Bachelor in International Management

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bachelor in International Management

Johtajille teollisuuden ja kaupan on pystyttävä ymmärtämään monimutkaisia ​​kansainvälisiä lisäarvoa ja jakelu prosesseja. Paitsi että ne on oltava laajaa osaamista hankintojen ja alan markkinoille, mutta niiden on myös auttaa yrityksensä kehittää omaa strategista painopistettä kuluttajien käyttäytymiseen.

Vuonna poikamies opintojakson kansainvälisen teollisuuden ja kaupan Management (lyhennettynä: International Management) School of Commerce Neuss University for International Business sinun tulee käyttöön asiaan osia teollisuuden ja kaupan hallinta. Tulet saamaan käytännön tietoa muun muassa monikanavaisen / -jakelu, toimittaja integraatio, loppukäyttäjä markkinointi sekä brändäys. Opiskeluaikana sinulla tulee toimivaltainen alueilla, jotka ovat oikeutettuja voit tehdä liiketoimintaa sekä kansallisten ja kansainvälisten yritysten. 

Sekä sisällöstä ja järjestämisestä opetussuunnitelma on suunniteltu kansainvälisellä tasolla. Kurssin sisältö tutkimuksista käsittelee globaaleja arvoketjuja ja kaupan yhteyksiä. Käytössä organisaation tasolla, kiinteitä osia tutkimuksen kurssit ovat tutkimuksen lukukauden ulkomailla (dual ohjelmassa pakollinen, ammatillisen ohjelma valinnainen) ja vieraat kielet (Business Englanti sekä toinen vieras kieli) sekä erilaisia ​​tapahtumia, jotka tapahtuvat englanniksi.

Lisäksi erityistä huomiota on saatettu molemmat näkökohdat teollisuuden ja kaupan. Se oli meidän tarkoitus käsitellä näitä kahta aluetta yhdessä opinto. Koska tekninen kehitys, toisaalta, enemmän ja enemmän teollisuuden yritykset ovat liiketoimintaa itseään kumppaneina E / M kauppa - ja, toisaalta, jälleenmyyjät / vähittäiskauppiaat tärkeä rooli kehittämisessä asiakaslähtöisen tuotteita. Lisäksi se on noin hallinta, miten analyysimenetelmät ja työkaluja opettanut yliopistossa voidaan konkreettisesti päivittäisessä työssä tilanne ja myös hankkeita kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.

Valinnaisia ​​opintoja moduulit avulla voit yhdistää mukaan teidän etuja ja työsarka. Näihin kuuluu lukuisia tietenkin vaihtoehtoja, esimerkiksi E / Mobile Commerce Technologies, Store suunnittelu ja muotoilu, suunnittelu ja toimitusjohtaja Industrial Operations, Monikanavainen Strategiat, Business Psychology, Market Research, energia, talous ja kansainvälisillä rahoitusmarkkinoilla.

Viimeksi päivitetty Marras 2015

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The most modern IT based learning methods support these ideas of interactive learning. Conveyance of seminar contents for example by e-learning and computer supported collaborative learning (CSCL) pro ... Lue lisää

The most modern IT based learning methods support these ideas of interactive learning. Conveyance of seminar contents for example by e-learning and computer supported collaborative learning (CSCL) promote the development of interdisciplinary qualifications that are needed for the acquisition of expertise and success in professional work life. In addition to this the role of evaluation plays an important part in our pursuit to provide quality teaching. We provide a positive learning environment in combination with continuous feedback on the learning success of our students and vice-versa: our teaching staff also receives feedback from our students. In this way improvements can be quickly implemented at the universityand in our collaborating firms. Näytä vähemmän