Liiketalouden kandidaatin tutkinto, joka on erikoistunut yrittäjyyteen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tutkinnon yleiskatsaus

Yrittäjyyteen erikoistuneessa AUS: n liiketalouden kandidaatin tutkinnossa yhdistyvät teoreettinen oppiminen asiaankuuluviin, reaalimaailman liiketoimintaongelmiin, jotta opiskelijoilla olisi taitoja ja ymmärrys tärkeimmistä kysymyksistä, jotka vaikuttavat yrityksiin päivittäin. Räätälöity kurssityö ja opiskelijakeskeinen lähestymistapa erottivat AUS-liiketoiminnan tutkinnon. Ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille luottamus oppineista tiedoista ja hankituista taitoista aloittaa uransa tai harjoittaa yrittäjyyttä jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

Miksi Sveitsi?
 • 2017 maailman innovatiivisin maa
 • "Sveitsi johtaa sijoitusta seitsemännen peräkkäisen vuoden ajan"
 • "Sveitsin maailmanlaajuisen innovaatioindeksin kymmenen parhainta on saavuttanut ensimmäisen sija GII: ssä seitsemännen peräkkäisen vuoden ajan. Se on ylläpitänyt tätä kärkipaikkaa vuodesta 2011 saakka, samoin kuin ykkössijallaan innovaatiotuotannon alaindeksissä ja tieto- ja teknologiatuotospilari vuodesta 2012 "
 • Canton de Vaudin numero 1 riskipääomaa varten Sveitsissä
 • Yli puolet sijoitetuista investoitiin tähän kantoniin. Vaud-pohjaisten yritysten perustaminen tuotti yli 460 miljoonaa Sveitsin frangia

Miksi AUS-tutkinto

Pienet luokat

AUS: n sitoutuminen lopulliseen opiskelukokemukseen sisältää oikean määrän tiedekunnan jäseniä takaamaan pienen luokkakoon ja sitä seuraavan henkilökohtaisen tuen opiskelijoille luokkahuoneessa ja sen ulkopuolella. Pienet luokkakoko takaa täydellisen sitoutumisen oppimista johtavaan professoriin sekä muihin ammatti- ja kulttuuritaustoihin kuuluviin opiskelijoihin.

Räätälöity

AUS tarjoaa räätälöityä koulutusta, jonka käytännön ja teoreettiset kurssit ovat merkityksellisiä nykypäivän markkinoille. Asettamalla etusijalle viimeisimmät liiketaloudet, AUS: n motivoitunut ja kunnianhimoinen henkilökunta ja hallinto on omistautunut opiskelijoiden akateemiselle ja henkilölliselle kehitykselle työskentelemällä tiiviisti yhdessä henkilölle uransa tavoitteiden saavuttamiseksi.

Todellisen maailman oivallukset

Täydellinen pääsy erilaisiin tietokantoihin, kuten EBSCO, ProQuest, Financial Times ja muut palvelut, on saatavana kampuksella ja sen ulkopuolella samoin kuin pääsy akateemisille ja teollisuuden asiantuntijoille sekä nykyisen tutkimuksen ja ammatillisen käytännön muotoillun opetussuunnitelman avulla uran etenemisen maksimoimiseksi.

verkko

Sveitsissä sijaitseva kansainvälinen, monikulttuurinen ympäristö, AUS on yksi Sveitsin johtavista yritysyliopistoista, jotka sijaitsevat La Tour-de-Peilzissä Genevenjärven kauniilla rannoilla, ja sillä on etuoikeus olla maailmanlaajuisten yritysten ja organisaatioiden kuten Nestlé, Hublot, Yhdistyneet Kansakunnat ja Kansainvälinen olympiakomitea helpon matkan päässä kampukselta.

Käytännöllinen ja merkityksellinen

Urapolkuorganisaatio, joka yhdistää teorian käytännön kokemukseen, AUS on sitoutunut opiskelijoidensa koulutukseen ja kehittämiseen antamalla heille mahdollisuuden valita heille parhaiten sopiva ura.

Kansainvälinen tunnustaminen

Kansainvälisesti tunnustettujen ja vahvojen paikallisten organisaatioiden tuki AUS: lle takaa opiskelijoille laadukkaan koulutuksen. Useat akkreditointielimet ovat tunnustaneet sen yliopistona, mukaan lukien Yhdysvalloissa toimiva liiketalouden koulutuksen kansainvälinen akkreditointineuvosto (IABCE) ja liiketalouden koulutusta käsittelevä Eurooppa-neuvosto (ECBE). Se kuuluu myös Sveitsin ja Amerikan kauppakamariin, FSEP - Fédération Suisse des Ecoles Privées, AVDEP - Association Vaudoise des Ecoles Privées sekä Promove.

