Bachelor in Environmental Science

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bachelor in Environmental Science

Tehdään tutkimusta ympäristön konsulttiyritys. Kehitä suunnitelmia palauttaa saastuneen maan tai veden. Testaa ja analysoida maaperään, veteen, ja ilman ympäristön epäpuhtauksia. Koska ympäristön pääaineen klo BVU, voit tutkia keskinäiset ihmisen toiminnan ja ympäristön, ja oppia taitoja työskennellä monenlaisia ​​uran hallituksen, teollisuuden, koulutuksen ja konsultoinnin.

Kautta työselostus, työharjoitteluun, ja matkailu, tulet saamaan tarvittavat välineet keskeisiä kysymyksiä ympäristön, kommunikoimaan tehokkaasti, ja ajatella kriittisesti ja luovasti. Voit myös suorittaa alan tutkimusta käyttäen huippulaitteiden pannessaan laajennettu hankkeita yhteistyössä asiantuntijoiden professoreita. Nämä käytännön, käytännön kokemuksia parantavat yleistä oppimiskokemus, laajentaa näkökulmia ja valmistelee voit syöttää ja sopeutua nopeasti muuttuviin alalla ympäristötiede. On kolme kappaletta ympäristön tieteen BVU - tieteen, yhteiskuntatieteissä ja säilyttämistä koulutus - voit keskittyä opintojen, muokata oman uran, tai jatkaa jatko tai ammatillinen koulu.

Ohjelman ominaisuudet

BVU sijaitsee rannalla Storm Lake, 3200 hehtaarin luonnon jäätikkö järvi. Järvi on lähellä eteläkärjessä Des Moines Lobe, joka oli muodostunut noin 15000 vuotta sitten, kun jäätikkö tasoitetaan alue aikana alueen viimeisimmän jääkauden. Jäätikkö jätti maisema rikas preeria kuoppia ja kosteikkoja, jotka toimivat ulkona laboratorio opiskeluun eläimiä ja kasveja, jotka väittävät sen elinympäristön. Järvi tarjoaa myös kätevän ympäristön opiskella makeanveden ekologia ja vedessä toksikologian, ohjelmia ei yleisesti nähty perustutkintoa toimielimissä.

Vuonna 2008 ja 2009, ympäristötiede ohjelman ja sen opiskelijat saivat avustuksia Raccoon River Watershed Association tehdä ravinteiden vaikutustenarviointeja ja kehittää kosteikkojen arviointi protokollia. Ohjelma on saanut myös kaksi Veolia-Storm Lake Veden laatu Research Apurahat tukea lisätietojen keruuta. Lisätutkimuksia ja mahdollisuuksia työharjoitteluun esiintyy Whiterock Conservancy ja Leopold kestävän maatalouden Iowa State University.

Laitteet

Estelle Siebens Science Center on 70000 neliön jalka rakennus 18 laboratorioiden ja kolme tutkimusaloilla. Kuten ympäristötiede opiskelija, sinulla on säännöllinen pääsy labs ja suorittaa tutkimuksen ja kokeiden avulla state-of-the-art laitteet omistaa BVU.

Environmental Science on poikkitieteellinen, usein samoja resursseja kemian ja biologian ohjelmia. Ympäristötiede Ohjelma hyödyntää monia vakio kappaletta kentän laitteiden vedessä, maaperän ja kasvien arviointi.

Laitteet saatavilla ympäristötiedon luonnontieteiden opiskelijoita sisältää:

 • Nuclear magneettikuvaus spektroskoopin (NMR)
 • Kaasukromatografia-massaspektrometriä (GC-MS)
 • Konfokaalimikroskoopilla
 • Spektrofotometrit
 • Gene aseet
 • Steriili huput
 • UV ja kemiluminesoivat kuvantamislaitteita
 • Kasvihuone kolme ympäristö- kasvatuskammioihin
 • Hach Testipakkaukset
 • Colilert laitteet
 • ELISA: lla (entsyymi-immunologinen määritys) sarjat
 • Garmin GPS ja ArcGIS (Geographic Information System) kaukokartoituksen teknologia
 • Kanootit ja Johnboats
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Welcome to Buena Vista University in Storm Lake, Iowa. Our picturesque campus covers 60 acres and is located on the shores of a 3,200-acre natural lake.

Welcome to Buena Vista University in Storm Lake, Iowa. Our picturesque campus covers 60 acres and is located on the shores of a 3,200-acre natural lake. Näytä vähemmän