Bachelor - Environmental Design

Yleistä

Ohjelman kuvaus

AMK - Environmental Design

Ympäristön suunnittelu on nykypäivän suuntaan suunnittelu luovia persoonallisuuksia, joilla korkean tason kekseliäs ja systeemiajattelu. Se auttaa kehittämään taitoja taiteen ja luovan toiminnan muuttamisessa ja täyttämällä arkkitehtonisten kokonaisuuksien ja moderni kaupunki, ulkomainonta, koristelu kipeä ikkuna-tapauksissa puistoalue, messut, folk festivaalit, valmisteilla ajankohtaisia ​​näyttelyitä, museon näyttelyt ovat luomalla sisätilat eri tarkoitukseen. Koulutuksen eduista. Sinulla on mahdollisuus:

  • tullut suunnittelija yritysten tuotannon ja muiden alojen kansantalouden, luovien organisaatioiden ja instituutioiden (suunnittelu-toimisto, arkkitehtuuri yritykset, tulostus-ja mainostoimistot), Oppilaitosten, valtion itsehallinnon viranomaiset;
  • rakentaa luonnetta ja kaupungin imagoa;
  • jatkaa koulutusta ja jatko-tutkijakoulu;
  • saavat lisäkoulutusta tarjoamia ohjelmia VSUES;
  • tullut perustaja uuden tyylin kaupungin ympäristössä suunnittelu;
  • Avaa oma taidepaja, design-toimistolle.

Relevanssi koulutus. Tutkinnon profiili ovat kysynnän arkkitehtuurin ja projektiorganisaatioissa, mainostoimistot, projekti ja tieteellisen tutkimuslaitokset, kustantamot, taidetta ja setelipaino, suunnittelu-studiot, valokuva-, TV- ja elokuva-studiot alueen yritysten identiteetin suunnittelu, mainonnan ja graafisen komplekseja, ja myös niillä aloilla, hanketoiminnan jos se on tarpeen luoda esteettinen täydellinen ja korkealaatuisia tuotteita ja komplekseja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions.

VSUES, founded in 1967, is located in the center of Vladivostok, the city with unique monuments and architecture, combining Russian and Oriental style traditions. Näytä vähemmän