtuurissa (hons)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Teet töitä todellisissa sivustoissa, todellisissa skenaarioissa, tutkittaessa todellisia kysymyksiä. Voit työskennellä elävissä paikallisissa sivustoissa, joissa on asiakaslähtöisiä alushousuja maisema-studiossa, kehittääksesi suunnittelun luovuutta ja hioa ammattikäytäntöjäsi. Opiskelijat ovat työskennelleet eri paikoissa Cheltenhamissa, kuten Pittville Parkissa, Gloucesterissa, kuten Kings Squareissa ja Bristolissa, kuten Diesel Depot ja Temple Meads.

Useilla alan yhteistyökumppaneilla, jotka liittyvät kurssiin, voit hyötyä sponsoroiduista tapahtumista, vierailuista maisemakäytännöistä ja luentojen toimittamista suoraan nykyisten harjoittajien. Yhteistyökumppaneita ovat mukana LDA Design, Arup, Grant Associates, Barton Wilmore, Atkins Global, Grontmij, BDP, Sustrans ja Noel Farrer. Loppuvuodessa esität työtasi Degree Show -tapahtumassa, johon osallistuvat maisema-alan ammattilaiset, joissa aiempia opiskelijoita on lyönyt johtavat maisemasuunnittelukäytännöt.

Suunnittele luovuutta kansallisten ja kansainvälisten opintomatkoilla, joissa tutkitaan esimerkkejä historiallisista, nykyaikaisista ja kulttuurimaisemista. Aiemmat matkat sisältävät Kööpenhaminan, New Yorkin ja Barcelonan. Tulet inspiroimaan ensimmäisen vuoden aikana kolmella päivällä Lontooseen tutustumalla runsaasti pieniä ja keskikokoisia kaupunkien kunnostushankkeita sisältäviin suunnitteluideoihin kaupungin puistoihin ja laajoihin vihreisiin infrastruktuurihankkeisiin.

Tutkimustyyli

Opintosuunnitelma perustuu luentojen, opetusohjelmien ja opiskelijavaihdon tutkimukseen studiopohjaisessa ympäristössä. Kehität taitoja kokeiluissa, luovassa ajattelussa ja sosiaalisessa vuorovaikutuksessa. Kurssi tarjoaa myös tasapainoisen teorian, suunnittelutyön ja ammatillisen harjoittelun yhdistelmän. Kurssi tarjoaa mahdollisuuksia ja mahdollisuuksia menestyä kannustavalla oppimisympäristössä ja kehittää ja ajatella henkilökohtaista kehitystä tulevaisuuden uramahdollisuuksien yhteydessä.

Työpaikat

  • Maisemasuunnittelija yksityisessä käytännössä tai paikallisen viranomaisen kanssa
  • Projektinhallinta
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

We welcome international students from around the world. Study??ing in the UK can be a great experience allowing you to meet new people, try new things and experience a new country. Come and join us?.

We welcome international students from around the world. Study??ing in the UK can be a great experience allowing you to meet new people, try new things and experience a new country. Come and join us?. Näytä vähemmän
Cheltenham , Gloucester + 1 More Vähemmän