Bachelor in Economics

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bachelor in Economics

Nykyään talous on kaikkien mieleen. Opiskelu taloustieteen antaa sinulle enemmän syvällistä ymmärtämistä ja avaa ovet lukemattomia mahdollisuuksia liiketoiminnan, julkisen palvelun ja koulutuksen. Täällä Birmingham-Southern, voimme varmistaa jokainen opiskelija on valmis mitä tulee seuraavaksi. Meidän valmistuneet ovat päätyneet menestyä pankki-ja sijoituspalvelutoiminnan maailmassa; kaupallisille organisaatioille; hallituksen ja politiikan suunnittelua paikallisesti, alueellisesti ja kansallisesti; ja monissa muissa kiehtovia uraa.

Mikä tekee taloustieteen eri BSC?

  • Korostamme perustekijät niin että joka ikinen jatko on pohjatyötä seuraavan elämänvaiheen, onko se tutkijakoulun tai vuoden uran liike, julkisen palvelun tai koulutukseen.
  • Kun otetaan kytketty luonne maailman taloudet, meidän ohjelma on vahva kansainvälinen painotus ja monia mahdollisuuksia opiskella ulkomailla, onko tämä tarkoittaa, että otetaan matka-kurssin aikana Exploration Term, tekee pankki työharjoittelu Espanjassa, tai osallistumalla vaihto HES School Taloustieteiden Amsterdamissa.
  • Seniorit puuttua tutkimushanke, johtamiseen ensisijainen tutkimus ohjauksessa tiedekunnan ja tuottaa tutkimuksen paperi ja esitys. Seniorit on myös mahdollisuus keskustella paneeli alumnien-lukien liikemiesten rahoitusalalla, kuin aatteellisen maailmassa, ja college professorit-tietoa uramahdollisuuksista.

Oppimistulokset

Taloustieteen käyttää joukon tehokkaita ja joustavia työkaluja ymmärtää kaupat: kaupat tuottajien ja kuluttajien välillä, kaupat työntekijöiden ja työnantajien välillä, kaupoista sijoittajien ja yritysten, kaupat pankkien välillä, kaupat yhden sukupolven ja seuraava, käy kauppaa maiden välillä, ja verotus ja sääntelyn kaupat. Economics katsoo myös asioita, jotka liittyvät oman pääoman ja tekijänoikeudet.

Economics suuret yhtiöt hankkii ymmärrystä pieni joukko perusvälineet taloustieteen ja ymmärrystä niiden hyödyllisyyttä, niiden rajoitukset ja tiedot niiden soveltamisesta tärkeisiin kysymyksiin.

Ydin kursseja sekä suurten ja alaikäisiä on kaksi perehdyttämiskoulutukseen (EY 201 ja 202) ja kaksi aineopinnot (EY 308 ja 309). Peruskurssit hammaskiven ja tilastoja tarvitaan myös merkittäviä. On suositeltavaa, että nämä kuusi kurssia valmistuu ennen kun muita suuria, ja johdanto hammaskivi pitäisi valmistua ennen kun Microeconomics (EY 309).

Päätyttyä pääaineenaan kansantaloustiede, opiskelijat pystyvät:

  • osoittaa ymmärrystä perus teoreettisia työkaluja taloustieteen,
  • osoittaa ymmärrystä hyödyllisyydestä ja rajoitukset teoreettisia työkaluja taloustieteen käyttää arvioitaessa arvoasiat toimintaperiaatteisiin tai liiketoimintaa,
  • ilmaisemaan miten tietoja ja taitoja hankittu merkittävä edistää uraan liittyviä tavoitteita.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

At Birmingham-Southern College, we’re committed to working within a liberal arts framework to offer you the hands-on experiences you’ll need to succeed—no matter what field you choose. Our unique Janu ... Lue lisää

At Birmingham-Southern College, we’re committed to working within a liberal arts framework to offer you the hands-on experiences you’ll need to succeed—no matter what field you choose. Our unique January Exploration term gives you four weeks of flexibility to pursue your dreams, and our top-notch academic programs will give you the skills to succeed. Näytä vähemmän