Mitä opit

Menestymiseen tarvittavien taitojen hankkiminen.

Tahto hankkia tietoa yrittäjäksi on keskeinen piirre tällä opiskelijapoliisilla. Lisäksi S: n keskimääräinen elinikä

Opettajamme ovat mukana yrittäjyydessä riippumatta siitä, ovatko ne entisiä aloittelijoiden luojaita tai valmentavat aloittavia yrityksiä paikallisissa ja kansainvälisissä start-up-kiihdyttimissä ja monikansallisissa yrityksissä.

Tutkinto alkaa viideltä peruskurssilta. Näitä seuraa ydinkurssit, jotka antavat opiskelijoille vankan käsityksen liiketoiminnan perusteista, kuten talous, talous, markkinointi ja yrittäjyys. Opiskelijat voivat valita ajankohtaisia kursseja räätälöidäkseen tutkintonsa.

Tutkinnon suorittamiseksi opiskelijoiden on suoritettava:
 • 5 perustamoduulia / kurssia
 • 24 ydinmoduulia / kurssia
 • 12 asiantuntijamoduulia / kurssia
 • Harjoittelu tai Capstone-projekti

Kurssit valitsee hallinto opiskelijoiden pyyntöjen ja tiedekuntien saatavuuden mukaan, ja ne sisältävät aiheita, kuten taloustieteen, johtamisen, lain ja markkinoinnin periaatteita. Tarkista kurssin verkkosivuilta säännöllisesti kaikkein kattavimmat ja ajantasaisimmat tiedot.

Miksi AUS?

Yliopiston painopiste on kehittää taitojasi ja ennen kaikkea auttaa sinua saamaan itseluottamusta ja asennetta menestyäksesi yrittäjänä.

Tämä saadaan aikaan siten, että jokainen opiskelija kehittää projektinsa koko opintojen ajan ja vastaanottaa palautetta opettajilta ja asiantuntijoilta, edistämällä Student Sandbox- ja Business Labs -yrityksiä.

Ohjelma sisältää kursseja, kuten Lean Startup Approach, Innovation Menestyksekkäästi, Yrittäjyysrahoitus ja Rahoitusrahoitus, Starting Pitching.

Aiheeseen liittyvät kurssit ovat:

 • Kriittinen ja luova ajattelu
 • Uusi riskirahoitus
 • Yrittäjyys ja innovointi
 • Suhdetoiminnan ja verkottumisen taidot
 • Luovuuden psykologia
 • Johtajuus liiketoiminnassa
 • Johtaminen ja tiiminrakentaminen
 • Päätöksenteko

Akateeminen kalenteri

Lukuvuosi alkaa yleensä syyskuussa ja päättyy heinäkuussa kolmella lukukaudella (syksy, talvi ja kevät) tänä aikana. Jokainen lukukausi sisältää yksitoista opintoviikkoa, plus yhden viikon tutkimuksia. Tutkimusjaksot tapahtuvat yleensä kunkin lukukauden puolivälissä ja lopussa. Lomakaudet tapahtuvat yleensä joulukuussa ja keväällä. Pitkä kesätauko on heinä / elokuussa.

Aikavälin päivämäärät

Fall term
 • Kurssit: syyskuu-joulukuu
 • Lomat: Talviloma: 4 viikkoa
Talvikausi
 • Kurssit: tammikuu-maaliskuu
 • Lomat: Kevätloma: 2 viikkoa
Kevätlukukausi
 • Kurssit: huhti-heinäkuu
 • Lomat: Kesäloma: 10 viikkoa

Perustutkintovaatimukset

BSBA-tutkinnon myöntäminen American University in Switzerland AUS- American University in Switzerland vasta seuraavien vaatimusten täyttämisen jälkeen:

 • Akateemiset luottotiedot
 • Akateemiset suoritusvaatimukset (kumulatiivinen GPA 2.0.);
 • Läsnäolo - ja asuinpaikkavaatimukset.

Lisäksi kaikki jäljellä olevat tilit on maksettava hallinnon kanssa ennen valmistumista.

Luottojen siirtäminen

Siirtohyvityksiä voidaan hyväksyä muilta tunnustetuilta korkeakouluilta ja yliopistoilta AUS: n ohjelmiin soveltuville kursseille. Lukion tasolla saatuja Advanced Placement (AP) -hyvityksiä voidaan soveltaa jatko-ohjelmaan. Siirtohyvityksiä voidaan myöntää vain tasolle C (75%) tai korkeammalle. Kaikkien jatko-opiskelijoiden on suoritettava vähintään puolet akateemisesta luottotarpeestaan AUS: ssa.

