Bachelor - engineering

Yleistä

5 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Engineering on ollut keskeinen rooli ihmiskunnan. Vuodesta ihmisen ensimmäinen pyörä uusimpaan kirurgiset välineet, se on muotoiltu maailma sellaisena kuin me sen tunnemme tänään.

Insinöörit ovat mukana ymmärtää, miten ja miksi asiat toimivat, ja innovoidaan luoda uusia teknologioita. Tänään, suunnittelu on keskeinen monenlaisia ​​teollisuudenaloilla, muodin ja ruokaa, pelikonsolit ja avaruusmatka.

Ytimessä tekniikan ovat tieteen ja luovuuden. Inti, tarjoamme sinulle rakennuspalikoita sinun täytyy tehdä ero maailman ja insinööri paljon parempi tulevaisuus.

VARUSTETTU ONNISTUMISEN

Maailmanluokan kumppanit
Saada todellinen alan kokemusta ja syvällinen käytännön tekniikan kautta jäsennelty työharjoittelun monia MNCs ja johtavista kuten Gamuda, Megasteel, Ricoh ja TopRank.

State-of-the-art TILAT
Nauti täydellisen pääsyn yksi suurimmista määrä laboratorioiden ja työpajoja Malesiassa. Kerätä tietoja, kokeilu ja toteuttaa kaikki muut käytännön suunnittelu harjoitukset helposti.

Kansainvälinen yhteistyö
Reap edut ottaa arvostetun Britannian ja Australian yhteistyökumppaneita. Kumppaniemme keskuudessa ovat University of Leeds, University of Adelaide, University of Queensland, University of New South Walesin ja Australian National University.

Kumppanuus Bradfordin yliopiston
INTI on ylpeä olla yksi harvoista toimielimet palkittiin "Associate Institution aseman yliopiston Bradford, UK.

Luokkahuoneen ulkopuolella

opintomatkoja

Me järjestävät säännöllisesti vierailuja johtavia yrityksiä, jossa meidän Engineering opiskelijat voivat edelleen perehtyä tieteenalojen ja vaatimukset todellinen työ ympäristöissä. INTI opiskelijat ovat käyneet alan jättiläisten kuten Sharp Manufacturing Corporation (M) Sdn Bhd, yksi maailman top valmistajien LCD / LED-televisiot ja AUO SunPower Sdn Bhd, johtava TFT-LCD ja aurinkoteknologian.

alan kilpailuissa

Yksi tapa tietämystään on syöttää kansallisissa kilpailuissa kuten Nehemia Design Competition, joka vaaditaan osallistujat ratkaista Kampung Baru tulva suru käyttäen vihreää teknologiaa. INTI opiskelijat voitti toisella sijalla niiden rakenteellisesti terve ja esteettisesti miellyttävä ratkaisu.

ARVOISAT KAIUTTIMET

Saada enemmän maailmanlaajuista tietoisuutta ja teollisuuden oivalluksia osallistumalla neuvotteluihin ja luentoja esittämä vieraanamme puhujat täällä INTI. Yksi kutsuttuja puhujia oli professori, tohtori Nowshad Amin osaston elektroninen ja Systems Engineering, Universiti Kebangsaan Malesia (UKM), joka puhui aurinkosähköteknologian.

ohjelmat Tarjotaan

  • 3 + 0 Insinööri (Hons) sähkötekniikka yhteistyössä Coventry University, UK
  • Insinööri (Hons) Civil Engineering
  • Insinööri (Hons) in Mechanical Engineering
  • BSc (Hons) määrä-
  • Diploma in Civil Engineering
  • Diploma in Electrical & Electronic Engineering
  • Diploma in Mechanical Engineering
  • Diploma in määrä-
  • säätiö tieteen
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and ... Lue lisää

Studying at INTI International University and Colleges brings benefits that come directly from the strength of the Laureate International Universities network. The Laureate Network is the largest and fastest growing global network of private universities that provides INTI with access to global resources, best practices, teaching methods, international faculty and management tools that are truly world class. Näytä vähemmän
Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Batu Pahat , Kuala Lumpur , George Town , Nilai , Subang Jaya + 7 Lisää Vähemmän