Bachelor in Environmental Science

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tehtävänä Environmental Science ohjelman Muskingum yliopistossa on esitellä opiskelijoita vaaliminen ja ajatuksia herättävä akateemista ja tutkimuksen kokemus, joka edistää elinikäistä ja aito kiinnostus suhde ihmisen ja luonnon maan.

Opiskelijoille

Harjoittelupaikkoja

Viimeaikaiset harjoittelupaikkoja Environmental Science opiskelijoille ovat:

NSF sponsoroima tutkimus Opiskelijat (REU) Ohjelmat - Muskingum opiskelijat ovat osallistuneet eri REU ohjelmia eri yliopistoissa opiskelevat ympäristökysymyksiin. Esimerkkejä ovat yksi opiskelija, joka opiskeli Furman yliopistossa osana Basin Tutkimusohjelma ja toinen, jotka osallistuivat yliopiston Delaware REU ohjelman seuranta vesinäytteitä Chesapeake Bayn alueella.

Yellowstonen kansallispuisto - Kesäharjoittelua vuodenaikojen Park Rangers, monipuolinen tehtäviä, jotka voivat sisältää matkaoppaiden, trash keräämistä, palokunta, trail huolto ja turvallisuuskoulutusta ja täytäntöönpanosta.

Cuyahoga Valley National Park Association - Kenttä ohjaajien johtaa yksikköä neljäs-kahdeksas luokan opiskelijoiden integrointi kansainvälisyyskasvatus, monikulttuurinen tutkimukset, ympäristökysymykset ja taiteen.

Ohio Division of Wildlife - Mahdollisuudet ovat saatavilla sekä alueilla kalojen ja villieläinten hallintaa.

Columbuksen eläintarha - Mahdollisuudet osallistua eläinten hoitoon ja koulutusohjelmia.

Colgate-Palmolive tarjoaa konserniteknologia kesäohjelma college juniorit ja seniorit opittavaa yritysympäristö. Osallistujat vastaavat tutkimushankkeen ohjauksessa ja tukihenkilö.

Kenny B. Puola ('12) osallistuu harjoittelujakson laitos Mineral Resources Cambridge, Ohio, alkaa syyskuussa.

tutkimus

Tutkimus mahdollisuudet ovat saatavilla yksiköt, jotka muodostavat poikkitieteellisen ympäristötiede suuria. Biologia, kemia, ja geologian professorit Muskingum suorittaa kenttätyötä klo Wilds koko lukuvuoden ja varsinkin kesällä. Opiskelija tutkimus kesällä usein tuetaan akatemian Summer Muskie Fellows Program. Joitakin esimerkkejä tutkimustoiminnasta ovat:

Dr. Danny Ingold (biologia) toimii opiskelijaa niittyjen lintuja Wilds. Hänen nykyinen kesällä tutkimuksen opiskelija opiskelee pesässä uskollisuutta keskuudessa maassa pesivien lintujen Wilds.

Dr. Lois Zook-Gerdau (Chemistry) ja Dr. Toyin Osunsanya (biologia) ovat työskennelleet yhteisen hankkeen määritellä suhde kemiallinen koostumus maaperän ja tuloksena bakteerikantojen kierrätysmateriaalia nauhat-louhitaan maa Wilds.

Dr. Lois Zook-Gerdau (Chemistry) opiskelee polymeeri-katalyyttikomposiitin käytettävien materiaalien elektro-hapettumista epäpuhtauksien jäteveden käsittelyprosessit. Kesällä 2005 hän on myös työskennellyt nykyisen osallistuvan opiskelijan Muskie Fellows ohjelma yhdessä Muskingum maaperän ja vesien suojelun piirin analysoida veden ja maanäytteitä Salt Creek Watershed.

Dr. Stephen Van Horn (geologia) työskentelee toisen opiskelija Muskie Fellows ohjelma, opiskelu jakelu raakkuäyriäiset (lähes mikroskooppinen äyriäinen) klo Wilds. Tohtori Van Horn ja hänen tutkimusryhmänsä opiskelijat ovat myös kyselyn merkittäviä ionipitoisuudet pintavesissä poikki peräkkäin

Valmistumisen jälkeen

Uramahdollisuudet Environmental Science Majors

Urapolkuja Environmental Science suuret yhtiöt ovat erittäin vaihtelevia. Mahdollisuuksia ovat, mutta eivät rajoitu työskennellyt ympäristökonsultin, suorittavat valtion palvelun virastojen kuten ympäristönsuojeluviraston ja Yhdysvaltojen Forest Service, työskentelevät voittoa tavoittelematon järjestö, kuten WWF tai luonnonsuojelulain, suorittava laboratorio analyysi ympäristömyrkyistä ja ympäristökasvatus.

Vaihtoehtoisesti opiskelija voi päätti jatkaa opintojaan ja ansaita jatkotutkintoja osallistumalla jatko tai ammatillinen koulu muihin yksityiskohtaisempiin ohjelmat mukaan luettuina ympäristölainsäädännössä, konetekniikka, tieteellinen tutkimus, ja taloustiede.

Tutkijakoulut

  • Miami University
  • Ohion yliopistossa
  • Ohio State University
  • Purdue University
  • University of New Hampshire

Mission Statement

Tehtävänä Environmental Science Program Muskingum yliopisto on esitellä opiskelijoita vaaliminen ja ajatuksia herättävä akateemista ja tutkimuksen kokemus, joka edistää elinikäistä ja aito kiinnostus suhde ihmisen ja luonnon maan. Näin opiskelijat saavat tietoja ja taitoja, joiden avulla he voivat hakea uran ja johtotehtävissä joukko ympäristöön liittyvien areenat vaihtelevat taloustieteen politiikkaan biotieteiden ja fysiikan.

Suhde Environmental Science Program ja Muskingum yliopiston Missions

Vaaliminen ja ajatuksia herättävä akateemista ja tutkimuksen kokemus ytimessä Environmental Science Program osuu yliopiston tehtävänä on tarjota laadukkaita akateemisia ohjelmia taiteet ja tieteet. Keskitytään suhde ihmisen ja luonnon maapallon auttaa kehittämään - älyllisesti ja sosiaalisesti - koko henkilöt edistämällä kriittistä ajattelua, myönteisiä toimia, ja eettinen herkkyys. Saadun tiedon tämän ohjelman kautta, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden hakea uran ja johtotehtävissä joukko ympäristöön liittyvien areenat vaihtelevat taloustieteen politiikkaan biotieteiden ja fysiikan johtaa ammatillisesti tuottavaa, henkilökohtaisesti täyttävän ja sosiaalisesti vastuullista elämää.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of ... Lue lisää

The mission of Muskingum University is to offer quality academic programs in the liberal arts and sciences in the setting of a residential, coeducational, church-related college and in the context of a caring community where individual fulfillment is encouraged and human dignity is respected. Näytä vähemmän