Kuinka hakea

American University in Switzerland harkitsee kaikkia täytettyjä hakemuksia ja ottaa yhteyttä hakijoihin kohtuullisen ajan kuluessa heti, kun päätös on tehty. AUS-palveluun pääsy edellyttää kuitenkin rajoitettua ilmoittautumismäärää; Siksi on mahdollista, että kaikkia päteviä hakijoita ei aina hyväksytä. Tällaisissa tapauksissa Sveitsin amerikkalainen yliopisto hyväksyy vahvin pätevyyden omaavat ja potentiaaliset henkilöt.

Kaikkien hakijoiden on osoitettava erinomainen akateeminen ennätys, joka osoittaa heidän menestysmahdollisuutensa tietyllä opintoalalla ja suoritettava seuraavat AUS-menettelyt.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kandidaattiohjelmaan pääsy edellyttää valmistumista ja lukion valmistumista hyväksytystä laitoksesta. AUS voi hallinnoida yhtä tai useampaa pääsykoetta selvittääkseen, täyttääkö ehdokas ohjelman vähimmäisvaatimukset, kun taas AUS voi vaatia ylimääräisiä perustamiskursseja opiskelijoille, jotka kaipaavat joitain liiketalouden perusteita.

Pääsyvaatimukset

Kaikkien hakijoiden pääsyvaatimuksiin sisältyy täytetty hakulomake ja maksettavat palkkiot alla lueteltujen asiakirjojen lisäksi. Hakijan on varmistettava, että nämä asiakirjat lähetetään AUS: n kauppakorkeakoululle hyvissä ajoin ennen opintojakson alkamista.

 • Pyydä hakulomake
 • Lähetä täytetty ja allekirjoitettu hakulomake
 • Valokuvat: Kuuden (6) passikokoisen valokuvan on oltava mukana AUS-hakemuslomakkeessa. Suurin osa valokuvista vaaditaan paikallisviranomaisten toimesta ja opiskelijaviisumien saamiseksi.
 • Suositukset: Kaksi (2) luottamuksellista suosituskirjettä hakijoilta, jotka ovat perehtyneet hakijan aikaisempaan suoritukseen, on lähetettävä suoraan AUS: lle. Varmennetut käännökset on toimitettava myös kaikille kirjeille, jotka eivät ole englantia.
 • Yhteenveto tai ansioluettelo: Lyhyt kirjallinen kuvaus hakijan vahvuuksista ja saavutuksista. Sisällytä henkilökohtaiset tiedot, koulutus, työkokemus, muut pätevyydet ja ura-odotukset.
 • Tekstejä: Hakijoiden on toimitettava viralliset kopiot kaikesta soveltuvasta akateemisesta työstä, joka on suoritettu keskiasteen tai yliopiston tason oppilaitoksissa viimeisen viiden (5) vuoden aikana. Laitosten on lähetettävä tekstikirjoitukset suoraan AUS: lle. Varmennetut käännökset on toimitettava myös kaikille muille asiakirjoille kuin englanniksi.
 • Motivaatiokirje: Esseen tai motivaatiokirjeen tulee olla vähintään 500 sanaa pitkä. Sinun tulisi kertoa tarina akateemisesta kehityksestäsi ja muusta kokemuksestasi, joka sinulla on ollut henkilökohtaisessa kerronnassa. Sinun tulisi selittää syyt hakemiseen ja miten odotat AUS: n parantavan entisestään nykyisiä uratavoitteitasi.
 • Kielitaito: Pätevyys tunnustetaan yleensä, jos opiskelija on suorittanut jonkin seuraavista ehdoista:
  • a. Osallistuminen vähintään kolmeen viimeiseen täyteen opiskeluvuoteen laitoksessa, jossa ainoa opetuskieli on englanti
  • b. Ylätason tai korkeamman tason saavuttaminen kansainvälisellä suoritustasolla (IB).
 • Jos mitään näistä ehdoista ei sovelleta, englannin kielen taito on osoitettava saavuttamalla sopiva pistemäärä jollakin seuraavista:
 • Ainakin 550 pistettä testissä englannista vieraana kielenä (TOEFL). Ainakin 6,0 pistettä kansainvälisessä englannin kielen testausjärjestelmässä (IELTS).
 • Hakemuksen on sisällettävä kaikki nämä kohteet, jotta sitä voidaan ottaa huomioon pääsyprosessissa.
Hakemusten määräajat

AUS toimii jatkuvalla pääsyperiaatteella, joka edellyttää, että AUS saa viimeistään 10 viikkoa ennen lukukauden alkamista täytetyt hakumateriaalit sekä kaikki akateemiset tietueet ja sovellettava maksu. Jos hyväksyt, saat virallisen hyväksymiskirjeen ja kutsun ilmoittautumiseen. Tällä hetkellä sinulle ilmoitetaan myös kaikista lisätiedoista, jotka olisi annettava tiedoston täydentämiseksi. Opintojakson ja maksettavien maksujen aikataulu ilmoitetaan tarjouskirjeessä, joka lähetetään hyväksymiskirjeessä.

