Bachelor in Chemistry

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Muskingum yliopiston kemian laitosLaboratoriossa intensiivinen neuvonta ohjelma on sertifioitu American Chemical Society vuodesta 1966. Ohjelma helpottaa ymmärrystä materiaalien ympärillämme ja muutokset niihin tehdään tarjoamalla opiskelijoille tietoa he tarvitsevat ymmärrystä arjen kokemusten ja ympäristö- ja taloudelliset näkökohdat.

Opiskelijoille

Harjoittelupaikkoja

Useimmat kemia suuret yhtiöt hakevat NSF tukema tutkimus Elämyksiä OpiskelijatSekä muiden tutkimuksen harjoittelupaikkoja eri yliopistoissa ympäri maata. Kaikki nämä harjoittelupaikkoja liity alkuperäiseen tutkimukseen kemiallinen ongelma. Pari esimerkkiä yliopistojen, jossa opiskelijat ovat työskennelleet parin viime vuoden aikana ovat Bowling Green State University ja University of Oregon.

tutkimus

Kaikki opiskelijat, jotka pääaineenaan kemia on täytettävä huippukivi vaatimus kemian tutkimukseen. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä tutkimushankkeiden osasto alkaa jo niiden lukuvuoden aikana. Hankkeita, opiskelijat työskentelevät voivat olla tutkimuksen ideoita että opiskelijat itse ovat ehdottaneet, tai he voivat työskennellä tutkimushanke ehdottaman tiedekunnan jäsenet osastolla. Opiskelijat voivat myös kehittää yhteisiä tutkimushankkeita, joihin muut ohjelmat kuten biologia, geologia, psykologia, ympäristötiede ja molekyylibiologia.

Esimerkkejä tutkimushankkeista toteutettiin opiskelijoille kemian laitos viime vuonna ovat seuraavat:

  • Polymer / katalyyttikomposiitteja poistoon orgaanisia jäteveden
  • Tutkinta Oksidaasi liittyvien reaktioiden entsyymi-kytkin loisteputki menetelmä
  • Poistaminen raskasmetallien kromatut kupariarsenaatin puutavaraa kautta Chelating Ligand Extraction
  • Valmistus Vedetön lantanidikompleksien prekursoreina synteesi uusia Homoleptic M-Cyanide komplekseja

Muskie Kesä Fellows Program myös tarjoaa mahdollisuuksia opiskelijoille tutkimusvalmiutta tiedekunnan jäseniä. Opiskelijat saavat stipendin sekä vapaa asunto kahdentoista viikon apurahan

Honoraries

Muskingum yliopisto luku Student Affiliate of American Chemical Society (ACS) on ollut aktiivinen kampuksella monta vuotta. Opiskelijat voivat liittyä tähän ryhmään jo ensimmäisenä vuonna. Tämä ryhmä sponsoroi monia toimintoja, kuten retkiä, kemian mielenosoituksia, ja varainhankinnassa hankkeita, ja koordinoi sosiaalisen toiminnan alussa ja lopussa lukuvuoden ja joskus yli loma taukoja.

Työllisyys

Osasto tyypillisesti työllistää 10-12 opiskelijaa kunkin lukukauden työskennellä ohjaajia ja tiehöylät johdanto kemian luokat, ja avustajina kemian valmisteluun laboratorio, liuosten eri lab kursseja ja perustamalla laitteet näiden labs.

Ammatillinen toiminta

Opiskelijat ajoittain mukana tiedekunnan alueellisten ja kansallisten ammatillisten kokouksiin esittelemään tutkimuksen muodossa julisteita tai papereita. Lisäksi osastolla tiedekunnan järjestää useita tilaisuuksia ympäri vuoden opiskelijoille osallistua seminaareihin hallussa kemian ohjelmia lähistöllä toimielimissä.

Valmistumisen jälkeen

Uramahdollisuudet Kemian Major

Monet valmistuneet ovat työllistyneet kuin kemistit eri kemianteollisuuden yrityksiä. Jotkin näistä yrityksistä ovat maksaneet näitä henkilöitä jatkamaan pitkälle tai ammattitutkintolakiin kuten MBA tai oikeustieteellisen tutkinnon. Seuraavat ovat esimerkkejä viime työnantajille valmistuneista:

  • Procter & Gamble
  • Rohm & Haasin
  • Eli Lilly

Harvat opiskelijat ovat työllistyneet kuin kemistit kansalaisjärjestöt kuten Environmental Protection Agency (EPA). Toiset ovat menneet välittömästi harjoittaa ammatillista astetta perusteet ja liike Valmistuttuaan heidän kemian tutkinto Muskingum. Harvat opiskelijat ovat siirtyneet ansaita ammattipätevyyden apteekki, ja muutamat muut ovat ansainneet toissijainen lisenssiä opettaa kemiaa lukion.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of ... Lue lisää

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of a caring community where individual fulfillment is encouraged and human dignity is respected. Näytä vähemmän