Lukukausimaksut

 • 3-vuoden ohjelma
 • Rekisteröintimaksu: 3 500 CHF
 • Ensimmäisen vuoden opetus: 24 000 CHF
 • 2. vuoden opetus: 24 000 CHF
 • Kolmannen vuoden luku: 24 000 CHF
 • Yhteensä: 75 500 CHF

* Kaikki hinnat ovat Sveitsin frankeissa (CHF)

* Luku- ja palkkiomaksut voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta

Opiskelijoiden tulee odottaa useita lisäkustannuksia, joita lukukausimaksut eivät kata ja jotka on laskettava erikseen. Lisäkustannuksiin voi sisältyä:

 • Terveysvakuutus
 • majoitus
 • kuljetus
 • Sosiaaliset aktiviteetit / matkat
 • Kopiointikustannukset

Kaikki maksut ilmoitetaan CHF (Sveitsin frangia). Koska AUS - American University in Switzerland on yksityinen oppilaitos, kaikki opiskelijat maksavat samat maksut kansallisuudesta riippumatta. Maksuja tarkistetaan ajoittain ja ne voivat muuttua luetelluista.

Yliopisto pidättää oikeuden tehdä tarvittaessa muutoksia tai muutoksia.

Miten maksaa

Hakemus- ja rekisteröintimaksut on maksettava ennen viisuminhakumenettelyä. Opetusmaksut on maksettava vähintään kaksi viikkoa ennen akateemisen ohjelman alkamispäivää. Jos maksua ei suoriteta, et voi ilmoittautua ja aloittaa luokkia ennen kuin maksu on suoritettu. Maksut voidaan suorittaa pankkisiirrolla tai henkilökohtaisesti. Opiskelijaa ei rekisteröidä kokonaan, ennen kuin täysi maksu on saatu. Opetus ja palvelut voidaan peruuttaa, jos maksua ei makseta.

Palautusoikeus

Jos aloitat opinto-ohjelman ja haluat sitten lopettaa, sinun on ilmoitettava siitä hallitukselle kirjallisesti. Mahdolliset palautukset suoritetaan palautuskäytäntömme mukaisesti.

Huomaa: Tämä prosessi voi viedä muutaman kuukauden.

Apurahat

AUS tarjoaa useita apurahoja ja apurahoja auttaaksesi sinua koulutuksessa. Lisätietoja voidaan kerätä suoraan hallintotiimiltämme.

Uramahdollisuudet

 • Oman käynnistyksen perustaminen: Yrittäjyyteen liittyvät kurssit inspiroivat opiskelijoita, jotka haluavat jatkaa unelmaansa perustaa omat yritykset. Laaja AUS-verkosto tarjoaa edelleen oikeat yhteydet, joita opiskelijat tarvitsevat voidakseen käynnistää ideansa onnistuneesti.
 • Startup-yritysten liittyminen: Yrittäjyyteen erikoistunut AUS-tutkinto valmistelee opiskelijat työkaluilla, taidoilla ja verkostolla, joita he tarvitsevat liittyäkseen olemassa oleviin startup-yrityksiin.
 • Yrityskonsultti: Käytännön kokemuksella sekoitettujen kurssien tavoitteena on tarjota välineet ja taidot, jotka auttavat opiskelijoita paremmin tunnistamaan markkinoiden aukot ja missä ne voisivat auttaa yrityksiä menestymään.
 • Työskentely myynnissä: Myyjät ovat avainhenkilöitä, jotka myyvät yrityksen tuotteita. Tarjoamme sinulle taidot, joita tarvitset edustamaan ja johtamaan yritystä.
 • Ja paljon muuta.
Viimeksi päivitetty Marras 2019

Oppilaitoksesta

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful sho ... Lue lisää

Preparing you for the business of tomorrow, the American University in Switzerland is one of Switzerland’s leading international business universities situated in La Tour-de-Peilz on the beautiful shores of Lake Geneva close to the Olympic Capital Lausanne, and Geneva, the center for diplomacy. Throughout its 45-year history, AUS has prepared international business students with the knowledge, tools, and training of today to be a positive contributor to the general management of any business organization of tomorrow. Offering tailored education in an international and multicultural environment, with practical and theoretical courses, which are relevant for today’s market, AUS has a new, dynamic and ambitious staff providing a personal approach – both in the classroom and outside of the school – for all students. Näytä vähemmän